به گزارش خبرگزاری مهر، سرتیپ محمدرضا نقدی در جلسه هیات عاشقان ولایت استان گلستان که با حضور فرماندهان، مربیان و سرگروههای حلقات تربیتی صالحین در حسینیه غدیر گرگان برگزار شد، گفت: اولین هدف از آتشهای امروز در منطقه، نجات رژیم صهیونیستی از محاصره بیداری اسلامی و نابودی کامل میباشد که با وجود اطلاع از مفهوم و عواقب حمله نظامی به سوریه، ابایی از جنگافروزی در منطقه و حتی برپایی جنگ جهانی برای حفظ خود ندارند.
وی با اشاره به حادثه اخیر در پادگان اشرف تصریح کرد: حملهای که توسط مجاهدین عراقی به پادگان اشرف روی داد، مهمتر از عملیات مرصاد بود؛ چراکه تعداد زیادی از سران پلید منافقین در یک روز نابود شدند.
وی ترس استکبار از حمله نظامی و امنیتی به ایران را به خاطر اقتدار نظامی و امنیتی ایران دانست و ادامه داد: همان تهدیدهایی که استکبار به شکلهای گوناگون در کشورهای مسلمان و خط مقاومت انجام میدهد، در ایران به شکل تحریم بکار گرفته میشود و دلیل اصلی آن قرارگیری بشریت در پیچ تاریخی در پی بنبست لیبرال سرمایهداری غرب است.
رییس سازمان بسیج مستضعفین انقراض نسل در غرب را یکی از دستاوردهای لیبرال سرمایهداری عنوان کرد و افزود: امروز استکبار با مطرح شدن ایران اسلامی به عنوان الگوی بشریت مقابله میکند و همین هدف دوم رژیم صهیونیستی از آتشافروزی در منطقه است.
وی شور و اشتیاق جوانان ایرانی را برای حضور و جهاد و شهادت در جبهه مقاومت یادآور شد و اظهار کرد: امروز تقویت سنگر مقاومت و ذلیل کردن دشمن برای استحکام و پیشرفت ایران اسلامی است تا این الگو بطور شفاف به دنیا معرفی شود. با وجود آنکه از ابتدای انقلاب عدهای راه پیشرفت کشور را سازش و اتکا به استکبار دانستهاند؛ امام راحل و امام حاضر همیشه با این خط مقابله نموده و تنها راه پیشرفت کشور را با نگاه به داخل و ظرفیت های درونی کشور مورد توجه قرار دادهاند.
ایشان امتیازدهی و اتکا به خارج برای پیشرفت کشور» را به معنی به گروگان رفتن آن کشور دانست و تاکید کرد: کشورهای متکی به استکبار برای پیشرفت، در وضعیت فضاحتباری هستند مانند وضعیت رفاه و پیشرفت ملت ایران در زمان طاغوت پهلوی و یا وضعیت امروز مصر.
وی استقلال فرهنگی را مهمترین عنصر نقشآفرین در این زمینه عنوان و خاطرنشان کرد: امروز تمام دنیا ایران را بعنوان الگوی خود میبینند ولی نقاطی در این الگو دارای اشکال میباشد و طبق بیان امام خامنهای، کشور در بعد مادی و پیشرفت مادی برای تمدنسازی خوب پیشرفته است ولی در بعد نرمافزاری و معنوی پیشرفت مناسب حاصل نشده است.
وی دستور کار امروز و اولین قدم در بحث سبک زندگی را آسیبشناسی سبک زندگی امروز در کشور دانست و اظهار کرد: مطالبه رهبری از همه نخبگان در کشور، آسیبشناسی سبکزندگی میباشد تا با اصلاح آن، تمدن اسلامی کامل و نقطه امید مستضعفین دنیا برجستهتر و مطمئنتر شود.
نقدی برخی سوالات مقام معظم ولایت را پیرامون مصادیق آسیبشناسی سبک زندگی بیان کرد و گفت: عنوان سبک زندگی در منابع ایرانی و اسلامی، آداب زندگی میباشد که از فکر و اندیشه نشأت گرفته و تجسم عینی فرهنگ است.
وی «اعتقادات، بایدها و نبایدها، گرایش ها و ظرفیتها و رفتار و عمل» را چهار لایه فرهنگ عنوان کرد و گفت: در آسیبشناسی سبک زندگی باید با بررسی مشخص شود که هر آسیب در کدام لایه از فرهنگ ریشه دارد.
وی به وضعیت غرب اشاره و تصریح کرد: یک میلیون دوربین مداربسته در انگلستان مردم را کنترل میکند و بطور متوسط روزانه 32 عکس از آنها گرفته میشود، با وجود این سالانه 300 هزار خودرو در انگلستان سرقت میشود و یا میزان رسمی طلاق در آمریکا 60 درصد بوده و 40 درصد از متولدین در آمریکا نامشروع هستند. در گذشته پلیس بینالملل میزان جرایم سالانه کشورها را در سایت خود متتشر میکرد که چند سال پیش آمار آمریکا به عنوان کشور اول را حذف و بعد کل آمار را حذف کردند.
یادشده برخی ریشههای آلودگی در آسیبشناسی سبک زندگی را اینگونه برشمرد: اول خرافاتی که در طی چندین هزار سال توسط طاغوتها در مردم نهادینه شده است؛ مانند چهارشنبهسوری؛ دوم تبلیغات خارجی و غربی که توسط ماهوارهها و فیلمهای فاسد وارد شده است مانند وضعیت بد حجاب، سن بالای ازدواج، برخورد نامناسب با پدر و مادر و... و منشأ آلودگی سوم وضعیت تاریخی است مانند مقابله مردم با حاکمیت ظالمین و پرداختن مالیات که متاسفانه از آن سالها نهادینه شده است.
وی اولین قدم در اصلاح سبک زندگی را شناخت و نفی عملی آسیبها دانست و اظهار کرد: تفکر غربی که از داخل پوسیده شده است با روش سیرک دار توانسته خود را منظم نگه دارد در حالیکه نظم واقعی باید درونی و حاصل تقوا باشد به همین سبب اولین قدم، شناسایی آسیبهایی است که سبک زندگی اسلامی را در خطر قرار داده تا ضمن باور به آسیبها و نفی و اصلاح آنها بتوانیم بهترین الگو برای جهانیان باشیم.
دشمن عقل
امام علی علیه السلام :
اَلْهَوى عَدُوُّ الْعَقْلِ؛
هواى نفس، دشمن خرد است.
شرح غرر: ج1، ص68