دکتر «علی موسینژاد» عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ایلام نیز پس از عیادت از این جوان فداکار مینویسد:
«دیروز به همراه جمعی از دوستان به عیادت علی سهرابی، فرزند فداکار مانشت( به تعبیر زیبای دوست متعهد و دغدغه مند مان، جناب عبدالصاحب ناصری) رفتیم. اعضای خانواده و جمعی از اقوام و دوستان در کنارش بودند. اضطراب و نگرانی از وضعیت جسمانی فرزندشان در چشمان خستهشان موج میزد و در گفتارشان که مدام با جمله "بین خودمان باشد" قطع میشد، انتظارات بعضا شکوهآمیز از مسولان ذیربط ابراز و اعلام میشد. من اما، در آن اوضاع و احوال که با شنیدن داستان از زبان خود علی، فرودآمدن ضربه های چاقو بر روحم را حس میکردم، به آینده این جوان و جوانان بیشماری که آماده فداکاری و جان بازی برای منافع و ارزشهای جامعه اند، میاندیشیدم. چه آیندهای در انتظار جوانانی است که علی سهرابی، نمونه ای از آنهاست؟ حادثهها قهرمانساز هستند و ایران هم کشور حادثههاست. این جوان که بدنش برای منافع جمعی جامعه چاقو آجین شده، چه آیندهای در انتظارش است؟ با توجه به اینکه اندامهای داخلی اش از قبیل کبد و روده اش آسیب دیده، ممکن است این آسیب، همراه همیشگی زندگیاش گردد( که البته دعا میکنیم چنین نشود) و زندگیاش را در مسیری غیردلخواه جهت دهد و او را از برخی فرصتها و لذتها محروم سازد .
حال روی سخنم با دو گروه است :
یکی، گروهی که برای اینگونه کارها ارج و اهمیّت قائل هستند، به ویژه طرفداران محیط زیست و فعالان این حوزه. خواهش میکنم علی را تنها نگذارید و فراموش نکنید، عیادت از ایشان کمترین وظیفهای است که باید به انجام آن در اسرع وقت مبادرت ورزیم. نگذاریم ایشان احساس بیپناهی کند، نگذاریم این احساس به ایشان و اعضای خانوادهاش دست دهد که اشتباه کرده، به او نشان دهیم که قدردان جانبازیاش هستیم، اقدام ایشان را بهانهای کنیم برای فرهنگ سازی و تبدیل ایشان و افراد مشابه ایشان به الگوهای برای شهروندان. ما باید ایثار این قهرمان جوان مان را به گوش پایتخت نشینان برسانیم و آن را به خوبی در رسانه های سراسری منعکس کنیم .
دیگری، نمایندگان استان در مجلسین، استاندار، و مدیران منابع طبیعی و محیط زیست است. علی سهرابی یکی از بیشمار جوانانی است که آماده تلاش و فداکاری برای بهبود وضع جامعه هستند. بی تردید اگر شما مسولان برنامه داشته باشید و به جوانان میدان بدهید، امثال علی سهرابی در جامعه ما فراوان اند، تلاش برای شناسایی اینها و کمک گرفتن از استعدادها و توانهایی آنها را در دستور کار قرار دهید. اگر قرار است از جوانان به مثابه دستیار استفاده کنید، "علی سهرابی" را در اولویت قرار دهید.
علی سهرابی و خانواده اش نیازمند مساعدت و حمایت مالی، روحی و روانی و اجتماعی شماست، دریغ نورزید .
پیشنهاد ارزشمند جناب ناصری مبنی بر نامگذاری روز وقوع این حادثه به نام روز مانشت را جامه عمل بپوشانید. من حتی معتقدم سمنی را به نام ایشان نامگذاری کنید. این گونه کارها در مقابل ایثار ایشان چندان ارزشی ندارد .
سازمان حفاظت محیط زیست کشور را به خوبی در جریان ماجرا قرار دهید و از آنها برای عیادت از علی و ارایه کمک های لازم به ایشان و خانواده شان استمداد کنید .
من حقیر با افتخار در مقابل همه کسانی که برای منافع عمومی جامعه تلاش و ایثار میکنند، تعظیم میکنم و دستشان را میبوسم .
انتهای پیام
دشمن عقل
امام علی علیه السلام :
اَلْهَوى عَدُوُّ الْعَقْلِ؛
هواى نفس، دشمن خرد است.
شرح غرر: ج1، ص68