<وزير خارجه انگليس: در حال مذاکره با ایران برای از سرگیری روابط دوجانبه هستیم
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1659
نویسنده : کامران وزیری
 
 
ويليام هيگ، وزير خارجه انگليس گفت کشور وي به منظور از سرگيري روابط دو جانبه با ايران که از حدود ۲ سال پيش با تيرگي روبرو شده، در حال مذاکره با جمهوری اسلامی است.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، هیگ در سخنرانی برای مجلس عوام انگلیس در مورد آخرین تحولات در خاورمیانه، اظهار داشت مقامات انگلیس و ایران دور اول مذاکرات را برگزار کرده‌اند و طی آن به توافق رسیدند که کاردار غیر مقیم منصوب کنند تا چگونگی مذاکره برای رسیدن به توافق جهت از سر گیری کامل روابط دیپلماتیک را بررسی کند.

هیگ با اشاره به دیدار خود با محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران، افزود، دو کشور تصمیم گرفتند که هر کدام “یک کاردار غیر مقیم را برای بازسازی روابط از جمله برداشتن گام‌هایی به سوی بازگشایی سفارتخانه‌های دو کشور” منصوب بکنند.

وی خطاب به قانونگذاران مجلس عوام انگلیس گفت، “بازسازی روابط و همکاری قبل از بازگشایی سفارت‌ها ضروری است. این روند شامل مذاکره در مورد شمار و شرایط کارکنان سفارتخانه‌های هر کشور و ساختمان این سفارتخانه‌ها و همچنین بررسی این ساختمان‌ها می‌شود.”

بعد از اینکه گروهی از افراد خشمگین از سیاست‌های ضد ایرانی انگلیس، نوامبر ۲۰۱۱ در مقابل سفارتخانه این کشور در ایران تجمع کرده و خساراتی را به دروازه و دیوارهای این سفارت وارد کردند، دولت انگلیس به طور یک جانبه روابط با ایران را قطع و سفارت خود در تهران را تعطیل کرد.

انگلیسی‌ها اجازه ندادند که دولت وقت ایران در مورد مسائل رخ داده تحقیق کند و فورا از قطع روابط دوجانبه بین دو کشور و اخراج دیپلمات‌های ایرانی از لندن خبر دادند.

به گزارش پرس تی .وی. ویلیام هیگ همچنین به مذاکرات آتی در مورد برنامه انرژی هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت، انگلیس و آمریکا هر دو مایلند که در مورد تحریم‌های اعمال شده علیه ایران تجدید نظر کنند.

با وجود این، وزیر خارجه انگلیس بار دیگر ایران را به عدم پیروی از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متهم کرد.

وی ادعا کرد: “ما نباید فراموش کنیم که در شرایط کنونی، ایران همچنان ۶ قطعنامه شورای امنیت و چندین قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی را رعایت نکرده و در حال نصب سانتریفیوژهای بیشتر در تاسیسات هسته‌ای خود است.”

آمریکا، رژیم اسرائیل و برخی از متحدان آنها به طور مکرر ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه انرژی هسته‌ای این کشور متهم کرده‌اند.

ایران ضمن رد اتهامات، می‌گوید به عنوان یکی از امضاکنندگان متعهد پیمان منع تکثیر سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی حق استفاده از فناوری هسته‌ای برای مقاصد صلح آمیز را دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که حاکی از انحراف برنامه انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی باشد پیدا نکرده‌اند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،انگلیس،رابطه دیپلماتیک ,



بازدید : 1656
نویسنده : کامران وزیری
 

 

 
یکی از مقامات رژیم صهیونیستی ضمن تاکید بر وارد آمدن خسارتها و تلفات فراوان به این رژیم در صورت جنگ احتمالی این رژیم با حزب الله، به توان بالای رزمندگان مقاومت اذعان کرد.
 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، گئورا آیلند رئیس شورای امنیت ملی سابق رژیم صهیونیستی اذعان کرد: جنگ آینده با حزب الله همانند جنگ سال 2006 خواهد بود و اسرائیل متحمل خسارات زیاد خواهد شد، زیرا حزب الله از نظر نبرد تاکتیکی بیش از اسرائیل تقویت شده است.

وی گفت: ارتش رژیم اسرائیل تا زمانی که تغییرات استراتژیکی انجام ندهد و توان بازدارندگی خود را تقویت نکند قادر به پیروزی در مقابل حزب الله نخواهد بود.

آیلند افزود: پس از سال 1973 بیشتر جنگها با سازمان ها بود.در جنگ کلاسیک دشمن مشخص است، اما در مقابله با سازمانهای غیر دولتی همان وضعیتی که در لبنان شاهد آن هستیم دشمن و مکان آن مشخص نیست.

وی بیان کرد: جنگ با حزب الله دشوار است، زیرا اطلاعات، کارآیی ندارد و 99 درصد از اهدافی که تعیین می شوند با توجه به انتقال افراد از مکانی مورد نظر بی فایده می شود و اگر رهبران حزب الله در ساختمانی باشند و اطلاعات رژیم اسرائیل آن را مشخص کند، ما توانایی برخورد سریع را نداریم و در واقع این اطلاعات ارزش ندارد و زمانی به فرماندهان میدانی می رسد که دیگر همه ساختمان را ترک کرده اند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: حزب ا , , , ،رژیم صهیونیستی،جبهه مقاومت،شجاعت ,



نخست‌وزیر لیبی آزاد شد
نوشته شده در 18 / 7 / 1392
بازدید : 1645
نویسنده : کامران وزیری
 
 برخی از منابع به شبکه «العربیه» اطلاع دادند که نخست‌وزیر لیبی که صبح امروز از هتل خود در «طرابلس» توسط افراد مسلح ربوده شده بود، آزاد شد.
 
خبرگزاری فارس: نخست‌وزیر لیبی آزاد شد

 به گزارش خبرگزاری فارس، برخی از منابع به شبکه «العربیه» اطلاع دادند که «علی زیدان» نخست وزیر لیبی که صبح امروز در هتل خود توسط افرادی که احتمالاً شورشیان سابق لیبی بودند، ربوده شده بود، آزاد شده است.

یک گروه مسلح موسوم به «اتاق عملیات انقلابیون لیبی» مسئولیت ربودن علی زیدان نخست وزیر این کشور را برعهده گرفته بود.

این گروه اعلام کرده بود که علی زیدان را به علت ضربه زدن به امنیت ملی لیبی بازداشت کرده است.

اتاق عملیات انقلابیون لیبی گفت: نخست وزیر لیبی بر اساس قانون جنایات و آسیب و زیان به امنیت کشور بازداشت شده بود.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: لیبی , ربایش نخست وزیر ,



بازدید : 1745
نویسنده : کامران وزیری

  

ارتش سوريه در ادامه عمليات موفق خود در چند هفته گذشته بويژه ديروز و امروز (پنجشنبه)، هشت روستاي ديگر در حومه حلب دومين شهر بزرگ اين كشور را از كنترل و اشغال گروههاي مسلح و تروريست ها خارج كرد.

به گزارش ايرنا، يگان هاي ارتش سوريه صبح امروز نيز دو شهر راهبردي الحسينيه و الذبابيه در حومه جنوبي دمشق را از وجود عوامل تكفيري و سلفي به طور كامل آزاد كردند.
يگان هاي ارتش سوريه در عمليات حلب پس از وارد آوردن ضربه هاي سنگين به گروههاي مسلح، توانستند روستاهاي السفيره، بركه، جبيسيه، طاطا، برج الرمايه، الجفره، جبل الرمان و العميريه را از كنترل و تصرف آنان خارج كنند.
نيروهاي ارتش همچنين مانع ورود تروريست ها به بخش هاي امن شهر حلب شدند و با وارد كردن تلفات سنگين آنان را به عقب راندند.
مقام هاي نظامي سوري گزارش دادند كه نيروهاي ارتش تمامي اعضاي يك گروه تروريستي در شرق مسجد ضهره عبد واقع در منطقه الليرمون شهر حلب را كشته و زخمي كردند كه اسلحه، مهمات و تجهيزات آنان نيز نابود شد.
روستاهاي كويرس، عربيد، رسم العبود، الجديده، نصر الله و حميمه حلب نيز محل درگيري هاي ارتش با گروه هاي تروريستي مسلح بود كه نيروهاي تكفيري دهها كشته دادند و چند قبضه راكت و خمپاره انداز، مهمات و تجهيزات آنان نيز نابود شد.
يگان هاي ارتش سوريه در نبرد ديگري خسارت فراواني به نيروها و تسليحات گروههاي مسلح در منطقه قديمي حلب و شهرك هاي السويقه، صلاح الدين و الاعظميه وارد كردند.
به گزارش ايرنا، ارتش سوريه در نبرد سه روز پيش نيز با انجام عملياتي جاده راهبردي حماه به حلب را از كنترل و اشغال تروريست ها خارج كرد.
گروههاي مسلح به منظور ايجاد فشار رواني به مردم با اشغال اين راه راتباطي از تردد وسائل نقليه شخصي و عمومي و نيز ارسال مواد غذايي و دارو به ساكنان حلب جلوگيري كرده بودند.
 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: سوریه،تلفات تروریستها ,



بازدید : 1636
نویسنده : کامران وزیری

اظهارات یک مقام آمریکایی درباره مذاکرات هسته‌ای ایران، ضرورت انعطاف‌پذیری غرب در مذاکره با ایران، «کابوس» عربستان سعودی از بهبود احتمالی روابط ایران و آمریکا، زیان شرکت‌های صنعتی اروپایی از بهبود روابط ایران و آمریکا و بازتاب سخنان رئیس‌جمهور در موضوع حجاب، از جمله مهم‌ترین مطالب امروز مطبوعات جهان درباره ایران است.

به گزارش «تابناک»، با نزدیک شدن به زمان برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۵، بخشی از مطالب مطبوعات بین‌المللی درباره ایران، به این موضوع و به ویژه چشم‌انداز حصول توافق هسته‌ای و همچنین بهبود روابط ایران و آمریکا اختصاص یافته است.

«کابوس» سعودی‌ها از احتمال بهبود روابط ایران و آمریکا

در این باره، روزنامه «دیلی استار» لبنان با انتشار مطلبی از تجدید پیشنهاد‌های ایالات متحده در برنامه هسته‌ای ایران خبر داده است. به نوشته این روزنامه، یک مقام ارشد آمریکایی، روز گذشته درباره شرایطی سخن گفته که بر پایه آن، ایران می‌تواند جدیت خود برای رسیدن به توافق‌ هسته‌ای با غرب را نشان دهد.

«رز گوتمولر»، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات اظهار داشته: «ما باید در رویارویی با فرصت‌های بالقوه تاریخی با احتیاط و در عین حال آگاهانه رفتار کنیم». وی افزود‌: «ایالات متحده آماده گفت‌و‌گوست. ما آماده شنیدن هستیم. ما آماده‌ایم که به شدت کار کنیم و امیدواریم ‌همه کشورهای حاضر در مذاکرات، همین گونه رفتار کنند».
 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: دیپلماسی ایران،کابوس عربستان ,



بازدید : 1662
نویسنده : کامران وزیری

به نقل از وبلاگ پاتوق یاران: به ظن غربی ها تحریم در ایران جواب داده و یکی از پیامدهای آن انتخاب دکتر حسن روحانی به عنوان رئیس جمهوری ایران بوده است گام بعدی فشار بر ایران را تقویت دیپلماسی هسته ای می دانند که بتواند از این طریق انشقاق و دو دستگی در بین ملت ایران را رقم بزنند و  و دولت محترم در انجام وظایف با چالش مواجه سازند و براساس تحلیل آنان چنانچه این هدف آن را تحقق یابد. زمینه برای اقدام نظامی علیه ایران فراهم می شود. بنابراین چند نکته لازم است:

1-    آمریکا دیپلماسی عمومی و هسته ای را تکمیل فشار بر ایران می دانند نه بر قرار و ارتباط منطقی که یک بازی برد- برد را برای طرفین به دنبال  داشته باشد. و از نظر ما  آمریکا  همچنان شیطان بزرگ است دست دادن با شیطان از ملاحظات ویژه ای بر خودار است

2-    دولت تدبیر و امید با درک درست حوادث منطقه راهبرد صحیح در توسعه روابط با آمریکا اتخاذ کردند و تاکنون هوشمندانه عمل کرده و عملکرد آنان که قابل تقدیر است.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: پاتوق یاران،دیپلماسی هسته ای،تحریم ,



بازدید : 1777
نویسنده : کامران وزیری

 

استاندار گیلان به فعالیت نیروی دریایی ارتش ایران فراتر از مرزهای کشور اشاره کرد و گفت: امنیت پایدار در دریاها را مدیون نیروی دریایی ارتش ایران هستیم.

کیهان هاشم‌نیا در جمع کارکنان آموزش تخصص‌های دریایی رشت با بیان این که امنیت تنها در کوچه و خیابان شهرها تعریف نمی‌شود اظهار کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران امنیت را در جایی که دشمن مستقر است، تأمین می‌کنند.

وی بر استقرار امنیت پایدار در منطقه تأکید کرد و افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امنیت را فراتر از محدوده جغرافیایی کشور تأمین می‌کند.

هاشم‌نیا با اشاره به فعالیت ناوگروه‌های نیروی دریایی ارتش در آب‌های آزاد، تصریح کرد: نیروی دریایی ارتش ایران در تمام آب‌های آزاد دنیا حضور دارد و امنیت مقتدرانه را در فراتر از مرزهای کشور ایجاد کرده است.

وی امنیت پایدار ناوگان تجاری و نفتکش‌های ایران در دریاهای آزاد را مدیون نیروی دریایی ارتش خواند و یادآور شد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران حضور مقتدرانه در خارج از مرزهای کشور را آغاز کرده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , ,
:: برچسب‌ها: ارتش، استاندار گیلان،امنیت دریایی،هاشم نیا،نیروی دریایی ,



بازدید : 1670
نویسنده : کامران وزیری

Mona Hoobehfekr (17 of 21)-6.jpg

رییس جمهور کشورمان با اشاره به فعالیت‌های دولت در طول 50 روز گذشته گفت: در مدت 50 روزی که کار را شروع کردیم قدم‌های مهمی از سوی همکاران من در ارتباط با حل مشکلات برداشته شده است. مثلا ما در زمینه سیاست خارجی قدم‌هایی برداشته‌ایم نه به اندازه 50 روز ،بلکه به اندازه 500 روز.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح امروز(سه‌شنبه) در هفتمین همایش ملی نخبگان، همچنین به فعالیت‌های دولت در زمینه اقتصاد اشاره کرد و گفت: در زمینه اقتصادی نیز در طول این 50 روز قدم‌های تاثیرگذاری را دولت برداشته که از جمله آن به فعالیت‌های دولت در زمینه کشاورزی می‌توان اشاره کرد.

وی افزود: ما تنها دولتی هستیم که در تاریخ اوایل مهر ماه به مردم اعلام می‌کنیم که دولت تمام بدهکاری به کشاورزان را تا چند روز پیش پرداخت کرده است.

رییس جمهور افزود: ما تنها دولتی هستیم که در طول 50 روز بیش از 700 میلیارد تومان اعتبار برای ماشین آلات کشاورزی در اختیار کارآفرینان کشاورزی قرار داده‌ایم و ازسوی دیگر 400 میلیارد تومان برای خرید کود برای کشاورزان در فصل پاییز اختصاص داده‌ایم.

روحانی گفت: ما به مردم عزیزمان می‌گوییم که این دولت قبل از شروع پاییز قیمت تضمینی خرید گندم و سایر محصولات کشاورزی را در شورای اقتصاد تصویب و اعلام کرد تا همین اکنون کشاورزان دلگرم کار باشند.

وی با بیان این‌که در زمینه صنعت و تولید و در زمینه دارو و درمان دولت در طول این 50 روز قدم‌های مهمی را برداشته است،تصریح کرد: البته این را نیز می‌دانیم که یک اقلیتی هستند که هر کاری دولت می‌کند، شمشیر انتقاد آنها برنده‌تر می‌شود.

رییس جمهور افزود: این دولت به انتقاد منتقدینش نیز افتخار می‌کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: رئیس جمهور , نخبگان , منتقدین دولت , دولت یازدهم , روحانی ,



بازدید : 1641
نویسنده : کامران وزیری

 

چند روزی بعد از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره بجا نبودن برخی اتفاقاتی که در سفر نیویورک پیش آمد، رمزگشایی از این اتفاقات مد نظر رهبر معظم انقلاب آغاز شده است. برخی نمایندگان مجلس گفته اند یکی از این اتفاقات طولانی شدن مذاکرات کری و ظریف بوده است اما مرضیه افخم سخنگوی دستگاه دیپلماسی از این روایتی که نمایندگان از جلسه روز یکشنبه کمیسیون امنیت ملی با وزیر خارجه نقل کرده اند گلایه کرده است

مجله مهر: تقریبا یک هفته بعد از بازگشت رئیس جمهور از سفر نیویورک، رهبر معظم انقلاب در یک سخنرانی از تحرک دیپلماسی دولت از جمله سفر نیویورک حمایت کرده اما در عین حال اشاره فرمودند که برخی از آنچه که در سفر نیویورک پیش آمد بجا نبود چون ما دولت آمریکا را غیرقابل اعتماد و عهد شکن می‌دانیم.
حسن روحانی که به گفته خودش با اختیارات تام به نیویورک قدم گذاشته بود، در یک نطق آرام در صحن علنی اجلاسیه سازمان ملل، تشویق حضار و هیات دیپلماتیک کشورهای دیگر را خرید و تصویری متمدن و صلح طلب از ایران اسلامی به نمایش گذاشت. این نطق و دیدارهایی که در حاشیه اجلاس شصت و هشتم سازمان ملل صورت گرفت چنان بود که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را کاملا در انزوا قرار داد و او سخنرانی خود را در یک سالن تقریبا خالی انجام داد،  به نوشته خبرنگار روزنامه صهیونستی هاآرتص تنها هیاتی که در سازمان ملل برای نطق ضدایرانی نتانیاهو کف زدند هیات اسرائیلی بود.

"

رئیس جمهور آمریکا در آخرین لحظات حضور رئیس جهمور ایران در نیویورک با او تماس تلفنی برقرار کرد و طرفین مکالمه ای 15 دقیقه ای انجام دادند

دیدار محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران با ویلیام هیگ وزیر خارجه انگلیس بعد از ماجراهای تسخیر سفارت بریتانیا در ایران بابی شد برای از بهبود روابط با این کشور. از آنجا که پیش تر رهبر معظم مخالفت تلویحی خودشان را با ماجرای حمله به سفارت انگلیس نشان داده بودند این دیدار نمی توانست آن اقدامی باشد که ایشان نابجا دانستند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , ایران , رمزگشایی اقدامات دوجانبه , ظریف ,



بازدید : 1620
نویسنده : کامران وزیری

تهران - سخنگوي وزارت امور خارجه اعلام كرد وزارتخانه هاي امور خارجه ايران و انگليس توافق كردند كه از امروز تهران و لندن در سطح كاردار غيرمقيم با يكديگر روابط داشته باشند.

به گزارش ايرنا، مرضيه افخم گفت: پيرو مذاكرات دو وزير امور خارجه در نيويورك مقرر شد گفت و گوها بين نمايندگان دو وزارت خارجه ادامه يابد و پيرو اين گفت وگوها روز گذشته (۱۵/۷/۹۲) آقاي ويليام هيگ وزير خارجه انگليس طي تماس تلفني با آقاي دكتر ظريف پيشنهاد داد كه دو كشور نسبت به تعيين كاردار غيرمقيم در پايتخت هاي دو كشور اقدام كنند.
سخنگوي دستگاه ديپلماسي تصريح كرد: با توجه به مصوبه مجلس شوراي اسلامي در خصوص سطح روابط دو كشور در حد كاردار، وزارت خارجه جمهوري اسلامي ايران و وزارت خارجه انگليس توافق كردند كه از امروز تهران و لندن در سطح كاردار غيرمقيم با يكديگر روابط داشته باشند.
افخم افزود: مسائل مربوط به ذهنيت تاريخي ملت ايران در زمينه نقش انگليس در ايران و اختلافات دو كشور در زمينه هاي هسته اي، خاورميانه و حقوق بشر از جمله مسائلي است كه جمهوري اسلامي ايران در گفت و گوهاي آينده خود با انگليس مورد گفت و گو قرار خواهد داد.

 

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران،انگلیس،کاردار،روابط خارجی ,