هر دو تیم در دقایق ابتدایی به محک یکدیگر مشغول شدند و به همین خاطر مسابقه کیفیت زیادی نداشت. در دقیقه 26 شوت علیرضا جهانبخش با فاصله نه چندان زیاد از کنار دروازه لبنان رد شد و به اوت رفت.
یک دقیقه بعد، مهاجم لبنان با یک ضربه سر دروازه ایران را تهدید کرد که این موقعیت هم به گل تبدیل نشد. شوت جواد نکونام در دقیقه 34 یخ بازی را شکست. این شوت سنگین با حرکت دروازه بان لبنان راهی کرنر شد. در دقیقه 39 ایران موفق شد روی یک ضربه کرنر به گل برسد و امیرحسین صادقی بالاتر از مدافعان لبنان اولین گل مسابقه را به ثمر رساند.
با شروع نیمه دوم ایران نمایش بهتری داشت و با میل هجومی بیشتری به سمت دروازه میزبان حمله کرد. این برتری خیلی زود جواب داد و اشکان دژاگه روی پاس رضا قوچان نژاد با ضربه ای حرفه ای گل دوم را در دقیقه 51 به ثمر رساند. چهار دقیقه بعد خطای مدافعان لبنان روی مسعود شجاعی پنالتی اعلام شد که جواد نکونام موفق شد این ضربه را در دقیقه 55 به گل تبدیل کند.
این پایان کار گلزنی شاگردان کارلوس کی روش نبود چرا که آنها در دقیقه 65 توسط رضا قوچان نژاد به گل چهارم دست یافتند. در این صحنه مسعود شجاعی با ضربه ای فنی درون محوطه جریمه توپ را به قوچان نژاد رساند و این بازیکن هم با ضربه ای آرام که از مقابل مدافعان لبنان عبور کرد گل چهارم را به ثمر رساند. قوچان نژاد در دیدارهای گذشته تیم ملی هم گلزنی کرده بود.
در ادامه بازی ملی پوشان ایران کمتر میل تهاجمی از خود نشان دادند و شاید زدن چهار گل انگیزه آنها را کاهش داده بود. این در حالی بود که لبنانی ها از این فرصت به خوبی استفاده کردند و در دقیقه 79 توسط محمد حیدر به گل رسیدند. این نخستین گلی بود که دانیل داوری دریافت می کرد.
پس از گل لبنان دو تیم در میانه های زمین پاس های پرتعداد را در دستور کار خود قرار دادند که البته لبنانی ها تمایل بیشتری برای نزدیک شدن به دروازه ایران از خود نشان دادند. شاگردان کی روش هم سعی داشتند در دقایق پایانی بیشتر بازی را کنترل کنند تا در نهایت با پیروزی پرگل صعود خود به جام ملت های آسیا را قطعی کنند. این مسابقات سال 2015 به میزبانی استرالیا برگزار خواهد شد.
تیم ملی فوتبال ایران در حالی با 13 امتیاز به عنوان صدرنشین گروه دوم به جام ملت های آسیا صعود کرد که باید آخرین بازی خود در مرحله مقدماتی را 14 اسنفد در ورزشگاه آزادی برابر کویت انجام دهد.
دشمن عقل
امام علی علیه السلام :
اَلْهَوى عَدُوُّ الْعَقْلِ؛
هواى نفس، دشمن خرد است.
شرح غرر: ج1، ص68