<مشاور اوباما خواستار رهبری آمریکا در حل مسالمت‌آمیز مساله هسته‌ای ایران شد
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1213
نویسنده : کامران وزیری

معاون مشاور امنیت ملی آمریکا خواستار رهبری آمریکا برای حل و فصل مسالمت‌آمیز مساله هسته‌ای ایران شد.

خبرگزاری فارس: مشاور اوباما خواستار رهبری آمریکا در  حل مسالمت‌آمیز مساله هسته‌ای ایران شد

 

به گزارش خبرگزاری فارس، «بن رودز»، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در امور ارتباطات راهبردی خواستار حل و فصل مسالمت آمیز مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای ایران شد.

طبق اعلام سایت رسمی کاخ سفید آقای «رودز» پیش از همراه شدن با اوباما برای عزیمت به فرودگاه بگرام در افغانستان درباره آنچه به گفته وی نقش رهبری آمریکا در مسائل بین‌المللی بود گفت: «کاری که ما می‌خواهیم بکنیم این است که ما چگونه تمامی این مسائل را در بستر نحوه رهبری آمریکا در جهان قرار دهیم.»

وی افزود: «و اینکه ما چطور بین درگیر شدن بیش از حد، مانند عراق و تضمین نقش رهبری خود در میان ملت‌ها توازن ایجاد کنیم... رهبری جامعه بین‌الملل در موضوعات مختلف، خواه حل و فصل مسالمت‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران باشد یا نابودی سلاح‌های شیمیایی سوریه. »


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , ایران , دوئل هسته ای ,



بازدید : 1307
نویسنده : کامران وزیری
 
مشهد – خبرگزاری مهر: سفیر سابق ایران در مکزیک گفت: شکاف در جبهه دشمن و انسجام ملی از بزرگترین دستاوردهای مذاکرات است.
 

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن قدیری ابیانه، بعداز ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی سیر تحولات معاهده ژنو و سیاست خارجی ایران در دانشگاه علوم سیاسی دانشگاه آزاد مشهد اظهار کرد: شکاف در جبهه دشمن و انسجام ملی از بزرگترین دستاوردهای مذاکرات است و نظام اسلامی در جریان مذاکره به دنبال به رسمیت شناختن حقوق مسلم خود است.

وی ادامه داد: حق جمهوری اسلامی چیزی نیست که غربی ها بخواهند بدهند بلکه حق ما باید به رسمیت شناخته شود و مطابق معاهده ان پی تی این حق برای ما در نظر گرفته شده است.

غربی ها حق نظام اسلامی را به رسمیت نشناختند

سفیر سابق ایران در مکزیک عنوان کرد: امروز غربی ها با آغاز مذاکرات و شکل گیری توافق نه تنها حق ما را به رسمیت نشناختند بلکه تحریم مان نیز کردند.

قدیری ابیانه عنوان کرد: در حال حاضر مسئله غربی ها مسئله هسته ای نیست. کاخ سفید مرتب اعلام می کرد ایران به دنبال بمب اتمی است و 16 سازمان امنیتی و اطلاعاتی گزارشی در اختیار کنگره گذاشتند که نظام اسلامی هیچ برنامه ای برای ساخت سلاح هسته ای ندارد و اگر امروز تصمیم به ساخت سلاح بگیرد تا سال 2015 نمی تواند کاری انجام دهد.

وی با اشاره به مناظرات انتخاباتی و وعده های نامزدها تاکید کرد: مناظرات انتخاباتی و وعده های نامزدها موجب شد تا مذاکرات ایران با غرب جدی و ضروری شود البته در این زمینه افرادی هم که در نظام نقش بزرگی ایفا کردند دچار تردید شدند و گاه راضی به تعامل و توافق با غربی ها شدند.

* مذاکرات به نتیجه نمی رسد (ادامه مطلب):


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: قدیری ابیانه , پیش بینی سرانجام مذاکرات هسته ای ,



بازدید : 1279
نویسنده : کامران وزیری
 

هم‌زمان با آغاز مذاکرات دور چهارم مذاکرات ایران و 1+5 در وین برای نگارش متن نهایی توافق جامع، بعضی از منابع خبری اعلام کرده‌اند، که روند راستی‌آزمایی و مدت زمان رسیدن به توافق نهایی وقت‌گیر بوده و شاید سال‌ها به طول انجامید.

به گزارش  خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این میان حتی از ارقام نجومی و توهمی 20 سال برای طول مدت راستی‌آزمایی نیز در برخی اظهارات سخن به میان آمده است. این در حالی است که طرح چنین موضوعاتی هیچ کمکی به فضای موجود در مذاکرات نمی کند.

آن چه مسلم است دوره راستی‌آزمایی از یک منطق و ساز و کار مشخص باید پیروی کند؛ به‌طور مثال دوره راستی‌آزمایی در دیگر کشورها خود معیاری برای تعیین این دوره در دیگر موارد است.

نکته دیگری که در این ارتباط قابل توجه است صلاحیت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این زمینه است.

هر دوره زمانی که برای راستی‌آزمایی پیشنهاد می‌شود باید منطقی و بر اساس واقعیات موجود و قوانین آژانس باشد. به طور قطع ایران هیچ پیشنهادی را که مبتنی بر منطق و قانون نباشد نخواهد پذیرفت.

گفتنی است طول مدت این دوره برای کشور لیبی به رهبری قذافی کم‌تر از هفت سال بوده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , انرژی صلح آمیز هسته ای , توافق نهایی درگذر تاریخ ,



بازدید : 1394
نویسنده : کامران وزیری

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم گسترش بیش از پیش روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان و فعال شدن طرحهای بزرگ اقتصادی از جمله طرح خط لوله گاز، خطاب به نخست وزیر پاکستان خاطرنشان کردند: امیدواریم در دوره مسئولیت شما، تحرک خوبی در روابط دو کشور در زمینه های مختلف ایجاد شود.

خبرگزاری فارس: نباید فرصت بزرگ گسترش روابط ایران و پاکستان از دست برود

 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در دیدار آقای نواز شریف نخست وزیر پاکستان و هیأت همراه، مهمترین عامل رابطه خوب و صمیمی میان دو ملت ایران و پاکستان را اشتراکات گسترده فرهنگی و دینی دانستند و با اظهار گلایه از کاهش سطح روابط در زمینه اقتصادی گفتند: دستهایی در کار است تا با شیوه های مختلف از جمله ایجاد ناامنی در مرز مشترک طولانی، میان دو ملت دوست و صمیمی ایران و پاکستان و میان دو دولت فاصله ایجاد کند اما نباید اجازه داد تا فرصت بزرگ گسترش روابط میان دو کشور از دست برود.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم گسترش بیش از پیش روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان و فعال شدن طرحهای بزرگ اقتصادی از جمله طرح خط لوله گاز، خطاب به نخست وزیر پاکستان خاطرنشان کردند: امیدواریم در دوره مسئولیت شما، تحرک خوبی در روابط دو کشور در زمینه های مختلف ایجاد شود.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه برای گسترش روابط نباید منتظر اجازه کسی بود، افزودند: امریکا که خباثت آن برای همه مشخص است، از جمله دولت هایی است که تلاش دارد میان ایران و پاکستان فاصله ایجاد کند، البته غیر از امریکا دولتهای دیگری نیز در این خصوص فعال هستند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بیانات مقام معظم رهبری , ,
:: برچسب‌ها: ایران , پاکستان , فصلی نو درروابط دوجانبه ,



بازدید : 1228
نویسنده : کامران وزیری
 
وزیر کشور با اشاره به دخالت عوامل خارجی در مباحث و موضوعات منطقه‌ای و مرزی ایران، تاکید کرد: ما اسناد و مدارکی در دست داریم که عمال وابسته به عناصر فرامنطقه‌ای در زمینه حوادث مرزی و پشتیبانی از اشرار نقش دارند.
 
به گزارش خبرگزاری مهر عبدالرضا رحمانی وزیر کشور فضلی شامگاه روز دوشنبه در راس یک هیات بلند پایه سیاسی _ امنیتی و انتظامی به منظور دیدار با مقام‌های ارشد دولت پاکستان به اسلام آباد سفر کرد و در فرودگاه پایگاه هوایی نورخان (چکلاله) از سوی امتیاز تاجورمعاون وزیر کشور حامد علی خان مدیر کل منطقه‌ای وزارت کشور و جمعی از مقام‌های وزارت امور خارجه پاکستان و علیرضا حقیقیان سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلام آباد و روسای نهادهای ایرانی مقیم و اعصای سفارت کشورمان مورد استقبال قرار گرفت.

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: پاکستان , محمل امن اشرار , ناتوانی دراستقرار امنیت یا خلا مجازی!؟ ,



افراطیون در پایان راه
نوشته شده در 13 / 2 / 1393
بازدید : 1199
نویسنده : کامران وزیری

بررسی تاریخ 14 قرنه اسلام نشان می‌دهد این دین آسان گیر انسان ساز، در مقاطع متعددی گرفتار افراطیون شد ولی هر بار جریان افراط بعد از یک دوره خشونت و زیاده‌روی و زیاده‌خواهی و البته لطمه وارد ساختن به امت اسلامی، سرانجام به کنج عزلت رانده شد و شعله‌های خرمن سوز آن به خاموشی گرائید.

به گزارش ایسنا، در ادامه سرمقاله جمهوری اسلامی آمده است: از پیدایش جریان خوارج تا کشتار فجیع کربلا و واقعه حره و خون ریزی‌های کوفه و شام و ظهور سفاکانی همچون حجاج بن یوسف ثقفی در صدر اسلام گرفته تا حملات وهابیون به عتبات عراق در قرن گذشته، علیرغم تفاوت‌هائی که در ساختار و شعارها و بعضی تمایلات داشتند، وجه مشترک همگی، خارج از چارچوب دین اسلام حرکت کردن و افراطی عمل نمودن بود.

در عصر حاضر نیز بعد از آن که نهضت امام خمینی به پیروزی انقلاب اسلامی در ایران منجر شد و غبار غربت و پرده تحریف از چهره اسلام کنار رفت و پیام اسلام ناب محمدی صلی‌الله علیه و آله از زبان بنیان‌گذار نظام جمهوری اسلامی به گوش ملت‌ها رسید و فصل بیداری اسلامی آغاز شد، دشمنان جهانی و منطقه‌ای اسلام برای مقابله با این موج بیداری به تکاپو افتادند و ایجاد جریان‌های افراطی را در دستور کار خود قرار دادند. تأسیس طالبان و القاعده، اولین قدم‌ها بود و اکنون تکفیری‌ها، داعش و انواع و اقسام نام‌ها و عناوینی که سلفی‌ها در سوریه و عراق و لبنان برای خود انتخاب کرده‌اند ادامه همین جریان است.

در اینکه این گروه‌های تروریستی آلت دست قدرت‌های استعماری و عوامل منطقه‌ای آنها هستند تردیدی وجود ندارد کما اینکه در ضد اسلام بودن روش‌ها و عملکردهای آنها نیز تردیدی وجود ندارد. نبش قبر بزرگان اسلام، منفجر کردن اماکن مقدسه، کشتار مردم کوچه و خیابان، بیرون کشیدن قلب کشته شدگان و خوردن آن، جعل احکام شرم آور و نسبت دادن آنها به دین خدا برای توجیه کردن جنایات خود و از همه مفتضح‌تر متداول ساختن چیزی به نام "جهاد نکاح" که ضربه سنگینی به بنیان خانواده و به حیثیت اسلام وارد کرده، بخشی از اقدامات خلاف اسلام است که در کارنامه گروه‌های افراطی تکفیری به ثبت رسیده است.

فاجعه‌بارتر اینکه این گروه‌های افراطی توانستند با جاذبه‌ای که اقدامات تندروانه و عبور از خط قرمزها برای نوجوانان و جوانان دارد، عده‌ای از آنها را جذب کنند و شاکله فکری و اعتقادی نسل کنونی را در بخشی از جهان اسلام دچار بحران نمایند. اینها خسران‌های بزرگی هستند که متوجه اسلام در عصر حاضر شده‌اند و تلاش‌ها و سرمایه گذاری‌های فکری و فرهنگی زیادی برای جبران آن لازم است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: افراط گرایی , معضل همیشگی تاریخ ,



پشت پرده تکاپو برای حذف عراقچی
نوشته شده در 4 / 2 / 1393
بازدید : 1233
نویسنده : کامران وزیری

دستگاه دیپلماسی در ساحت حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران در 30 سال گذشته با آمد و رفت دولت‌ها برخی تغییرات شکلی را به خود دیده است. حتی در مقاطعی و در ادوار مختلف از بدنه کار‌شناسی و دیپلمات‌های گردآمده در این دستگاه از سوی برخی با نام‌هایی همچون باند رستم‌آبادی‌ها، نیویورکی‌ها، هندی‌ها و ... نام برده شده است اما مسیر نظام در سیاست‌خارجی هیچ‌گاه از ریل خارج نشده، چرا که سیاست‌خارجی جمهوری اسلامی ایران به آرمان‌ها و اصول اساسی سیاست‌خارجی امام‌خمینی (ره) باز‌می‌گردد و برخلاف سیاست داخلی، سیاست خارجی ایران مانند اغلب کشورهای جهان از کمترین ضریب تغییر برخوردار است.

به گزارش ایسنا، سایت امید هسته‌ای در مطلبی با این مقدمه نوشت: چنین رویکردی معمولا باعث تغییر عمده در سیاست‌های کلی، خط مشی و رفتار دستگاه دیپلماسی نمی‌شود چراکه اساسا بحث سیاست‌ خارجی در همه دنیا مربوط به حوزه منافع‌ ملی و سیاست‌های کلان است و معمولا با تغییر دولت‌ها دچار کمترین تغییرات می‌شود. در جمهوری اسلامی ایران نیز چنین است و سه اصل عزت، حکمت و مصلحت به عنوان چارچوب کلی سیاست خارجی، در همه دولت‌ها تعیین‌کننده روش‌ها و منش‌ها بوده است.

تیم وزارت‌ خارجه که پیش‌برنده اهداف سیاست‌خارجی نظام در همه این سال‌ها بوده در کلیت رفتار‌ها و اقدامات خود - مادامی که به بدنه کار‌شناسی او احترام گذاشته‌اند - خط و مسیر نامتعادلی را طی نکرده و انتقاداتی که به رفتارهای دیپلماتیک وارد شده بیشتر متوجه نحوه اجرا و مدل پیشبرد تاکتیک‌های دیپلماتیک بوده است.

با نگاهی به این مسیر بود که وقتی دولت یازدهم بر سرکار آمد شاید برخی تصور می‌کردند با توجه به سابقه حضور رئیس‌جمهور در شورای عالی‌امنیت‌ ملی، وزارت‌خارجه رنگ‌ و‌ بوی امنیتی بگیرد و برخی نیز فریاد سر دادند که باند اصلاح‌طلبان در دستگاه دیپلماسی همه‌کاره می‌شوند و ساختار پژوهشی و دیپلماتیک وزارت‌ خارجه به دست اصلاح‌طلبان می‌افتد.

اما تیم ظریف‌ - عراقچی که مذاکرات مهم ایران با شش کشور غربی را دنبال می‌کند، مجموعه‌ای را تشکیل داد که هضم و درک آن برای بسیاری سخت بود. از یک‌سو ظریف یک دیپلمات کارکشته بوده که نمی‌توانستند او را به جریان خاص سیاسی وابسته کنند و از سوی دیگر عباس عراقچی که در هرم قدرت دستگاه دیپلماسی قرار دارد، معتمد جریان اصولگرایی در دستگاه دیپلماسی است و حضور و تایید رفتار دولت در حوزه سیاست‌خارجی توسط او عملا فضای مناسب برای حمله به دولت را از برخی تندرو‌ها می‌گیرد. به همین دلیل به نظر می‌رسد چندی است پروژه حذف عراقچی توسط دو جریان افراطی با نگاه صرف سیاسی کلید خورده است.

ادامه مطلب


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: وزارت خارجه , عراقچی , وطن پرست متعهد , دیپلمات باتعصب , وزن اصلی مذاکرات 1+5 ,



بازدید : 1233
نویسنده : کامران وزیری

وزیر امور خارجه روسیه با انتقاد از کارشکنی‌های آمریکا برای تحقق توافقات ژنو، تاکید کرد برنامه موشکی ایران هرگز در چارچوب مذاکرات گروه ۱+۵ مطرح نشده و جزو توافقات ژنو در زمینه حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران نیز قرار ندارد.

خبرگزاری فارس: برنامه موشکی ایران هرگز در گروه ۱+۵ بررسی نشده است/ آمریکا کارشکنی می‌کند

 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه شب گذشته در مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان «راشا تودی» روسیه اعلام کرد که برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران هرگز موضوع مذاکرات در چارچوب مذاکره کنندگان گروه «1+5» در زمینه برنامه هسته‌ای ایران قرار نداشته است.

لاوروف در عین حال تاکید کرد: نه تنها این مسئله هرگز در گروه 1+5 مطرح نشده، بلکه حتی بخشی از توافقاتی که در چارچوب حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران که در ماه نوامبر در ژنو بدست آمده هم نیست.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با یادآوری اینکه، توافقات هسته‌ای ژنو بین ایران و گروه 1+5 بسیار شفاف هستند، افزود: «علت عدم موفقیت در تحقق این توافقنامه آن است که طرف آمریکایی مسئله عدم گسترش را مطرح کرده است و به همین دلیل این خطر وجود دارد که همه تلاش‌ها بر باد برود.»

لازم به یادآوری است که در ماه نوامبر سال 2013 در ژنو توافقاتی بین نمایندگان ایران و گروه 1+5 در خصوص رعایت محدودیت هایی در برنامه هسته‌ای ایران در ازای توقف تدریجی تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه تهران صورت گرفت. این توافقات قرار شده تا ظرف 6 ماه به مرحله اجرا درآیند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , انرژی صلح آمیز هسته ای , مذاکرات 1+5 , فشار رژیم صهیونیستی , کارشکنی آمریکا ,



بازدید : 1224
نویسنده : کامران وزیری

 

رئیس جمهور با بیان اینکه نیروهای مسلح همواره به این وصیت امام عمل کرده اند که "نیروهای مسلح در کار سیاسی دخالت نکنند"، گفت: ارتش هرگز در دسته بندی های سیاسی و بازیهای سیاسی مداخله نمی کند و هرگز از دولت منتخب مردم سهم خواهی نکرده است.
 

به گزارش خبرنگار مهر، حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در مراسم روز ارتش که صبح امروز در مرقد مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد با اشاره به روز ارتش، گفت: روز ارتش جمهوری اسلامی که مقارن است با ایام ولادت باسعادت دخت نبی گرامی اسلام حضرت فاطمه (س) به همه ملت بزرگ ایران، رهبر معظم انقلاب و همه نیروهای مسلح به ویژه آحاد پرسنل فداکار ارتش جمهوری اسلامی تبریک و تهنیت عرض می کنم.

رئیس جمهور با بیان اینکه این روز یادگار امام راحل است، تصریح کرد: در روزهای اولیه پس از پیروزی انقلاب گروهک هایی که به صورت شبه انقلابی در جامعه ظهور و بروز داشتند مسئله انحلال ارتش را مطرح کردند و این امام بزرگوار بود که ارتش را امید ملت ایران را لقب داد و روز 29 فروردین سال 58 را به عنوان روز ارتش نامگذاری کرد.

وی گفت: ارتش جمهوری اسلامی که فرزندان به حق این آب و خاک است به حق نماد حرفه ای دفاع از میهن اسلامی هستند.

روحانی تاکید کرد: ارتش بدون نگاه به خط کشی های سیاسی و حزبی و فرقه ای همواره دفاع از آب و خاک و میهن عزیز و نظام مردمی را به عنوان هدف والای خود مدنظر قرار داده است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , نظامی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: ارتش مقتدر , ضامن امنیت کشور ,



بازدید : 1279
نویسنده : کامران وزیری
 
مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در اظهارتی دو پهلو تغییرات به وجود آمده در تعاملات ایران و گروه 1+5 بعد از انتخابات سال گذشته را مثبت خوانده و در عین حال گفت: ماهیت واقعی سیاست هسته ای ایران تغییری نکرده است.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، یوکیو آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مصاحبه ای با خبرگزاری چینی شینهوا گفت: می خواهیم دستیابی به قطعنامه درباره برنامه هسته ای ایران را تسریع کنیم اما این مسئله تا حدود زیادی بستگی به سطح همکاری ایران و اراده ایران دارد.

به گزارش این خبرگزاری وقتی وی درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران صحبت می کرد گفت: این روند باید سرعت بگیرد.

وی در ادامه گفت: آژانس می خواهد با همکاری تهران برای مشخص شدن ابعاد مبهم برنامه هسته ای ایران پیش برود تا از صلح آمیز بودن آن اطمینان حاصل کند.

آمانو در این مصاحبه با اشاره به توافق هسته ای بین ایران و گروه 1+5 مبنی بر همکاری ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی برای پرداختن به ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته ای ایران گفت: تا به حال جدول زمانی از سوی ایران ارائه نشده است و پاسخ شفافی هم داده نشده است.

آمانو با نام بردن از درخواست آژانس برای بازدید از سایت پارچین در این خصوص گفت: آنها(ایران) نه نمی گویند اما بله هم نمی گویند.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در اظهارتی دو پهلو تغییرات به وجود آمده در تعاملات ایران و گروه 1+5 بعد از انتخابات سال گذشته را مثبت خوانده و در عین حال گفت: ماهیت واقعی سیاست هسته ای ایران تغییری نکرده است.

وی همچنین مدعی شد: ایران بند 3.1 را که کشورهای عضو را موظف می کند تا قبل از ایجاد تاسیسات جدید هسته ای، آژانس را مطلع سازند را اجرا نکرده است و همچنین به پروتکل الحاقی تن نداده است به همین دلیل آژانس نمی تواند به این نتیجه برسد که تمامی مواد هسته ای و تاسیسات هسته ای موجود در ایران برای اهداف صلح آمیز می باشند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آژانس آمریکایی انرژی اتمی! , گزارشات متناقض , نقض معاهدات بین المللی ,