<جلسه اخوت فرماندهان عالی ارتش و سپاه برگزار شد.
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1343
نویسنده : کامران وزیری

با حضور فرماندهان کل ارتش و سپاه جلسه اخوت فرماندهان عالی این دو نیروی مقتدر جمهوری اسلامی ایران در محل ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد.

خبرگزاری فارس: جلسه اخوت فرماندهان عالی ارتش و سپاه برگزار شد

 

به گزارش خبرگزاری فارس، هم زمان با اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و گرامی داشت روز پاسدار جلسه اخوت فرماندهان ارتش و سپاه با حضور امیر سرلشکر عطاء الله صالحی فرمانده کل ارتش و سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه در محل ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.

بنابراین گزارش، در این جلسه که جانشین، فرماندهان نیروهای زمینی، هوایی، دریایی و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و معاونین فرمانده کل ارتش و فرماندهان نیروهای زمینی، دریایی، هوا و فضا و معاونین فرمانده کل سپاه حضور داشتند، بر اهمیت هماهنگی و تعامل جدی نیروهای مسلح بویژه ارتش و سپاه در راستای ارتقای توان بازدارندگی و اقتدار دفاعی کشور تأکید شد.

در این نشست صمیمی و سرشار از معنویت سردار سرلشکر  محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تبریک میلاد امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و امام سجاد (ع)، ضمن خیر مقدم به فرمانده کل ارتش، معاونین و فرماندهان نیروهای چندگانه این سازمان، وحدت و همدلی بین ارتش و سپاه را لازمه حرکت پیش رونده انقلاب اسلامی و از خواسته های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری دانسته و به بیان فلسفه وجودی سپاه در پاسداری از انقلاب اسلامی و تشریح ماموریت های مختلف سپاه پرداختند.

فرمانده کل سپاه تحول و تعالی و به روز بودن در پاسخگویی به ماموریت های متنوع سپاه را از الزامات پاسداری صحیح ، به موقع و غیر محافظه کارانه قلمداد و از فرمانده کل ارتش خواستند بین سپاه و ارتش تعامل سازنده ای برای تبادل تجربیات و استفاده از نظرات یکدیگر ایجاد گردد. وی اظهار امیدواری کرد گروه های کاری ارتش و سپاه بتوانند وظایف خود را در این راستا انجام دهند.

در ادامه این نشست امیر سرلشکر عطاء الله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی نیز با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامی‌داشت روز پاسدار و ابراز خرسندی از تشکیل چنین جلسه ای با اشاره به اهمیت اقتدار و عزت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از پیشنهاد فرمانده کل سپاه استقبال کرد و بر لزوم هم فکری و تبادل تجربیات این دو سازمان تاکید کردند.

سرلشکر صالحی یاد آور شد ارتش و سپاه به عنوان بازوان پر توان ولایت و انقلاب اسلامی می توانند در کنار هم برای اجرای منویات فرمانده معظم کل قوا بیش از پیش تعامل سازنده ای داشته باشند.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: ارتش مقتدر , سپاه ولایی , نیروهای الهی ,



بازدید : 1616
نویسنده : کامران وزیری

تازه‌ترین افشاگری ادوارد اسنودن، حکایت از آن دارد که آژانس امنیت ملی آمریکا انبوهی از عکس افراد را از اینترنت جمع‌آوری کرده تا برای تشخیص هویت از آنها بهره گیرد.

خبرگزاری فارس: افشای بعد تازه‌هایی از جاسوسی‌های سایبری آمریکا

 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پی‌سی ورد بر اساس اسناد افشا  مربوط به سال 2011، آژانس امنیت ملی آمریکا روزانه میلیون‌ها عکس جمع‌آوری می‌کرد و از این مجموعه 55 هزار عکس با کیفیت مناسب را برای تشخیص هویت افراد به کار ‌برده است.

اطلاعات فاش شده نشان می‌دهند که سازمان امنیت ملی آمریکا همچنین در پی جمع‌آوری اثر انگشت و هرگونه اطلاعات بیومتریک دیگر مربوط به افراد مختلف بوده است.

گفته می شود که مهم‌ترین نرم‌افزار آژانس امنیت ملی آمریکا نامش "Tundra Freeze" نام دارد و می‌تواند هویت افراد را حتی زمانی که فرد موی سرش را از ته تراشیده باشد، تشخیص دهد.

 


:: موضوعات مرتبط: محیط زیست , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , جاسوسی سایبری , افشاگری های اسنودن ,



بازدید : 1409
نویسنده : کامران وزیری

رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در اظهاراتی در دفاع از عملکرد سیاست خارجی خود، به موضوعات مختلف از جمله مذاکرات هسته‌ای با تهران پرداخت و گفت برای اولین بار در یک دهه شانسی واقعی برای توافقی پایدار با ایران، به وجود آمده است.

خبرگزاری فارس: اوباما: شانسی واقعی برای توافقی راهگشا با ایران وجود دارد/حمایت از مخالفان سوری افزایش می‌یابد

 

به گزارش خبرگزاری فارس، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه با حضور در آکادمی نظامی «وست پوینت» به دفاع از عملکرد خود در عرصه سیاست خارجی پرداخت و مسائله مختلی از جمله برنامه هسته‌ای ایران را مورد بحث قرار داد و گفت اکنون «فرصتی واقعی» برای توافق با تهران وجود دارد.

وی در ابتدای این سخنرانی با بیان اینکه در سال‌های ریاست‌جمهوری خود تلاش کرده تا حضور خارجی آمریکا را کاهش دهد، گفت در این مدت حضور نظامی آمریکا در عراق پایان یافت، حضور این کشور در افغانستان کاهش یافت و همچنین «اسامه بن‌لادن» از بین رفت.

اوباما با بیان اینکه آمریکا جهان در حال تغییر است و خطرات و تهدیدات جدیدی به وجود آمده، افزایش توان گروه‌های تروریستی، تحرکات روسیه علیه کشورهای عضو شوروی سابق و همچنین رشد اقتصادی و نظامی چین را از جمله این موارد خواند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , ایران , روابط دوجانبه , گزینه های روی میز!! ,



بازدید : 1447
نویسنده : کامران وزیری

 " فرناندو هنریک کاردوزو" رئیس جمهور سابق برزیل اخیرا از میانجی‌گری کشورش در پرونده‌ هسته‌ای‌ ایران سخن گفته است.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، "تدبیر" به نقل از روزنامه "تودی زمان" با اشاره به نظرات "فرناندو هنریک کاردوزو" می نویسد:"رییس جمهوری پیشین برزیل در کتابی که در سال 1969 میلادی تحت عنوان "توسعه و وابستگی در امریکای لاتین" منتشر کرد به بیان نظراتش درباره عقب ماندگی در کشورهای جهان سوم پرداخت.

او در مصاحبه با خبرنگار روزنامه "تودی زمان" درباره موضوعات مختلفی چون نظام ریاستی در برزیل، وضعیت عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا، حادثه انفجار معدن در ترکیه و وضعیت تحریم های وضع شده علیه ایران سخن گفته است."

"کریم بالجی" خبرنگار روزنامه "تودی زمان" این پرسش را از رییس جمهوری پیشین برزیل مطرح کرده که برزیل و ترکیه در سال های گذشته تلاش کردند تا در جریان مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 نقش میانجی را ایفا کنند. آیا برزیلی ها فکر می کنند که کار درستی را در این باره و در مخالفت با تحریم های وضع شده بین المللی علیه ایران انجام داده اند؟

"کاردوزو" در این باره به علل موضع گیری خاص دولت برزیل در قبال برنامه هسته ای ایران در سال های گذشته اشاره می کند و در این باره می افزاید:"لولا داسلیوا" رییس جمهوری برزیل به دو دلیل عمده از حق ایران برای غنی سازی اورانیوم دفاع کرد.

نخستین دلیل مسائل ایدئولوژیک بود. به عنوان بخشی از جهان سوم، برزیل بر این باور است که وظیفه دارد تا از هر کشوری در جهان سوم که در حال توسعه فناوری های خود می باشد حمایت به عمل آورد. با این حال علت عملی این حمایت مهم تر بوده است. "لولا داسیلوا" در آن زمان باور داشت که "اوباما" رییس جمهوری امریکا چراغ سبز خود را برای میانجی گری ترکیه و برزیل به منظور متقاعد ساختن ایران در راستای ادامه مذاکرات دیپلماتیک نشان داده است. با این حال زمانی که "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه امریکا مخالفت خود را با این مسئله اعلام کرد "داسیلوا" شوکه شد.

من فکر می کنم واقعیت آن است که برزیل فناوری غنی سازی اورانیوم را در اختیار دارد با این حال قصد ساخت سلاح هسته ای را ندارد. این موضوع نقش مهمی در بازیگری برزیل در مقام میانجی مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای عضو گروه 1+5 ایفا می کرد."

روزنامه "تودی زمان" در ادامه به همکاری ایران و ترکیه در زمینه مذاکرات هسته ای اشاره می کند و ضمن تاکید بر حق غنی سازی اورانیوم ایران می افزاید:"کاردوسو" معتقد است که ایران حق دارد به غنی سازی اورانیوم در چارچوب معاهدات بین المللی بپردازد و در این باره می افزاید:"من درباره میزان ارتباط ترکیه و ایران و مشابهت پیشرفت آنان رد زمینه فناوری های هسته ای اطلاعاتی در دست ندارم با این حال هر کشوری حق دارد از انرژی هسته ای در مصارف صلح آمیز استفاده نماید. قطعا دو کشور ایران و ترکیه نیز در جهت برطرف کردن نگرانی جامعه بین المللی گام هایی را برداشته اند."

رییس جمهور سابق برزیل در بخش پایانی این مصاحبه و در پاسخ به ادعای مطرح شده درباره این که آیا ایران در حال نزدیک شدن به دستیابی به سلاح هسته ای است ضمن ابراز بی اطلاعی در این باره گفت:"من در این باره اطلاعاتی در دست ندارم. با این حال، ایران و امریکا دور تازه ای از مذاکرات هسته ای را آغاز کرده اند که هدف آن حرکت به سوی مرحله ای بالاتر از مذاکرات است. من فکر می کنم مذاکرات کنونی که میان ایران و امریکا در حال انجام است مثبت بوده اند."


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: مذاکرات هسته ای , ناجی های ناتمام ,



بازدید : 1367
نویسنده : کامران وزیری
 
منابع دیپلماتیک از دیدار اعضای ائتلاف مخالفان سوری با جمعی از سرکردگان گروهک تروریستی منافقین در پاریس برای بهره برداری از تجارب این گروهک در زمینه اقدامات تروریستی پرده برداشتند.
 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه  شبکه المنار، برخی اعضای ائتلاف مخالفان سوری با عناصر گروهک منافقین در پاریس دیدار کرده اند.

بنابراین گزارش، در این دیدار برخی از سران دو طرف حضور داشته اند و درباره مسائل مهم به ویژه تحولات سوریه گفتگو کرده اند.

در این دیدار "بدر جاموس" نماینده دبیرکل ائتلاف مخالفان سوری و "عبد الاحد اسطیفو" معاون سیاسی این ائتلاف حضور داشته اند.

بدر جاموس در این باره اظهار داشت: دیدار ما با گروهک مجاهدین خلق برای شناخت بیشتر، هماهنگی فعالیتها و تبادل تجربیات مشترک بود.

وی بدون اشاره به اعضای منافقین در این ملاقات افزود: این دیدار در یکی از هتلهای پاریس انجام شد.

نماینده دبیرکل ائتلاف مخالفان سوری درباره طرح فرانسه به برای کمک تسلیحاتی به مخالفان، نیز اظهار داشت: مقامات پاریس در حال بررسی کمک تسلیحاتی به ما هستند.

وی افزود: ما خواستار تسلیحات ضدهواپیما و یا ایجاد مناطق پرواز ممنوع بر فراز مناطقی که ارتش آزاد در سوریه حضور دارد، هستیم.

وی به جزئیات بیشتری درباره محتوای دیدار با گروهک منافقین اشاره ای نکرد.

منابع امنیتی پیش از این درباره روابط محرمانه منافقین با گروههای تروریستی در سوریه و اقدامات مسلحانه این گروهک علیه مردم سوریه و عراق هشدار داده بودند.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , منافقین , انحطاط بی پایان , تقلای بیهوده درباتلاق ,



بازدید : 1324
نویسنده : کامران وزیری
 
شيراز – خبرگزاري مهر: نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي گفت: ولايت فقيه مانع وتو آراي مردم مي شود.
 

به گزارش خبرنگار مهر، سعيد جليل عصر چهارشنبه در جمع دانشجويان دانشگاه شيراز در پاسخ به سئوال دانشجويي مبني بر وضعيت مذاكرات هسته اي و برخورد دشمنان با نظام، گفت: آنچه باعث دشمني غربيان با ما شده جمهوري اسلامي است زيرا امروز جمهوريت در آراي مردم قرار دارد نه سرمايه گذاري ها.

وي تاكيد كرد: امروز رابطه عميقي بين جمهوريت و اسلاميت شكل گرفته و در كشور ما مناسبت هايي شكل گرفته كه مردم از آن دفاع مي كنند.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: در تمامي انتخابات، مقام معظم رهبري انتخاب مردم را تاييد كرده و هيچگاه اجازه وتو راي مردم را نداده است.

جليلي در پاسخ به سئوال ديگري در خصوص سرنوشت مذاكرات، گفت: مذاكرات بايد روند خود را طي كند و شاخص هايي وجود دارد كه بايد آنها رعايت شود.

وي افزود: مباحث هسته اي بحث سليقه ، شخصي و جناحي نيست بلكه دفاع از حقوق هسته اي دفاع از همه ملت ايران است.

جلیلی ادامه داد: رهبري دو شاخص را براي مذاكرات مشخص كرده اند كه بايد تيم مذاكره كننده به آنها توجه كامل داشته باشد.

وي افزود: در زمان جنگ دفاع از خرمشهر به معني دفاع از تمام كشور بود زيرا اگر دشمن بخشي از خاك ايران را گرفته بود كشور در معرض تهديد قرار مي گرفت.

جليلي تاكيد كرد: اهل پيشگويي نيستم بنا بر اين بايد اجازه داد تيم مذاكره كننده به فعاليت هاي خود را از همان مسيري كه انتخاب كرده ادامه دهد.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: انرژی هسته ای , فراز وفرود متفاوت ,



بازدید : 1430
نویسنده : کامران وزیری
 ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره اجرای ۵ گام عملی که سه اقدام مربوط به موضوعات جاری است و ۲ اقدام عملی درباره مسائل گذشته برای سه ماه آینده (سوم شهریور ماه) توافق کردندخبرگزاری فارس: توافق ایران و آژانس برای اجرای ۵ گام عملی تا سوم شهریورماه

 

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس، نشست نمایندگان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش از ظهر دیروز (سه‌شنبه) در تهران به ریاست «ترو واریورانتا» معاون یوکیو آمانو مدیرکل آژانس در امور پادمان‌ها و رضا نجفی سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برگزار و تا ساعت 23 نیمه شب (سه‌شنبه) به طول انجامید.

در پایان این نشست دو طرف ضمن مرور پیشرفت خوب حاصل شده در زمینه اجرای 7 گام عملی توافق شده در سه ماه گذشته، درباره 5 اقدام عملی دیگر که قرار است تا 25 اوت (سوم شهریور ماه) اجرا شود به توافق دست یافتند.

بر اساس اظهارات رضا نجفی نماینده ایران در آژانس از این 5 گام سه اقدام مربوط به موضوعات جاری و 2 اقدام عملی درباره مسایل گذشته است.


:: موضوعات مرتبط: علمی وفن آوری , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , انرژی صلح آمیز هسته ای , مذاکرات شش جانبه , توافق یا , , , !? ,



بازدید : 1353
نویسنده : کامران وزیری
 

هم‌زمان با آغاز مذاکرات دور چهارم مذاکرات ایران و 1+5 در وین برای نگارش متن نهایی توافق جامع، بعضی از منابع خبری اعلام کرده‌اند، که روند راستی‌آزمایی و مدت زمان رسیدن به توافق نهایی وقت‌گیر بوده و شاید سال‌ها به طول انجامید.

به گزارش  خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این میان حتی از ارقام نجومی و توهمی 20 سال برای طول مدت راستی‌آزمایی نیز در برخی اظهارات سخن به میان آمده است. این در حالی است که طرح چنین موضوعاتی هیچ کمکی به فضای موجود در مذاکرات نمی کند.

آن چه مسلم است دوره راستی‌آزمایی از یک منطق و ساز و کار مشخص باید پیروی کند؛ به‌طور مثال دوره راستی‌آزمایی در دیگر کشورها خود معیاری برای تعیین این دوره در دیگر موارد است.

نکته دیگری که در این ارتباط قابل توجه است صلاحیت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این زمینه است.

هر دوره زمانی که برای راستی‌آزمایی پیشنهاد می‌شود باید منطقی و بر اساس واقعیات موجود و قوانین آژانس باشد. به طور قطع ایران هیچ پیشنهادی را که مبتنی بر منطق و قانون نباشد نخواهد پذیرفت.

گفتنی است طول مدت این دوره برای کشور لیبی به رهبری قذافی کم‌تر از هفت سال بوده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , انرژی صلح آمیز هسته ای , توافق نهایی درگذر تاریخ ,



بازدید : 1393
نویسنده : کامران وزیری
 برابر ماموریت تعریف‌شده برای مدل ایرانی RQ، از این پهپاد به عنوان بمب‌افکنی رادارگریز علیه ناوهای آمریکایی استفاده خواهد شد.

خبرگزاری فارس- در بازدید فرمانده معظم کل قوا از نمایشگاه توانمندی های نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «پهپاد‌های» ایرانی RQ170 به همراه پهپاد RQ170 آمریکایی غنمیتی به نمایش درآمد که همین نمایش شروعی خواهد بود بر کابوس جدید آمریکایی ها چراکه بنا بر اطلاعات کسب شده، سپاه پاسداران قرار است بر خلاف آمریکایی ها که از این هواپیما در حوزه اطلاعاتی و شناسایی استفاده می‌کنند، آن را در حوزه رزمی و به عنوان یک هواپیمای بمب افکن علیه ناوهای آمریکایی بکار بگیرد.

بازدید رهبر انقلاب از پهپاد آمریکایی غنیمتی و مدل ایرانی RQ170

در جریان بازدید رهبر انقلاب از این پهپاد، یکی از مسئولان نیروی هوافضا طی توضیحاتی گفت: «آمریکایی‌ها عمده مزیت‌های هواپیماهای بدون سرنشین را روی این هواپیما متمرکز کرده‌اند که اگر اهم آن را بشماریم در درجه اول بحث اختفای آن است که اختفای راداری، رادیویی، حرارتی، صوتی، بصری و رسانه‌ای را در حد بالایی در آن رعایت کرده‌اند.

در مرحله اول، بعد از اینکه پرنده به غنیمت گرفته و تسخیر شد ما اطلاع زیادی از معماری داخل، رایانه ها و دیگر اجزای آن نداشتیم. ولی به یکسری حافظه‌ها و هاردهایی که در دسترس بود و می‌شد شناسایی کرد دسترسی پیدا کرده و سعی کردیم در مرحله اول این داده‌ها را بازیابی کنیم. شاید مشابه کاری که بعد از تسخیر لانه جاسوسی انجام شد و سعی کردند آن اطلاعات بازیابی شود اما این کار با چند تفاوت اصلی صورت گرفت.

ما در اینجا حتی جنس اطلاعات را نمی‌دانستیم که باید دنبال چه بگردیم. در اینجا بحث کُدینگ و رمز را داشتیم که به فضل خدا این مرحله را رد کردیم.

دیتایی که در این مرحله استخراج شد، شامل تصاویر ویدئویی و تصاویر فراطیفی بود که حجم زیادی از این اطلاعات را شامل می‌شد. اطلاعات این 2 هارد کاملاً شناسایی شد.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: RQ ایرانی , کابوس هواپیمابرهای آمریکائی درخلیج همیشه فارس ,



بازدید : 1342
نویسنده : کامران وزیری
سه سامانه جدید پدافند هوایی "رعد2" ، "طبس" و "سوم خرداد" که روز گذشته و در جریان بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه رونمایی شد، توانمندی تازه ای را برای یگان های پدافند هوایی کشور به وجود آورده و لایه جدیدی از دفاع هوایی را برای کشور به ارمغان خواهند آورد.
آشنایی با 3 کابوس تازه ایرانی پرنده های دشمن+عکس
سامانه رعد 2 با فلش مشخص شده است
 
گروه دفاع و امنیت مشرق -  روز گذشته و در جریان بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از دستاوردهای متعددی رونمایی شد. بخشی از دستاوردهای رونمایی شده مربوط به سامانه های پدافندی بود. سامانه های پدافندی "رعد2" ، "طبس" و "سوم خرداد" از جمله این سامانه ها بودند.

در نگاه اول مشخص می شود که این سامانه ها شباهت خاصی به سامانه موشکی رعد دارند که پیش از این رونمایی شده بود. البته در این میان تغییرات خاصی دیده می شود که به آن می پردازیم.

سامانه رعد رونمایی شده در رژه 31 شهریور سال 1391 ، از موشکهایی با نام طائر 2 بهره می برند. بر اساس اعلام مسئولین برد این سامانه 50 کیلومتر بوده و می تواند با اهدافی تا ارتفاع 22.8 کیلومتر درگیر شود. در عین حال مشخص بود که راداری بر روی پرتابگر این سامانه نصب نشده است و اطلاعات مورد نظر آن از طریق رادار که در محل دیگری مستقر است به آن می رسد.

:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: ایران مقتدر , تجهیزات نظامی جدید ,