<این فرد رابط پنهانی ایران و آمریکاست؟
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1234
نویسنده : کامران وزیری

در روزهای اخیر و پس از توافق هسته ای ایران و آمریکا منابع مختلف رسانه ای از مذاکرات مخفی ایران و آمریکا در کشورهای ثالت برای رسیدن به توافق سخن گفته اند، تا حدی که برخی از این منابع دلیل عصبانیت فابیوس وزیر خارجه فرانسه در مذاکرات پیش از توافق ایران و غرب را اطلاع یافتن وی از این مذاکرات محرمانه دانسته اند.

 به گزارش ایسنا، تابناک در ادامه نوشت: اما در این میان، بیش از منابع دیگر این مقامات و رسانه‌های رژیم صهیونیستی هستند که به صورت روزانه اخباری را در این زمینه منتشر می کنند.

 امروز هم یکی از خبرنگاران صهیونیستی از ارتباط مخفیانه ایران و آمریکا برای حل بحران سوریه خبر داده‌اند و نوشته‌اند که این دیدارهای محرمانه نیز در عمان انجام شده است و در نخستین قدم آمریکایی‌ها برای نشان دادن حسن نیت خود عطاردی دانشمند هسته‌ای ایران را آزاد کرده‌اند.

 این منبع همچنین نوشته است به موازات دیدارهای دیپلماتیکی که بین مقامات ایرانی و ویلیام برنز معاون وزارت خارجه آمریکا انجام شده است، دو مقام عالیرتبه آمریکا و انگلیسی که مسئول امور عراق و سوریه در ارتش این دو کشور هستند نیز به عمان سفر کرده‌اند که سفر آنان به عمان این گمان را به وجود آورده است که ایران و غرب در موضوع سوریه هم به صورت محرمانه با هم دیدار کرده‌اند.

 این گزارش همچنین می‌افزاید که منابع مطلع گفته‌اند که شخصی که بین ایران و آمریکا در این ایام میانجی‌گری کرده است، شخصی است به نام دکتر سالم ناصر الاسماعیلی که یکی از مشاوران نزدیک سلطان قابوس پادشاه عمان به شمار می‌رود.

 دکتر سالم که از اقتصادانان و بازرگانان عمانی است ارتباط نزدیکی با پادشاه عمان دارد. وی در سفری که اخیرا سلطان عمان به ایران داشت، در معیت وی به دیدار حسن روحانی رئیس جمهور ایران نیز رفته او با او در قالب هیات عمانی دیدار داشته است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , عمان , دکترسالم ناصر , میانجی گری ایران وآمریکا ,



بازدید : 1239
نویسنده : کامران وزیری
 
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان این که گزارش صد روزه دولت واقع بینانه نیست گفت: این سنت بدی است که هر کسی مسئول می شود توانمندی های دولت قبلی را نادیده بگیرد.
 

علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر درخصوص گزارش صدروزه دولت که سه شنبه شب توسط رئیس جمهور ارائه شد گفت: این گزارش واقع بینانه نبود.

وی با بیان این که باید در این گزارش نکات مثبت و منفی در کنار هم بیان شود، گفت: این سنت بدی است که هر کسی مسئول می شود توانمندی های دولت قبلی را نادیده می گیرد و فقط به نکات منفی دولت های گذشته اشاره می کند.

زاکانی خاطر نشان کرد: البته شاید نقد هم به دولت های گذشته وارد باشد اما باید انصاف را رعایت کرد و همه جانبه نگری را مدنظر داشت.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پایان افزود: امیدوارم دولت در گزارشات بعدی خود این اشکال را رفع و جبران نماید.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: دولت یازدهم،دولت داس وتیشه،دولت انتقام،دامن زدن به اختلاف،ایجاد تفرقه،بازی باافکارعمومی ,



بازدید : 1268
نویسنده : کامران وزیری
 
 

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی با ذکر چندین شرایط برای توافق نهایی با ایران گزارش کرد که شرایط این توافق بسیار دشوارتر از توافق کنونی خواهد بود.

خبرگزاری فارس: شرایط توافق نهایی ایران و ۱+۵ از نگاه واشنگتن‌پست

 

 

به گزارش خبرگزاری فارس، «دیوید ایگناتیوس» ستون نویس روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نوشت: هم‌اکنون که «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا پیشرفت‌هایی را در زمینه توافق هسته‌ای «گام اول» با ایران به دست آورده است، مقامات در حال برنامه‌ریزی یک راهبرد برای رسیدن به یک توافق جامع گسترده‌تر و سخت‌تر با ایران هستند.

مقامات این توافق را «وضعیت نهایی» توصیف می‌کنند و شرایط آن بسیار دشوارتر خواهد بود زیرا آمریکا و شرکای مذاکره‌کننده‌اش (1+5) به دنبال از بین بردن بخش‌هایی از برنامه هسته‌ای ایران هستند و فقط نمی‌خواهند آن را فریز کنند. یک مسئله پیچیده دیگر این است که مذاکره‌کنندگان در آینده حتی بیشتر زخم‌ زبان‌های افراط‌گرایان اسرائیل، کنگره و تهران را دفع خواهند کرد.

در حالی که استراتژیست‌های دولت آمریکا به دنبال توافع جامع هستند، با این حال در این توافقنامه چندین مسئله اولویت دارد. دستورکار مذاکره‌کننده‌گان به شرح زیر است:

اول آنکه، آمریکا می‌خواهد هیچ‌ رأکتور آب سنگینی در اراک نباشد نه فقط اینکه توقف در منابع این رأکتور صورت گیرد زیرا این رأکتور پلوتونیومی تولید می‌کند که می‌تواند بازفراوری شود و به بمب تبدیل شود.

دوم آنکه، آمریکا به ایران فشار خواهد آورد تا شمار چشمگیری از 19 هزار سانتریفیوژهایش و حتی شاید نیمی از این تعداد را از بین ببرد. واشنگتن پیشتر اعلام کرده است که ایران حق استفاده از انرژی صلح‌آمیز با برنامه غنی‌سازی که به صورت دو جانبه تعریف شده باشد را دارا است.

سوم آنکه، آمریکا تشویق به تعطیلی تأسیسات غنی‌سازی فردو می‌کند. ایران احتمالاً به دنبال پنهان کردن فردو برای استفاده‌های دیگر است.

چهارم آنکه، آمریکا به شدت تعهد ایران در توافق اولیه برای بازرسی فعالیت‌های احتمالاً نظامی و تسلیحاتی در پارچین و دیگر تأسیسات را مورد پیگرد قرار می‌دهد. در حالی که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دسترسی‌هایی را به دست آورند، موضوعات دیگری را برای مذاکره کشف می‌کنند.

در نهایت، آمریکا مجبور خواهد بود با شرکای مذاکره‌کننده خود ساختاری را برای دور بعدی مذاکرات به وجود آورد. یک کمیسیون مشترک از کارشناسان ناظر بر اجرای توافق 6 ماهه ایران و 1+5 هستند.

در حالی که واشنگتن به سمت تعامل با تهران است، مقامات آمریکا این مسئله را درک می‌کنند که باید به همپیمانان عرب سنی خود تضمین دهند که به سمت شیعه تمایل ندارد.

یک عامل غیرقابل پیش‌‌بینی در این مذاکرات اسرائیل است، اوباما از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل خواسته است در انتقادهای خود وقفه بیاندازد و یک تیم به واشنگتن بفرستد تا یک راهبرد وضعیت نهایی برای مسئله هسته‌ای ایران پیدا کنند. گرفتن بله از ایران به اندازه کافی در مذاکرات ژنو سخت بود اما بخش واقعاً سخت این مذاکرات تازه شروع شده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: توافق هسته ای،عمق فاجعه ، اعتراف واشنگتن پست ,



بازدید : 1198
نویسنده : کامران وزیری
 
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان این که زمانی بحث بر سر این بود که فقط چند سانتریفیوژ داشته باشیم گفت: آن زمان پروتکل الحاقی را اجرایی کردیم که قرار بود شش ماه طول بکشد اما دو سال و نیم طول کشید البته امیدواریم این شش ماه مانند آن شش ماه نباشد و دو سال و نیم به طول نینجامد.
 

به گزارش خبرنگار مهر علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشور در اولین کنفرانس ملی شتابده دهنده عصر امروز چهارشنبه در دانشگاه امیرکبیر با بیان این که عزت و سربلندی و رفاه مدیون امام و ملت بزرگ ایران است گفت: انقلاب را به ثمر رساندیم و اکنون میوه آن را می چینیم. برای این پیشرفت ها خدا را شکر می گوییم.

وی افزود: باید خدا را شاکر باشیم که لطف خود را در حق ملت تمام کرد و مقدمات انقلاب را فراهم کرد. امتی به پا خواست و امروز یک ملت سرافراز و افتخار آفرین هستیم.

صالحی با اشاره به این که مسائل و نواقصی هست ولی نابرده رنج گنج میسر نمی شود اظهار داشت: ملت این رنج ها را کشیده که به اینجا رسیده ایم. بنده در جریان فعالیت های علمی کشورهای اسلامی هستم. جایگاه ایران در 57 کشور اسلامی قابل مقایسه نیست. یکی از کشورهایی که می تواند با ما تا حدودی رقابت کند ترکیه و بعد از آن مالزی است.

رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر این که حکمرانی درست اساس توسعه است و توسعه نیاز به یک بستر برای شکوفایی دارد گفت: در بستر توسعه باید حکمرانی درست حاکم باشد. حکمرانی که درست نباشد رو به توسعه نخواهیم رفت.

وی با اشاره به کشور مصر و تاکید بر این که مصر به لحاظ جمعیتی به اندازه ماست و موقعیت ژئوپلتیک مهمی دارد گفت: مصر تمدن دیرینه ای دارد و درآمد خوبی دارند اما می بینیم حکمرانی در 34 سال مصر علی رغم این که دستشان در دست آمریکایی ها بود و با اسرائیل مشکلی نداشت اما اکنون از جهات علمی، اقتصادی و سیاسی در وضعیت تاسف باری هستند.

وی تاکید کرد برای رسیدن به توسعه قطعا نیازمند حکمرانی درست هستیم.

وی با بیان این که تاکنون فشارهای بسیاری را تحمل کرده ایم و برای پیشرفت کشورمان خیلی از عزیزانمان را از دست داده ایم گفت: ما از سال 2002 تا امروز قریب به 11 سال تحت فشار فراوان با عنوان بحث فعالیت های هسته ای ایران بودیم خیلی ها فشار آوردند ببینید از کجا به کجا رسیده ایم.

وی ادامه داد: زمانی که اقای روحانی دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، بحث مذاکره با سه کشور بود و این آمادگی بود که فقط چند سانتریفیوژ داشته باشیم و پروتکل الحاقی را اجرایی کردیم که قرار بود شش ماه طول بکشد که دو سال و نیم به طول انجامید البته امیدواریم این شش ماه مانند آن شش ماه دو سال و نیم طول نکشد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان این که بسیاری از پیشرفت های هسته ای ما شگفت زده شده اند گفت: ما وارد یک عرصه جدید شده ایم. انقلاب اسلامی ایران وارد فاز جدیدی شده و امیدواریم این پیشرفت ها سکوی پرتاب ما باشد.

وی در پایان اظهار داشت: آینده کشور روشن و تابناک است. خوش به حال جوانانی که این آینده را خواهند دید و دستی در تحقق این آینده خواهند داشت.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: کنفرانس ژنو2،توافق هسته ای ،صالحی ,



بازی برد! ... برد! /کاریکاتور
نوشته شده در 4 / 9 / 1392
بازدید : 668
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1267
نویسنده : کامران وزیری

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران متن کامل توافقنامه هسته‌ای ایران و ۱+۵ که در پایان مذاکرات ژنو محقق شد، منتشر کرد.

خبرگزاری فارس: ترجمه رسمی متن کامل توافقنامه هسته‌ای ایران و ۱+۵ 

 

به گزارش خبرگزاری فارس، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران متن توافقنامه ایران و 1+5 را منتشر کرد که به این شرح می‌باشد.

 برنامه اقدام مشترک

مقدمه:هدف این مذاکرات رسیدن به یک راه حل جامع مورد توافق و بلند مدت است به نحوی که تضمین کند برنامه هسته‌ای ایران کاملاً صلح آمیز باقی خواهد ماند. ایران اعلام می‌نماید تحت هیچ شرایطی به دنبال دستیابی یا گسترش سلاح هسته‌ای نیست. راه حل جامع مذکور مبتنی بر این اقدامات اولیه بوده و به یک گام نهایی منجر خواهد شد که دوره زمانی آن مورد توافق قرار گرفته و به رفع نگرانی‌ها می‌انجامد. این راه حل جامع، ایران را قادر می سازد تا به طور کامل از حقوق خود در بهره گیری از انرژی هسته‌ای برای اهداف صلح آمیز بر اساس مواد مرتبط در معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و با رعایت تعهدات خود بر طبق معاهده از آن برخوردار شود. این راه حل جامع متضمن یک برنامه غنی سازی با تعریف مشترک و محدودیت‌های عملی و اقدامات شفاف ساز به منظور تضمین ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای می‌باشد. این راه حل جامع به مثابه یک مجموعه منسجم خواهد بود که هیچ بخشی از آن مورد توافق قرار نمی‌گیرد مگر آنکه در مورد تمامی بخش‌های آن توافق حاصل شود. این راه حل جامع شامل یک فرایند متقابل و قدم به قدم می‌باشد و به رفع همه جانبه تمامی تحریم‌های شورای امنیت، تحریم‌های چندجانبه و تحریم‌های ملی مربوط به برنامه هسته‌ای ایران می‌انجامد.

در فاصله میان گام‌های اولیه و گام آخر، گام‌های دیگری از جمله پرداختن به قطعنامه‌های شورای امنیت با هدف پایان رضایت بخش بررسی موضوع توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد وجود خواهد داشت. 3+3 یا 1+5 و ایران مسئول نهایی کردن و اجرای قدم‌های مورد توافق میان- مدت و راه حل جامع با حسن نیت خواهند بود. یک کمیسیون مشترک از 3+3 و ایران برای نظارت بر اجرای اقدامات میان مدت و بررسی مسائلی که ممکن است پدید آیند، تشکیل خواهد گردید، در حالی که آژانس مسئولیت راستی آزمایی اقدامات مربوط به موضوع هسته‌ای را بر عهده خواهد داشت. این کمیسون مشترک برای تسهیل حل و فصل مسائل مورد نگرانی گذشته و حال با آژانس همکاری خواهد کرد.

عناصر گام اول

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران هسته ای , ارائه تعهد به غرب , متن کامل توافقنامه ,



بازدید : 1365
نویسنده : کامران وزیری
 
 مقام‌های رژيم صهیونیستی تلاش زیادی داشتند تا توافق ایران و ۱+۵ به نتیجه نرسد و به همین خاطر حالا هر کدام به نوعی خشم خود را از این مسئله نشان می‌دهند. علاوه بر دفتر نتانیاهو،وزرای دیگر کابینه این رژيم هم اظهارات عجیب و غریب خاص خودشان را داشته‌اند تا مشخص شود شکست سختی را متحمل شده‌اند.
  
مجله مهر: پس از اعلام توافق ژنو و واکنش مثبت جهانی نسبت به آن در میان مقام‌های رژیم صهیونیستی ولوله‌‌ای به راه افتاد. نخست وزیر رژيم صهیونیستی به عنوان اولین نفر خشم خود را از این توافق نشان داد و اعلام کرد که این اقدام یک اشتباه تاریخی است !
  
دفتر نتانیاهو هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که این مسئله یک توافق بد است و ایران هر چه می‌خواست به دست آورد: برداشته شدن تحریم‌ها و تثبیت فعالیت‌های هسته‌ای خود. در این بیانیه آمده است: این توافقنامه به ایران اجازه می‌دهد که ایران به غنی‌سازی اورانیوم ادامه دهد و سانتریفوژهای این کشور همچنان کار کنند. 
 
 

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: ایران مقتدر , کنفرانس ژنو2 , توافق هسته ای , سردرگمی اسرائیل ,



بازدید : 746
نویسنده : کامران وزیری

 

سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا با اشاره به مذاکرات ایران و 1+5 در ژنو گفت که تلاش‌ها در ژنو تفاهم اولیه‌ای بود که مطلوب و مد نظر هر دو طرف است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) آلن ایر در یادداشتی در صفحه فیس بوک خود نوشت: "همین حالا برگشتم از شهر ژنو - ماشاالله این چند روز پیش همه هیات‌های مذاکره کننده سخت در تلاش بودندٰ- هم تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران هم هیات‌های مذاکره‌کننده گروه 1+5، تحت رهبری خانم اشتون. خوشبختانه همه این کوشش و تلاش به این منجر شد:‌ تفاهم اولیه‌ای که همان "بازی برد – برد" که مطلوب و مد نظر هر دو طرف است.

این گام اول به مدت شش ماه به فوری ترین نگرانی های بین المللی در مورد برنامه هسته ای ایران می پردازد، که این خود به خود راه را برای دستیابی به توافق جامع و درازمدت هموارتر می کند، هم برخی تحریم ها را تعدیل می کند و این عمل کاهش تحریم های منتخب نه تنها به ایران کمک می کند، بلکه نشانگر نیت و قصد گروه 1+5 برای کاهش بیشتر و نهایتا لغو تحریم ها است چنانکه ایران به برطرف کردن نگرانی جامعۀ جهانی می پردازد. حالا به امید خدا همه طرف ها با همین پشتکاریی که تا حالا به خرج داده شده است و با همان دقت و صداقت، تعهدات خود را اجرا کنند تا این مناقشه بطور مسالمت‌آمیز از طریق دیپلماسی حل شود که به نفع همه ما است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: ابران،مذاکرات هسته ای ،توافق با آمریکا ,



بازدید : 1243
نویسنده : کامران وزیری

یک عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌یی ایران با 1+5 گفت که اگر در طرف مقابل انعطاف لازم وجود داشته باشد امکان توافق وجود دارد.

سید عباس عراقچی در گفت‌وگو با خبرنگار انرژی هسته‌یی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اعزامی به ژنو، مذاکرات دو روز گذشته میان ایران و 1+5 را "سخت" توصیف کرد و درباره موکول شدن مذاکرات به روز جمعه گفت: قرار بود امشب دور سوم مذاکرات در روز پنج‌شنبه را داشته باشیم، اما به دلیل طولانی شدن مشورت کشورهای 1+5 و نیز مشورت آن‌ها با پایتخت‌های‌شان ادامه مذاکرات به صبح جمعه موکول شد.

وی خاطرنشان کرد با وجود این که بحث‌های مهمی صورت گرفت اما پیشرفت خیلی اندک بود.

عراقچی اظهار امیداری کرد که روز جمعه کشورهای 1+5 با توجه به دستورالعملی که از پایتخت‌های‌شان می‌گیرند با رویکرد متفاوت به مذاکرات بیایند.

این عضو تیم مذاکره کننده هسته‌یی کشورمان در پاسخ به این پرسش که موضع فرانسه در مذاکرات تغییر کرده است یا خیر؟ گفت: ما الان با خانم اشتون مذاکره می‌کنیم که نماینده شش کشور هستند، اما اخباری که کمابیش می‌شنویم حاکی از آن است که هماهنگ کردن دیدگاه‌ها و نظرات شش کشور کار سختی است.

معاون وزیر امور خارجه درباره احتمال حضور وزیران خارجه شش کشور در ادامه مذاکرات ژنو گفت این به وزارت خارجه‌ هر یک از این کشورها باز می‌گردد اما ما در مذاکرات هنوز به مرحله‌ای نرسیده‌ایم که آن‌ها بخواهند بیایند.

عراقچی درباره دیدگاه‌ها و نقطه نظرات ایران در مذاکرات دو روز گذشته گفت: ما انتقاداتی داریم و مواضع دو طرف به گونه‌ای است که نرمش زیاد در آن وجود ندارد. اگر انعطاف لازم در طرف مقابل وجود داشته باشد، امکان توافق و پیشرفت وجود دارد.

او درباره مواضع چین و روسیه گفت که مواضع این دو کشور خوب است اما ما با 1+5 مذاکره می‌کنیم نه با مواضع تک تک این کشورها.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ابران،مذاکرات هسته ای ژنو،پیشنهادات جدید،عراقچی ,



هفت نکته درباره مذاکرات
نوشته شده در 1 / 9 / 1392
بازدید : 1248
نویسنده : کامران وزیری

 

این جمله دیروز رهبر انقلاب فصل الخطاب است: «در هر جایی که صحنه زورآزمایی است، در مقابل دشمن باید ایستاد. باید عزم شما بر عزم دشمن پیروز بشود، اراده شما بر اراده دشمن غالب باید بشود و می‌شود و این ممکن است.»

به گزارش ایسنا، شفاف نیوز در ادامه نوشت: یکم- هوای «نیمه ابری» ژنو این روزها بار دیگر میزبان مذاکرات هسته‌ای ایران و اعضای 1+5 است. دیپلمات‌های ایرانی در حالی رودرروی طرفین غربی مذاکرات نشسته‌اند، که از سوی ایران بحث کاهش تحریم‌ها و به رسمیت شناخته شدن حق ایران در غنی‌سازی یکی از مهمترین دغدغه‌هاست.

 

آنگونه که از شواهد پیداست- اگر اتفاق غیر منتظره‌ای در مذاکرات امروز و فردا رخ ندهد- ایران و 1+5 به سطحی از توافق و چارچوب زمان‌بندی شده‌ای برای آینده مذاکرات و گفت‌وگوها دست پیدا خواهند کرد.

 

دوم- رهبر عزیز انقلاب دیروز در فرمایشات خود رعایت خطوط قرمز را به عنوان تنها موضوع مهم در مذاکرات ارزیابی کردند. خط قرمزهایی هم که پیش از این توسط مسئوولان اعلام شده بود حق داشتن انرژی صلح آمیز هسته‌ای و غنی‌سازی در ایران و به عبارتی همه مفاد و حقوقی است که بر اساس ان پی تی کشورها مجاز به داشتن آن هستند.

 

اگر سخنان وندی شرمن- مذاکره‌کننده اصلی آمریکا در مذاکرات هسته‌ای- را ملاک میزان صداقت طرف مقابل قرار دهیم، وی در سفر به اسرائیل در هتل محل اقامتش به برخی روزنامه‌نگاران اسرائیلی گفته مدل مقبول آمریکا در برخورد با بحث غنی‌سازی اورانیوم مدل پله‌به‌پله و در نهایت مدل لیبی است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: ایران هسته ای،مذاکرات ژنو2 ,