<فاینشنال تایمز: بزرگترین امید غرب بروز اختلاف در اتحاد تهران و مسکو است.
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1152
نویسنده : کامران وزیری

یک روزنامه انگلیسی در گزارشی به امیدواری مقام‌های غربی در بروز اختلاف در روابط ایران و روسیه اشاره کرد.

خبرگزاری فارس: بزرگترین امید غرب بروز اختلاف در اتحاد تهران و مسکو است/ مسکو بارها بر عدم تغییر مواضع خود درباره اسد تاکید کرده است
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،  روزنامه انگلیسی «فایننشل تایمز» در گزارشی نوشت: نگاه غرب به بروز اختلاف بین اتحاد ایران و روسیه در امور سوریه است. یکی از مهمترین سئوال‌های بی‌پاسخ در جستجو برای پایان بخشیدن به نبرد خونین در سوریه میزان دوام اتحاد بین مسکو و تهران است.

بر اساس این گزارش، چشم انداز قابل توجه عملیات هماهنگ ایران و روسیه در سوریه خط بطلانی بر یک قرن سوظن و بد گمانی بین آن‌ها شده است. انتظار می‌رود  موضوع سوریه در دستور کار سفر فردا (دوشنبه) «ولادیمیر پوتین» به تهران باشد.

«کریستوفر هیل» کارشناس اندیشکده انگلیسی «چتم هاوس» در این باره گفت: «ایران و روسیه در ظاهر دوست اما در واقع رقیب یکدیگرند. هرچند روابط این دو بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق گرم شده اما به نظر می‌رسد در اهداف بلند مدت با هم اختلاف دارند.»

در ادامه این گزارش با اشاره به تفاوت نگاه ایران و روسیه در امور سوریه منجمله این‌که اهداف اصلی ایران در جنوب سوریه  و حفظ مسیر ارتباط با نیروهای مقاومت حزب‌الله لبنان است اما روسیه در نقطه مقابل اهدافی سیاسی ژئو پلتیکی در سر دارد و دورخیز به سوی ساحل غربی این کشور یعنی پایگاه دریایی طرطوس که از آنجا حملات هوایی علیه مخالفان حکومت اسد انجام می‌دهد را کرده است، نوشت: بزرگترین امیدواری مقام‌های غربی شکست در اتحاد آن‌ها و ایجاد اختلاف در مورد دیدگاه این دو کشور درباره «بشار اسد» رییس جمهور سوریه است.

این روزنامه انگلیسی در خاتمه نوشت: روسیه البته تاکنون به شدت بروز اختلاف با ایران در این زمینه را رد کرده است به طوری‌که «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه هفته گذشته بارها تاکید کرد که مواضع مسکو در قبال اسد تغییری نکرده و به غرب درباره کناره گیری اسد از قدرت به عنوان یک پیش شرط برای گذار سیاسی در سوریه هشدار داد.

روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» نیز اخیرا در گزارشی با این مضمون به نقل از  آنچه که این روزنامه دیپلمات‌‌هایی خواند که برای پایان بحران طولانی سوریه تلاش می‌کنند، تصریح کرد: واشنگتن و متحدان عرب آن در منطقه در تلاشند روسیه را از ائتلاف با ایران که به بقای دولت بشار اسد کمک کرده است، خارج کنند.

این تلاش‌ها که با دیدارهای سران عرب منطقه با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه همراه بوده، در نظر دارد روسیه را قانع کند تا مدت باقی ماندن بشار اسد در قدرت، محدود باشد.

این روزنامه همچنین مدعی شد که اگر روسیه بخواهد به موضع ایران مبنی بر بقای اسد در قدرت ملتزم بماند، در سطح بین‌المللی راه حلی برای بحران سوریه به نتیجه‌ نخواهد رسید.

وال استریت ژورنال نوشت: مقامات آمریکایی و اروپایی امروز پنج‌شنبه با اشاره به اینکه افزایش تنش بین ایران و روسیه بر سر آینده سوریه قابل مشاهده است، این ادعا را مطرح کرده‌اند که ایران به علت محدودیت منابع، برخی نیروهای خود را در هفته‌های اخیر از سوریه خارج کرده است.

این روزنامه افزود: دیپلمات‌های ارشد همچنین مدعی هستند، پوتین در دیدارهای اخیر خود با مقامات سعودی، اماراتی و اسرائیلی وعده داده است که در هر راه حل مبتنی بر گفت‌وگو درباره بحران سوریه، نفوذ ایران در سوریه کم خواهد شد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران،روسیه،سوریه، اتحاد راهبردی، مثلث مقاومت ,



بازدید : 1203
نویسنده : کامران وزیری
 1446547442136_mehdi ghasemi-19.jpg

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر این‌که روند دستگاه قضایی رعایت قانون و مصالح کشور است، از مطبوعات و مسئولان خواست به قوه قضاییه کمک کنند نه این‌که در حق قوه قضاییه جفا کنند و نسبت‌های ناروا دهند.

 به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) آیت‌ الله آملی لاریجانی در جلسه روز دوشنبه مسئولان عالی قضایی با تسلیت شهادت امام سجاد(ع) به برپایی نمایشگاه مطبوعات اشاره کرد و با تاکید بر نقش اساسی و بی‌بدیل رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی شفاف، ارتقا سطح آگاهی های عمومی و ترویج اخلاق حسنه در جامعه گفت: همواره از مطبوعات و رسانه‌ها خواسته‌ایم که با توجه به نقش مهمی که دارند به قوه قضاییه کمک کنند و البته با توجه به این نقش حساس باید از هر جهتی مورد حمایت قرار گیرند تا بتوانند نقش خود را در پیشگیری از انواع مفاسد ایفا کنند.

 

رعایت اخلاق نقد و موازین قانونی از سوی مطبوعات

 

وی تاکید کرد: به قضات محترم نیز همواره یادآور شده‌ایم که در رسیدگی‌های خود به پرونده‌های مطبوعاتی، به نقش و جایگاه اطلاع‌رسانی، بازدارندگی و آگاهی‌بخشی مطبوعات توجه داشته باشند.

 وی با یادآوری این‌که «ایفای نقش و رسالت مطبوعاتی باید «همراه با اخلاق نقد و موازین اخلاقی و قانونی» صورت گیرد» افزود: نمی‌توان به بهانه و ادعای نقد توهین کرد و یا افترا بست و کارهای خلاف امنیت کشور انجام داد.

 رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: متأسفانه بعضی رسانه‌ها به تشویش افکار عمومی دامن می‌زنند و بر این اساس دستگاه قضایی موظف است در عین حمایت از مطبوعات، از بروز جرایم پیشگیری کند و قابل قبول نیست که رسانه‌ها به جای ایفای نقش آگاهی‌بخشی و ارتقای سطح جامعه و ترویج اخلاقیات با گرفتن پول و برخلاف امنیت کشور برای اجانب کار کنند.

 وی گفت: در سالیان گذشته بحثی درباره مصونیت نمایندگان مجلس مطرح شد که به موجب آن برخی معتقد بودند نمایندگان اگر مطالبی خلاف واقع عنوان کردند که مصداق توهین و افترا بود؛ مصون هستند که البته شورای نگهبان به صراحت آن را رد کرد.

 وی تاکید کرد: به طریق اولی این موضوع درباره مطبوعات هم صدق می‌کند؛ البته تشخیص این مسائل با قاضی است؛ بنابراین کسانی که خارج از رسیدگی به پرونده هستند حق ورود ندارند.

 

آگاهی به قانون شرط اعمال شدیدترین مجازات

 

آملی‌لاریجانی با تاکید بر این‌که «دستگاه قضایی با صلابت و اقتدار به انجام وظایف خود می‌پردازد و هیچ‌گونه ضعف و خوفی از فشارها به خود راه نمی‌دهد» خطاب به قضات گفت: بسیاری از اهالی مطبوعات و رسانه‌ها ممکن است نسبت به قانون و عبور از خطوط قرمز آگاهی نداشته باشند و بی‌توجهی کنند؛ بنابراین به قضات محترم توصیه مکرر کرده‌ایم که شدیدترین مجازات‌ها را برای کسانی که بدون آگاهی به قانون از خطوط قرمز عبور کرده اند اعمال نکنند و با این ملاحظه، در مجازات‌های مقرر تخفیف لازم را بدهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به «هجمه‌های صورت گرفته علیه قوه قضاییه در آستانه برگزاری انتخابات» و با تاکید بر این‌که «روند دستگاه قضایی رعایت قانون و مصالح کشور براساس نص قانون اساسی است» افزود: این‌گونه فشارها و هجمه‌ها در مباحثی مانند حقوق بشر نباید تاثیری در کار ما بگذارد که البته نمی‌گذارد و صحبت ما با مطبوعات و مسئولان کشور این است که به قوه قضاییه که رکن نظام است کمک کنند و بدانند که بخش قابل توجهی از امنیت کشور به خاطر صلابت و اقتدار قوه قضاییه در کنار سایر ارکان است.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: قوه مجریه،دولت اعتدال ، دولت , , , , !؟ ، پاسخ قاطع قوه قضائیه ,



بازدید : 1180
نویسنده : کامران وزیری

غلامعلی حیدریمشهد- معاون بسیج و امور استان های سازمان پدافند غیرعامل گفت: روند استفاده از شبکه های مجازی و اجتماعی برای بحران سازی در کشور به طور جد در دستور کار دشمن است و لذا نشکیل ارتش سایبری ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامعلی حیدری روز سه شنبه در گردهمایی فرماندهان رده های مقاوت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در هتل طرقبه مشهد بیان کرد: دشمن توان سایبری خود را به شدت بالا برده و رصد و پایش محیط سایبری ایران را در دستور کار دارند.

آمریکا به دنبال جنگ مردم محور

وی در ادامه گفت: از سوی رییس جمهور آمریکا اخیرا راهبرد «وست پوینت» برای نخستین بار مطرح و بر سه پایه گسترش تهدیدات، جنگ مردم محور و جنگ نیابتی ساماندهی شده است.

معاون سازمان پدافند غیرعامل افزود: در این راستا آمریکا از این پس راهبرد مداخله مستقیم را به مدیریت از راه دور با شاخصه هایی از جمله واگذار کردن حل مشکلات منطقه به درون خود منطقه و بازیگران منطقه ای به جای دخالت مستقیم، در دستور کار دارد.

وی ادامه داد: تغییر عامل حادثه مرگ دختری در یکی از هتل های خصوصی مهاباد در آذربایجان غربی و نسبت دادن عامل این حادثه به یکی از مسئولان جمهوری اسلامی و انتشار آن در فضای جامعه تبدیل موضوعی اجتماعی به موضوعی ملی و بین المللی، شاهدی بر این مدعا است.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , ,
:: برچسب‌ها: بسیج، سایبر، انقلابی ,



بازدید : 1144
نویسنده : کامران وزیری

        

 
جروزالم پست و وال استریت ژورنال؛
 
«تمام اینها تاکیدی بر این موضوع است که رهبر ایران، رئیس جمهور آمریکا و دستان دراز شده اش را تا چه حد بی اهمیت می شمارد.»
 
 به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، روزنامه صهیونیستی "جروزالم پست" (Jpost) با انتشار گزارشی به انعکاس اظهارات امیر پوردستان پرداخته و در ادامه از نامه رهبر معظم انقلاب به دکتر روحانی در رابطه با توافق هسته ای سخن به میان آورده است.

 در این گزارش آمده است: «فرمانده نیروهای زمینی ایران وعده داد که هر گونه حرکت اسرائیل علیه ایران مساوی با بارش موشک های دوربرد ایران بر سر اسرائیل خواهد بود. این ژنرال ایرانی گفت که فروپاشی "رژیم صهیونیستی" شاید در کمتر از 25 سال آینده رخ دهد.»

 در ادامه این گزارش با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری آمده است: «ماه گذشته آیت الله خامنه ای رهبر ایران در سخنان مشابه گفت که "اگر خدا بخواهد تا 25 سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند." ژنرال پوردستان نیز در اظهارات خود عنوان کرد که "ما منتظر هرگونه اقدام اسرائیل علیه ایران هستیم تا فرمایش رهبر معظم را هر چه سریعتر جامه عمل بپوشانیم."»

 جروزالم پست در ادامه به توافق هسته ای پرداخته و با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب به دکتر روحانی و تعیین شروطی برای اجرای برجام می نویسد: «محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، می گوید که اجرای توافق هسته ای تنها بر اساس رهنمودهای رهبر معظم خواهد بود.»

 این پایگاه صهیونیستی در ادامه به انعکاس اظهارات "ایگال کارمون" و "آیلت ساویون" از موسسه پژوهش های رسانه ای خاورمیانه در رابطه با نامه مقام معظم رهبری می پردازد که به انتقاد از این نامه پرداخته اند. موضوعی که روزنامه آمریکایی "وال استریت ژورنال" نیز به آن پرداخته است.

 "وال استریت ژورنال" نامه رهبر ایران را تحقیر آمریکا دانسته است و می نویسد: «این موضوع تعجب چندانی ندارد. ایران از زمان امضای توافق به تحقیر آمریکا پرداخته است؛ ابتدا آزمایش موشکی را انجام داد و پس از آن "جیسون رضاییان" خبرنگار واشنگتن پست را به جاسوسی محکوم کرد و روز گذشته نیز خبر بازداشت یک تاجر آمریکایی در تهران گزارش شد. در ماه های آینده نیز باید انتظار چنین توهین هایی را از سوی تهران داشته باشیم. تمام اینها تاکیدی بر این موضوع است که رهبر ایران، رئیس جمهور آمریکا و دستان دراز شده اش را تا چه حد بی اهمیت می شمارد.»

 این روزنامه آمریکایی با خطاب به مقامات آمریکایی می نویسد: «برای آمریکا خوب است که چنین تحقیرهایی را احساس کند اما متاسفانه اینطور نیست. تنها واکنش در مقابل آزمایش موشکی ایران، تلاش برای صورت گرفتن اقدامات مناسب از سوی سازمان ملل بود و نامه رهبر ایران هم که هیچ جوابی نداشت.»


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: رهبرمعظم انقلاب، ژنرال ایرانی، آمریکا ,



آغاز جنگ نفتی عربستان و روسیه
نوشته شده در 5 / 8 / 1394
بازدید : 1493
نویسنده : کامران وزیری
 به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» رخدادهای سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف اقتصادی و سیاسی به تغییر در وضعیت روابط قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی منجر شده است. بحران رکود اقتصادی جهان در سال‌های اخیر از یک سو و بروز تحرکات تروریستی و به قدرت رسیدن گروهک‌هایی همچون داعش از سوی دیگر در کنار انقلاب کشورهای عربی و اختلافات بین آمریکا، روسیه و عربستان در کنار کاهش اثر‌گذاری متقابل نفت و ریسک‌های ژئوپلیتیک در سراسر جهان باعث شده نوع ارتباط و گفتمان سیاسی و اقتصادی قدرت‌های منطقه تغییر کند. یکی از روابط سه گانه‌ای که در این گیر و دار دچار تحول اساسی شده رابطه روسیه-عربستان-آمریکا است.

 

این در حالی است که این اتحاد در دهه گذشته به روابط مستحکم تجاری و سیاسی منجر شده بود و این تحولات کشورهای مذکور را اگر نگوییم در مسیر جنگ قرار داده باید گفت به اختلافات اساسی آنها منتهی شده و ارتباط تازه‌ای را شکل داده است. اتحاد قوی بین ایران و روسیه و حل بحران هسته‌ای از یک سو و تغییر نگرش کشورهای اروپایی و آمریکا و نه گفتن این کشورها به تلاش عربستان برای انزوای ایران همگی به قدرت‌گیری دوباره ایران در منطقه منتهی شده و در این بین ابعاد اقتصادی و سیاسی بازگشت به ایران به یک نقطه قابل اتکا تبدیل شده است. بر این اساس حمایت ایران از کشورهای منطقه و مبارزه بی‌امان با گروه‌های تروریستی باعث افزایش محبوبیت سیاسی ایران شده و چشم انداز مهمی را برای بازیگری ایران در منطقه و جهان ایجاد کرده است. در چنین شرایطی یکی از مهم‌ترین‌ اتفاقاتی که رخ داده کاهش شدید قیمت نفت به دلیل تولید زیاد عربستان و متحدان این کشور در اوپک است که باعث افت 60 درصدی قیمت نفت شد. کارشناسان معتقدند تصمیم عربستان یک ظاهر اقتصادی دارد که در بطن خود اهدافی فراتر از آن نهفته است.

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: جنگ نفت، روسیه، عربستان ,



بازدید : 1176
نویسنده : کامران وزیری

بین الملل > دیپلماسی - تسنیم نوشت: معاون وزیر خارجه کشورمان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ اعلام کرد که در گفتگو با معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر عدم ارتباط میان برجام و مسائل موشکی تاکید شده است.

 

 سید عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه کشورمان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در تهران به خبرنگاران گفت: به صراحت در گفتگو با اشمیت گفتیم که بحث موشکی از برجام جدا است و این دو موضوع کاملا جدا هستند. هیچ ارتباطی بین برجام و مسایل موشکی وجود ندارد.

وی در ادامه گفت: کری و دوستانشان تلاش دارند نکات خود را از برجام برجسته کنند این یک امر طبیعی است ما باید به واقعیت توجه کنیم که برگشت پذیری در برنامه هسته ای ایران کاملا وجود دارد.

معاون وزیر خارجه افزود: تاسیسات ما تعطیل نمی شود. هیچ کدام از تجهیزات ما از بین نمی رود. در صورت نقض امکان برگشت پذیری سریع وجود دارد این مورد خواست مجلس شورای اسلامی ایران است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: عراقچی، موشک، برجام ,



بازدید : 1138
نویسنده : کامران وزیری

به نوشته شرق،مسعود پزشکیان در پاسخ به سؤالی مبنی بر وجود اختلاف بین رهروان و جبهه پایداری در دانشگاه تبریز گفت: «آقای لاریجانی به دلیل اینکه در شورای‌عالی امنیت ملی بودند اهمیت قضیه را می‌دانستند و برای همین تلاش می‌کردند.

   مخالفان برجام هم افراد خاصی بودند که نمی‌دانستند پلوتونیوم مایع است یا گاز، اینها می‌گفتند می‌خواهند پلوتونیوم ما را ببرند، حالا مثلا نبرند چه اتفاقی می‌افتد؟ می‌خواهید چه کار کنید؟» او گفت: این گروه به‌جز خودشان هیچ کسی را قبول ندارند».


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: پزشکیان، پلوتونیوم، مایع یا جامد ,



بازدید : 1163
نویسنده : کامران وزیری

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال وزیر امور خارجه آلمان که «راهکار عملی شما برای آب شدن یخ روابط ایران و عربستان چیست؟»، گفت: اولاً اراده‌ای فراتر از بازی‌های سیاسی می‌خواهد و ثانیاً توجه به ضررهایی که به خاطر اختلافات، متوجه جهان اسلام می‌شود که مهمترین آن امنیت خاطر رژیم جعلی صهیونیست برای تداوم جنایات علیه فلسطینی‌های مظلوم است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی  هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اشتاین مایر، وزیر امور خارجه آلمان، با تأکید بر وسعت میدان همکاری ایران و آلمان، گفت: قدرت فنی آلمان و ظرفیت های فنی ایران، می تواند باعث رونق تکنولوژی در همکاری های صنعتی شود

 هاشمی رفسنجانی همچنین با اشاره به اخباری که درباره اهداف سفر وزیر امور خارجه به خاورمیانه، برای جلوگیری از نا امنی ها در رسانه ها منتشر شده، گفت: باید توجه داشته باشید که تروریسم در خاورمیانه چنان تقویت شده که حالت تهاجمی دارد و برای ریشه کنی این پدیده شوم، نیاز به هوشیاری سیاسی و اقدامات عالمانه است.

 رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به ابراز نگرانی وزیر امور خارجه آلمان در خصوص اختلافات ایران و عربستان و تأثیر آن در کند شدن مبارزه با تروریست های منطقه، گفت: اگر چه این نگرانی شما با توجه به تأثیرگذاری دو کشور در جهان اسلام توجیه دارد، اما تجربه ی ما می گوید که می توان اختلافات را حل کرد و از ظرفیت های هر دو کشور در جهت مبارزه با تروریسم ها استفاده کرد.

 وی با تشریح فراز و فرودهای روابط ایران و عربستان در تمام سال های پس از انقلاب اسلامی، مخصوصاً در مقطع جنگ عراق علیه ایران که عربستان کمک های مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی به ارتش بعث می کرد، به مقطع آغاز به کار دولت سازندگی و اجرایی شدن سیاست تنش زدایی جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: با توجه به مشترکات اسلامی و منافعی که هر دو کشور در منطقه و جهان اسلام دارند، می توان حاکمان فعلی عربستان را که بعضاً ناپخته عمل می کنند، توجیه کرد که ایجاد تنش در منطقه برای هیچ کشوری خوب نیست.

 هاشمی رفسنجانی با یادآوری جلسات و توافق هایی که طی چندین سال با ملک عبدالله داشت، به توافق برای ایجاد کمیسیون علمایی اشاره کرد و گفت: اگر آن کمیسیون تشکیل می شد و شروع به کار می کرد، نمی گذاشتند تروریست های وهابی با تحریک احساسات دو ملت، بر طبل اختلافات بکوبند.

 وی مناسک حج را وظیفه دینی مسلمانان دانست و با اشاره به وجود اماکن مقدس اسلام در مکه و مدینه، گفت: حاکمان سعودی می توانند از این ظرفیت برای تقویت روابط خود با همه کشورهای اسلامی و به خصوص ایران استفاده کنند، اما متأسفانه امسال اتفاقاتی در مکه افتاد که احساسات همه مسلمانان را جریحه دار کرد.

  هاشمی رفسنجانی با اشارات تاریخی، به چگونگی تشکیل رژیم صهیونیستی و نقش بعضی از دولت های اروپایی برای وجود جعلی آن در منطقه خاورمیانه، گفت: غربی ها که از خطرات حضور صهیونیست ها در اروپا خبر داشتند، بلای آن را از کشورهای خود دور کردند و به جان ملت های خاورمیانه انداختند که علاوه بر جنایات آشکار علیه مسلمانان، عامل پشت پرده بسیاری از اتفاقات ناخوشایند منطقه، مخصوصاً در سوریه است.

 رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به نفوذ لابی های صهیونیست ها در کشورهای غربی، به خصوص در پارلمان آمریکا، گفت: در همین پرونده هسته ای، با اینکه عزم 6 کشور قدرتمند غربی و ایران برای حل مشکلات آن جزم بود، دیدید که چگونه صهیونیست ها کارشکنی و تندروهای آمریکا و اروپا را تحریک می کردند و هنوز هم دست بردار نیستند.

 آقای اشتاین مایر نیز در این دیدار، با تأکید بر اینکه «خوشحالم که پس از 10 سال پیگیری، مناقشه هسته ای ایران و 1+5، حل شد»، گفت: اولین سفرم به عنوان وزیر خارجه کشور متبوعم به ایران است و به همراه هیأتی که بزرگان سیاسی و اقتصادی هستند، با رئیس جمهور، رئیس مجلس و وزیر امور خارجه ایران دیدار کردیم و گفت وگوهای سازنده ای داشتیم و با توجه به نقش جناب عالی در همه مقاطع انقلاب اسلامی، برای راهنمایی و استفاده از تجربیات، مایل به این دیدار بودم.

 وزیر خارجه آلمان، سیاستگزاری برای مبارزه با تروریسم با توجه به مشترکات جهانی را مفید دانست و همزمان به اختلافاتی اشاره کرد که مثلاً در شرایط فعلی بین واشنگتن و مسکو و یا تهران و ریاض حاکم است و برای ارائه راه حل گفت: اختلافات سیاسی در موضوعات دیگر نباید مانع اتخاذ یک سیاست مشترک برای مبارزه با تروریست ها شود که بدون تردید گسترش می یابند و دامن همه کشورها را می گیرند.

 

وی در ادامه سخنان خویش، خطاب به آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: جهان شما را عامل ایجاد و تقویت روابط جمهوری اسلامی با بسیاری از کشورها، مخصوصاً عربستان می داند و براساس آن سابقه، انتظار دارد که باز هم از تجربیات خویش برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه استفاده نماید.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: هشمی رفسنجانی، راهکار،عربستان،ایران ,



بازدید : 1160
نویسنده : کامران وزیری

 

کاخ سفید ساعتی پس از فرمان باراک اوباما درباره آمادگی برای برداشته شدن تحریم‌های ایران در راستای اجرای برجام،‌در بیانیه ای اعلام کرد:ایران امروز گام های لازم برای از بین بردن هزاران سانتریفیوژ و زیرساخت های مربوطه، کاهش ذخایر اورانیوم از ۱۲۰۰۰ کیلوگرم به ۳۰۰ کیلوگرم، از بین بردن هسته راکتور اراک و پر کردن آن با سیمان را آغاز می‌کند.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کاخ سفید بیانیه‌ای درباره «روز پذیرش» برجام منتشر کرد.

 در حالی که امروز یکشنبه در راستای مرحله دوم اجرای برجام، باراک اوباما در فرمانی به وزرای خارجه، خزانه‌داری، تجارت و فدرال ریزرو بر لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای آمادگی جهت اجرای تعهدات واشنگتن در قبال برداشتن تحریم‌های ایران را صادر کرد(جزئیات بیشتر).

 در بیانیه کاخ سفید درباره «روز پذیرش» برجام که ساعتی پس از انتشار خبر فرمان اوباما صادر شد، آمده است: «امروز روز مهمی برای جلوگیری ایران از دستیابی به سلاح هسته‌ای و تضمین ماهیت صرفا صلح آمیز برنامه هسته‌ای این کشور است».

 در ادامه این بیانیه هم تاکید شد: «در روز پذیرش برجام همه طرفین ترتیبات لازم و آمادگیها برای اجرای تعهدات خود را اتخاذ خواهند کرد».

 

کاخ سفید درباره تعهدات ایران هم اینطور اعلام کرده است: «ایران امروز گام های لازم برای از بین بردن هزاران سانتریفیوژ و زیرساخت های مربوطه، کاهش ذخایر اوارنیوم از 12000 کیلوگرم به 300 کیلوگرم، از بین بردن هسته راکتور اراک و پر کردن آن با سیمان را آغاز می‌کند».


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: برچسب‌ها: کاخ سفید،ایران، سانتریفیوژ ,



بازدید : 1139
نویسنده : کامران وزیری

 دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه با رهبر معظم انقلاب

 
 
رهبرانقلاب با تاکید براینکه مذاکره با آمریکا ممنوع است، بیان داشتند: مذاکره آمریکا با ایران یعنی نفوذ.میخواهند راه را باز کنند برای تحمیل؛ در همین مذاکرات هسته ای، هرجا فرصت پیدا کردند یک نفوذی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از خانواده های آنان و همچنین خانواده های شهدای این نیرو، با اشاره به نقش جوانان انقلابی نیروی دریایی سپاه و جوانان شجاع جنوب در تأمین امنیت دریا و ایجاد رعب در دشمن، تاکید کردند: دشمنان به دنبال تغییر محاسبات مسئولان و تغییر افکار مردم بویژه جوانان هستند و همه باید هوشیار و بیدار باشند.

حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار با اشاره به اهمیت موضوع امنیت دریا گفتند: آمادگی ها باید همواره بگونه ای باشد که براساس دستور قرآنی، در دشمن ایجاد رعب کند و جرأت تجاوز را از او بگیرد زیرا اگر خاکریزها قابل نفوذ باشند، دشمن نفوذ خواهد کرد.

ایشان خاطر نشان کردند: اکنون به برکت تشکیل جبهه انقلابی در جنوب کشور که متشکل از نیروی دریایی سپاه و جوانان شجاع جنوب است، دستور قرآنی ایجاد رعب در دشمن، محقق شده است. فرمانده کل قوا با تأکید بر اینکه ما هیچگاه شروع کننده جنگ نخواهیم بود، افزودند: اما طبیعت دشمن همواره خوی تجاوز و نفوذ است، بنابراین باید توانایی های علمی و تجهیزاتی در قالب نوآوریها، روز به روز افزایش یابند.

رهبر انقلاب اسلامی، هم افزایی نیروی دریایی سپاه و نیروی دریایی ارتش را بسیار ضروری خواندند و با تأکید بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره جوانان با ایمان و انقلابی همچون شهید نادر مهدوی و همراهان وی که شجاعانه در مقابل ناو امریکایی ها ایستادند و به آنها درس فراموش نشدنی دادند، گفتند: با این رشادتها و ایستادگی ها، دشمنان نظام اسلامی متوجه شدند که جمهوری اسلامی ایران، نظامی نیست که هرگونه بخواهند بتوانند با او رفتار کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای همچنین از همراهی خانواده ها و بویژه همسران فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی برای حضور در مناطق جنوبی کشور قدردانی کردند.

ایشان در ادامه به برنامه های خطرناک قدرتهای استکباری برای منطقه اشاره کردند و با تأکید بر اینکه این قدرتها هیچ ابایی در استفاده از تجهیزات بسیار خطرناک و روش های غیر انسانی برای کشتار انسان های بیگناه ندارند، افزودند: ادعای آنها مبنی بر حمایت از حقوق بشر و حقوق شهروندی، خلاف واقع و کاملاً پوچ و بیهوده است.

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بیانات مقام معظم رهبری , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: فرماندهی معظم کل قوا , تبیین سیاستهای راهبردی ,