<ورود لاریجانی به موضوع اخراج دانشمندان هسته‌ای
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1253
نویسنده : کامران وزیری

نماینده مردم تهران در مجلس از ورود رئیس مجلس شورای اسلامی به بحث اخراج دانشمندان هسته ای خبر داد.

خبرگزاری فارس: ورود لاریجانی به موضوع اخراج دانشمندان هسته‌ای

 علی اصغر زارعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به سخنان علی اکبر صالحی درباره منتقدین توافقنامه ژنو گفت: این سخنان رییس سازمان انرژی اتمی  به دور از شخصیت ایشان است.

وی افزود: بحث اخراجی های سازمان انرژی اتمی از  دو ماه پیش مطرح شده بود و حتی رییس مجلس شورای اسلامی نیز وارد عمل شدند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اما با این حال این مشکل حل نشد و برخی از دوستان به کمیسیون اصل نود شکایت کردند.

زارعی گفت: چنین مسائلی تنها باعث می شود که هیچ اقدامی به درستی انجام نشود و امکان رسیدگی بهتر به آن وجود نداشته باشد.

به گزارش فارس، علی اکبر صالحی در مراسم گرامیداشت شهدای هسته‌ای در واکنش به منتقدان گفته بود: اگرچه ممکن است در بازی سیاسی برنده شوند اما این برد، بردی معاویه‌‌ای است نه علی‌وار.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: مذاکرات هسته ای , تحقیر ایران , اعتراض دانشمندان هسته ای , اخراج معترضین!!! ,



بازدید : 1290
نویسنده : کامران وزیری
 

 نماینده مردم تهران در مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: ما به سردارانی که در خط مقدم به دفاع از منافع ملت مشغول­ند، اعتماد داریم ولی آنان را مصون از اشتباه نمی­ دانیم و از جنابعالی که فرمانده هستید انتظار مراقبت بیشتری داریم؛ لطفا دستور فرمایید اینجانب و ملت را از نتیجه اقدامات مطلع فرمایند.

 به گزارش خبرگزاری مهر، متن این نامه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

برادر ارجمند جناب آقای دکتر حسن روحانی
رییس جمهور محترم

                                                                             
سلام علیکم

مستحضرید که عزت ملی کمال بخش شخصیت آحاد ملت و حفظ آن دستور موکد قرآن مجید است. حکمت این تاکید شایداین باشد که عزت ملی اسباب دوام و قوام استقلال و برانگیزاننده دفاع از ملت و سرزمین در مقابل حملات دشمنان و ضامن حفظ تمامیت ارضی و کسب منافع از خارجی است.

در عین حال سرمایه اصلی در عرصه دیپلماسی نیز همین است. در وضعیت فعلی که در حال انجام مذاکرات مهم پیرامون حقوق ملت شریف ایران در مصافی ناعادلانه با دشمنان ایران و اسلام هستیم، هرچه این عزت­مندی بیشتر حفظ و تقویت شود، توفیق فرزندان انقلاب در مذاکرات افزون خواهد شد. واضح است که نحوه مذاکرات و حواشی آن، تعهداتی که پذیرفته می­شود و یا حقوقی که کسب می ­گردد، در تقویت یا خدای ناخواسته تضعیف عزت موثر است و این امر نقش تعیین کننده در دور بعدی مذاکرات دارد.

بحمدالله جنابعالی مکررا بر این امر مهم تاکید فرموده­ اید که به­ هیچ­ وجه خلاف عزت ملی و غیرحکیمانه، مصلحت­ها را تعقیب نمی­ کنید که از سیاستمدار باسابقه ­ای مانند شما که سال­های زیادی از عمرش را در عرصه سیاست خارجی و امنیت ملی به مردم، دین و وطن خویش خدمت کرده است، انتظاری جز این نیست. در این عرصه، دیپلماسی عمومی دشمن در صدد القای تذلل و تسلیم ماست و برای خط دهی به افکار عمومی، تهاجمی و قوی­تر از ما عمل می­ کند. در مقابل، آفند و پدافند مناسب و کافی وجود ندارد. اگر بشود عذر سلطه خبری استکبار را تا اندازه­ ای پذیرفت، برخی مسائل را که هیچ توجیه دیپلماتیک هم ندارد، نمی­ توان پذیرفت، که تذکر یک مصداق را وظیفه دانستم.

یکی از تعهدات حریف، آزاد کردن بخش اندکی از دارایی ­های بلوکه شده در کشورهای خریدار نفت از ما بوده است. اگر در مذاکرات از حریف بپذیریم که بانک­های داخلی و خارجی را در معاملات با این ارزها، باید با توافق او معلوم کرد، ممکن است وجهی از نظر توافقات پیشین داشته باشد. ولی چه توجیهی دارد که ما شرکت­هایی را که می­ خواهیم از آنان خرید کنیم به تایید آمریکا برسانیم؟ آیا جنابعالی اطلاع دارید که وزارتخانه ذیربط تنها 8 شرکت خارجی را برای خرید کالاهای اساسی از طریق وزارت خارجه به 1+5 معرفی کرده و آنان تنها 4 شرکت را پذیرفته­ اند؟ آیا خبر دارید که مالکین هر 4 شرکت آمریکایی هستند؟ آیا می­ دانید این چهار شرکت در دوران دفاع مقدس به ما کالاهای اساسی نمی فروختند؟ وقتی انتقال ارز زیر نظر آنان انجام می­­ شود دیگر چه نگرانی هست که ما از کدام شرکت خرید می­ کنیم؟ چرا آمریکا اصرار دارد چنین امر ی را بر ما تحمیل کند؟ جز این است که قصد تحقیر دارد و می خواهد مبادی خرید و واردات ما را، آن هم در کالای اساسی، محدود و به خودش منحصر کند و بدین وسیله اهرم فشار دیگری به دست آورد و شاید هم انحصارات داخلی را تقویت کند؟ جنابعالی به اقتضای تکلیف قانونی و با سرعت و اشتیاق از سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی استقبال فرمودید.

در بند 6 این ابلاغیه چنین آمده است: "ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی با هدف کاهش وابستگی به کشورهای محدود و خاص". ملاحظه می­ فرمایید که دشمن راه معارض را برگزیده و ما هم کوتاه آمده­ ایم. کار دشمن مقتضای طبیعت او است؛ ما چرا زیر این توقع ظالمانه جدید برویم؟ هنوز خیلی مانده تا مذاکرات به نتیجه نهایی برسد. اگر در این اوائل راه ما سقف استیفای حقوق خویش را کوتاه بگیریم و تن به زورگویی دشمن بدهیم، قدرت چانه زنی ما در مسائل مهمتر کم نخواهدشد؟

آیا جنابعالی در جریان این امر قرار گرفته­ اید و اگر جواب مثبت است، دستوری در اصلاح کار صادر فرموده ­اید؟ ما به سردارانی که در خط مقدم به دفاع از منافع ملت مشغول­ند، اعتماد داریم ولی آنان را مصون از اشتباه نمی­ دانیم و از جنابعالی که فرمانده هستید انتظار مراقبت بیشتری داریم. لطفا دستور فرمایید اینجانب و ملت را از نتیجه اقدامات مطلع فرمایند.

با احترام
احمد توکلی
نماینده مجلس شورای اسلامی


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: روحانی , مذاکرات هسته ای , تحقیر ایران , عبور از خط قرمز!؟ ,



بازدید : 1210
نویسنده : کامران وزیری

هنری کیسینجر که از سال 1973 تا 1977 یعنی یکی از دوران‌های حساس جنگ سرد، وزیر امور خارجه آمریکا بوده توصیه کرد اوکراین برای آنکه به حیات خود ادامه دهد نباید به پایگاه یکی از ابرقدرت‌های شرق یا غرب علیه دیگری تبدیل شود بلکه باید به مثابه پلی که آنها را پیوند می‌دهد کارایی داشته باشد.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هنری کیسینجر، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در دهه 1970 با چاپ مقاله‌ای در نشریه واشنگتن پست توصیه‌هایی را در قبال اوکراین مطرح می‌کند.

 وی در ابتدا می‌گوید: من در طول زندگی‌ خودم شاهد چهار جنگ بودم که با اشتیاق فراوان و حمایت مردمی آغاز شدند در حالی که ما نمی‌دانستیم آنها را چطور تمام کنیم و از سه تای آنها به طور یکجانبه عقب نشینی کردیم. هر سیاستی در چگونگی پایان یافتن آزمون خود را پس می‌دهد نه در چگونگی آغاز شدنش.

 کیسینجر توصیه می‌کند که اوکراین نباید به یکی از پایگاه‌های شرق یا غرب علیه دیگری تبدیل شود بلکه باید پلی باشد که آنها را پیوند می‌دهد.

 وی به غربی‌ها اینگونه توصیه می‌کند: غرب باید درک کند برای روسیه، اوکراین هرگز نمی‌تواند همچون دیگر کشورهای خارجی باشد. تاریخ روسیه با آنچه که آن را "روسیه کی‌یفی" نامیده‌اند آغاز شده و مذهب روسیه از اوکراین گسترش یافته است. قرن‌هاست اوکراین بخشی از روسیه بوده و تاریخ‌های آن‌ها از پیش از آن نیز به هم پیوسته بوده است. برخی از مهمترین جنگ‌های آزادی طلبانه روسیه نظیر جنگ پولتاوا در 1709 در اوکراین رخ داده است.

وی در ادامه عنوان می‌کند: اتحادیه اروپا باید قبول کند کندی بوروکراتیک این اتحادیه و وابستگی عنصر راهبردی به سیاست‌های داخلی در مذاکرات همکاری اوکراین با اروپا در تبدیل کردن این مذاکرات به یک بحران تاثیر داشته‌ است. سیاست خارجی هنر تعیین اولویت‌هاست.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , روسیه , باتلاق اوکراین , ظهور مجدد جنگ سرد , پایان جهان تک قطبی ,



بازدید : 1206
نویسنده : کامران وزیری
 
نوآم چامسکی نظریه پرداز آمریکایی معقد است که مطرح کردن موضوع موشکی ایران در مذاکرات میان این کشور و گروه 1+5 در نتیجه فشار زیاد آمریکا بوده و مانعی برای تحقق توافق نهایی میان دو طرف محسوب می شود. 

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مواردی که در مذاکرات اخیر ایران و کشورهای 1+5 در وین حساسیت زیادی را برانگیخت مطرح شدن فعالیت موشکی جمهوری اسلامی و توان دفاعی آن بود.

جی کارنی سخنگوی کاخ سفید پیش از آغاز مذاکرات در وین از مطرح شدن برنامه موشکی ایران در مذاکرات هسته ای خبر داده بود.

وی در این خصوص گفته بود که آنها [ایران] باید به مسائل مربوط به برنامه موشکی‌ خودشان بپردازند.

نوآم چامسکی در گفتگو با خبرنگار مهر طرح مسأله موشکی ایران در مذاکرات ایران با کشورهای عضو گروه 1+5 را در نتیجه فشارهای زیاد آمریکا دانست.

به گزارش مهر، ایران برنامه موشکی خود را بخشی از تدابیر دفاعی‌ خود می داند و معتقد است این مسئله در چارچوب مذاکرات هسته‌ای نمی‌گنجند موضوعی که موجب شکافی بین مقامات آمریکا و ایران شده است.

در همین رابطه "محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری خود در شهر وین در پایان مذاکرات ایران و 1+5 با تاکید بر اینکه مذاکرات ما صرفا در مورد برنامه هسته ای است، گفت: تمام اسنادی که در مورد نظر ما در این مذاکرات است صرفا فعالیت های هسته ای است و برنامه نظامی و علمی ما را در بر نمی گیرد. این موضع صریح ماست، ممکن است طرف مقابل نظراتی داشته باشد اما موضع ما صریح است‬.

چامسکی در خصوص این موضوع که آیا طرح موضوع موشکی ایران در مذاکرات وین تناقضی با مفاد و روح حاکم بر توافق ژنو ندارد نیز تصریح کرد: آمریکا با فشار زیاد خود این موضوع را طرح کرده است و این موضوع مسلماً مانعی برای تحقق و رسیدن به توافق نهایی میان دو طرف است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: موضوع موشکهای بالستیک ایران , مانع توافق نهایی 1+5 ,



5 سرباز ربوده شده کجا هستند؟
نوشته شده در 24 / 11 / 1392
بازدید : 1325
نویسنده : کامران وزیری
 موج نگرانی ها از وضعیت 5 سرباز ربوده شده ایرانی، از خانه خانواده ‌های این سربازان، به کشور و سپس از طریق شبکه های اجتماعی به دنیا سرایت کرده است. وزارت کشور اعلام کرده است با توجه به اطلاعاتی که داریم این سربازان به پاکستان منتقل شده اند.
 

مجله مهر: نزدیک به یک هفته از ربودن 5 سرباز ایرانی در در منطقه مرزی "جکیگور" می گذرد.  از شنبه گذشته که گروهک تروریستی جیش العدل تصاویر این سربازان را منتشر کرد و مسئولیت ربودن آن‌ها را به عهده گرفت، تاکنون دیگر هیچ خبری از آنان به دست نیامده است. این گروهک، بازمانده گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی است که تقریبا دو ماه پیش هم 14 مرزبان ایرانی را در منطقه مرزی سراوان به شهادت رساند. انتشار تصویر 5 سرباز ربوده شده ایران با دستانی بسته و لب هایی خشکیده، رنگ هایی پریده و چهره هایی نگران احساسات ایرانیان را جریحه دار کرد تا با خانواده چشم به راه این سربازان همراه شوند.

"

نگاه این سرباز به دوربین احساسات همه ایرانی‌ها را برانگیخت


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: پاکستان , رشدتروریسم , ناامنی , دخالت ISI , ضعف دولت مرکزی ,



تحقق حماسه سیاسی
نوشته شده در 23 / 11 / 1392
بازدید : 1247
نویسنده : کامران وزیری

این هم جواب ملت بزرگ ایران به یاوه گویی های باراک اوباما ، کری و اون شرمن احمق.

جواب شما فقط این دو بیت شعر بس:

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم         در ره عشق سزاوارتر از صد مردیم

هر زمان بوی خمینی به سر افتد ما را        دور سید علی خامنه ای می گردیم  


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: 22 بهمن،حماسه سیاسی،قدرت ملت ,



خنده هایی از جنس اعتدال !!!
نوشته شده در 23 / 11 / 1392
بازدید : 1269
نویسنده : کامران وزیری

 


 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: اعتدال؟؟؟ ,



بازدید : 1299
نویسنده : کامران وزیری
 
 
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت گفت: در پی اتفاقات اخیر در حوزه محدودیت در اجرای رزمایش نظامی و جلوگیری از ورود هیات کره شمالی به ایران مقرر شد ریاست مجلس شورای اسلامی این موضوعات را پیگیری کند و در صورت صحت آن ،موضع مجلس را به صورت صریح بیان کند.
 

اسماعیل جلیلی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر گفت: اتفاقاتی که اخیراً در حوزه برگزاری رزمایش نظامی و جلوگیری از ورود هیات کره شمالی به ایران افتاد این تحلیل را برای برخی نمایندگان به وجود آورد که مسئولان آمریکایی این اقدامات را ناشی از هشدارهای خود می دانند.

نماینده مردم مسجد سلیمان در مسجد شورای اسلامی اظهار داشت: این اقدامات نشان از نوعی مداخله خارجی در مسایل داخلی جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به جلسه تعدادی از نمایندگان با علی لاریجانی ریاست مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان از ریاست مجلس خواستند در صورت صحت این موضوعات، موضع مجلس شورای اسلامی در قبال این اقدامات را صریحا اعلام کنند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: مجلس،نوشدارو بعد از مرگ سهراب!!! ,



بازدید : 1326
نویسنده : کامران وزیری

سیدعباس عراقچی اعلام کرد که ایران در پاسخ به اقدامات آمریکا در رابطه با تحریم برخی افراد و شرکت‌هایی که با کشورمان معاملات اقتصادی انجام می‌دادند، اقداماتی تمهید کرده است و آن را انجام خواهد داد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با 5+1 اظهار کرد: اقدامات آمریکایی‌ها در تحریم چند فرد و شرکت که با ایران معاملات اقتصادی داشته‌اند، خلاف نص توافق ژنو نیست اما خلاف روحیه همکاری، حسن نیت و تفاهمی است که در این توافقنامه آمده است. در آستانه دور جدید مذاکرات نمی‌توانیم این اقدام را حمل بر حسن نیت و مبتنی بر روحیه همکاری ارزیابی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در دور قبل، وقتی این تحریم‌ها را دنبال کردند، چند روز مذاکرات کارشناسی را تعلیق کردیم تا این که آن‌ها اطمینان دادند که تحریم‌های جدیدی را در دستور کار قرار نخواهند داد. این بار هم اقداماتی تمهید شده که در پاسخ به این اقدام آن‌ها انجام می‌شود.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان همچنین درباره برخی اظهارات مقام‌های آمریکایی علیه تهران، با بیان این که هدف توافق ژنو عادی‌سازی روابط ایران و غرب یا آمریکا نیست، گفت: خصومت میان ما سر جای خود است. توافق ژنو تنها سعی می‌کند یکی از موضوعات مورد اختلاف میان ما و غرب و آمریکا را مدیریت کند اما دشمنی و مشکلات ما با آمریکا سر جای خودش است. آمریکا از دید ما همان شیطان بزرگ است و چیزی تغییر نکرده است.

عراقچی تصریح کرد: بسیاری از مواضع مقام‌های آمریکایی از جمله وزیر خارجه و همچنین خانم وندی شرمن حاکی از ضعف آن‌ها است زیرا آن‌ها باید با توجه به امتیازاتی که به ایران دادند، پاسخگوی افکار عمومی خود و دوستانشان در منطقه باشند. این که می‌گویند، می‌خواستند پیچ و مهره‌ای از فعالیت هسته‌ای ایران باقی نماند اما نتوانستند، سند افتخار مردم ایران است.

وی همچنین در پاسخ به اظهارات اخیر شرمن گفت: خانم شرمن در کنگره در پاسخ به نمایندگان از موضع ضعف موضوعاتی مطرح می‌کند که بعضا حالت گستاخی را داشته است و توأم با عباراتی بود که غیرقابل‌پذیرش است. ما به آن‌ها می‌گوییم که آزموده‌های غلط خود را تکرار نکنند. آن‌ها در مذاکرات قبلی هم تجربه کرده‌اند که ما تحت فشار مذاکره نمی‌کنیم.

وی تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم کسی برای ما دستور عمل تعیین کند. خانم شرمن فراموش نکند که آمریکا فقط یک عضو تیم مذاکراتی است. قطعا اجازه نمی‌دهیم آن‌ها برای ما دستور عمل تعیین کنند و هیچ گونه فشار و تحمیلی در مذاکرات وجود داشته باشد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به اظهارات مقام‌های آمریکایی درباره مذاکره در خصوص موشک‌های بالستیک در مذاکرات 5+1 گفت: موضوع مذاکرات ما فقط هسته‌ای است و به هیچ وجه وارد موضوع دیگری نخواهیم شد. از خانم شرمن پرسید شده که در توافق گام اول چرا وارد برنامه مربوط به موشک‌های بالستیک نشده‌اید که ایشان پاسخ داده است نمی‌شود همه چیز را در گام اول توافق کرد؛ در حالی که باید گفته می‌شد ایران اجازه ورود به این موضوع را نمی‌دهد.

وی تاکید کرد: به ایشان و هر کسی در 5+1 که چنین تصوری دارد، قاطعانه می‌گویم موضوعاتی که مربوط به مسائل دفاعی ماست، به هیچ وجه قابل مذاکره نیست. همان‌طور که در مذاکرات قبلی اجازه ندادیم، به هیچ وجه در گام‌ نهایی هم اجازه نخواهیم داد. مسائل دفاعی ایران قابل مذاکره و قابل سازش نیست و مسلما از خطوط قرمز ما در مذاکرات خواهد بود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: توافقنامه ژنوٍ , بازی دوگانه غرب , تهدید نظامی ایران ,



دلیل تهدید نظامی آمریکا !؟
نوشته شده در 15 / 11 / 1392
بازدید : 1250
نویسنده : کامران وزیری

نگرانی اساسی‌ آمریکا این است که سرازیر شدن هیأت‌های اقتصادی و انفجار‌ تمایل کشور‌های مختلف و به ویژه غربی برای همکاری اقتصادی و صنعتی با ایران، سامانه تحریم‌ها را قبل از هر گونه توافق جامع، متلاشی کند.

خبرگزاری فارس: دلیل تهدید نظامی آمریکا

 

به گزارش  خبرگزاری فارس، هادی محمدی  طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: درست است که هنوز امریکا از منطق تحریم- مذاکره استفاده می‌کند و معتقد است و یا اینگونه بیان می‌کند که با اثر‌گذاری فشار‌های اقتصادی و تحریم‌، ایران را تسلیم‌پذیر می‌کند و مذاکره به نتیجه می‌رسد، ولی امریکا و کاخ سفید مشکل و نگرانی اصلی دیگری نیز دارند که آن را ناچار می‌کند طوری عمل کند و موضع‌ بگیرد که نشان دهد قصد به هم زدن بازی را دارد یا با تهدید نظامی، فضای مذاکره را تخریب کند. اگر جامعه اطلاعاتی امریکا که معتقد است تحریم جدید چشم‌انداز توافق جامع با ایران را تضعیف می‌کند، درست بگوید، پس مکانیزم فشار- مذاکره را نقض کرده و مفهوم دیگری را منتقل می‌کند. این مفهوم را باید در نامه خانم هیلاری کلینتون به سنای امریکا که از وی نظر خواسته‌ بودند، جست‌جو کرد. وی می‌گوید: «ما برای روند دیپلماتیک زحمت زیادی کشیده‌ایم و تحریم جدید از سوی کنگره امریکا، اجماع جهانی علیه ایران را از بین می‌برد و شرایطی ایجاد می‌کند که هر کشوری دنبال راه خودش می‌رود تا راه تعامل با ایران را باز کند.»

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , مترسک اسرائیل , ماشین جنگی صهیونیسم ,