<چامسکی: تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران، نقض منشور سازمان ملل است/اسرائیل، تهدید است نه ایران
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1207
نویسنده : کامران وزیری
اندیشمند و نظریه‌پرداز آمریکایی در مصاحبه‌ای با شبکه خبری الجزیره به سوال مجری که اثرات توافق هسته‌ای بر «تهدید ایران» را پرسیده بود، واکنش نشان داد.
 
خبرگزاری فارس: چامسکی: تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران، نقض منشور سازمان ملل است/اسرائیل، تهدید است نه ایران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «نوام چامسکی»، اندیشمند، نظریه‌پرداز و تحلیلگر آمریکایی در مصاحبه‌ ادعاهای مقامات آمریکایی درباره «تهدید ایران» را رد کرد و با بیان اینکه ایران به تعهداتش در پیمان ان‌پی‌تی پایبند بوده، رژیم صهیونیستی را تهدید اصلی دانست.

چامسکی در این مصاحبه با شبکه خبری الجزیره در توضیح درباره مذاکرات هسته‌ای بین ایران و ۱+۵ گفت: «سوال اصلی این است که علت اینکه به دنبال این توافق هستند، چیست؟»

این استاد دانشگاه ماساچوست سپس افزود: «منظور از تهدید ایران، دقیقاً چیست؟ سوال بنیادین هم همین است. این توافق، تهدید ناشی از ایران را محدود می‌کند، اما منظور از این تهدید چیست؟ جالب است که این سوال اصلا مطرح نمی‌شود.»

مجری شبکه خبری الجزیره در این قسمت، با قطع سخنان چامسکی گفت: «اما ایران، عضو پیمان ان‌پی‌تی است و بسیاری بر این باورند که تعهداتش تحت آن را رعایت نکرده است.»

چامسکی در پاسخ به مجری الجزیره گفت: «ایران عضو ان‌پی‌تی است و به آن پایبند بوده است. کشورهایی دیگری هستند که اصلاً این پیمان را امضا نکرده‌اند و عضو آن نیستند. به عنوان مثال اسرائیل عضو آن نیست، در حالی که سیستم تسلیحات هسته‌ای گسترده‌ای دارد.»

این تحلیلگر برجسته آمریکایی در بخش دیگری از این مصاحبه به تهدیدهای نظامی روزهای گذشته مقامات آمریکایی علیه ایران اشاره کرد و آن را نقض صریح توافق هسته‌ای ایران دانست.

چامسکی گفت مقامات آمریکایی در روزهای گذشته «به صراحت گفته‌اند اگر بخواهیم به ایران حمله می‌کنیم.»

او گفت: «چیزی به نام منشور سازمان ملل وجود دارد که استفاده از تهدید یا توسل به زور در مسائل خارجی را منع می‌کند.»

چامسکی با بیان اینکه «رهبران سیاسی آمریکا این قوانین را زیر پا می‌گذارند» افزود: «آنها می‌گویند ما مقید به اینها نیستیم، اگر بخواهیم از زور استفاده کنیم، می‌کنیم.»


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: غربف نخبگان فکری , واقع گرایی در برزخ لیبرال دموکراسی! , چالش قرن 21 ,



بازدید : 1235
نویسنده : کامران وزیری

نشست شریعتی و آینده علوم انسانی در ایران جواد میری، پژوهشگر مطالعات منطقه ای گفت: برخی از شیعیان اسماعیلیه با این اعتقاد که یکی از خلفای فاطمی به نام «حاکم بامرالله» کشته نشده و به غیبت رفته است از اسماعیلیه منشعب و به دروزی ها معروف شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، دروزی ها یک اقلیت کوچک حدوداً یک میلیون و پانصد هزار نفری را تشکیل می دهند که عمدتاً در سوریه، لبنان، فلسطین و اردن حضور دارند. دروزی ها در سده ۱۱ میلادی از اسماعیلیه منشعب شدند و از مکاتب گنوسی و فلسفه نوافلاطونی تأثیر پذیرفته اند. آنها خود را موحد می دانند اما برخی ابهامات درباره آنها وجود دارد که باعث شده برخی مذاهب اسلامی دیگر، آیین دروزی و پیروان آن را به خروج از اسلام و بدعت گذاری در دین متهم سازد.

در زمینه اندیشه ها و مبانی اعتقادی دروزی ها با دکتر سیدجواد میری، دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به گفتگو نشسته ایم؛

*در ابتدا یک معرفی کلی از دروزی ها بفرمایید.

در مورد دروزی ها یک سری اطلاعات کتابخانه ای وجود دارد که می توان با یک جستجوی ساده به آنها دسترسی پیدا کرد. اطلاعاتی مانند اینکه دروزی ها کجا بوده اند و از کجا آمده اند و از چه زمانی وارد منطقه شده اند که من به طور خیلی خلاصه آنها را بیان می کنم، بعد وارد اصل مطلب می شویم.

با ظهور دولت فاطمیون در جهان اسلام که مرکز آن در قاهره است، معادلات سیاسی، کلامی، مذهبی فلسفی جهان اسلام دستخوش تحولات عظیمی می شود، چون فاطمیون شاید از تنها نحله های تشیع اسماعیلیه بودند که معتقد به باطن گرایی بودند و جزء نحله باطنیون بودند.

در آن زمان امویها و بقایای آنها، در جنوب اروپا و در مناطق اسپانیا و فرانسه کنونی بودند و عباسیان در بیشتر قسمت های سرزمین های خلافت اسلامی بودند و یک سری هم سلطنت ترکان غزنوی و بعدها سلجوقی که در قسمت های آسیای مرکزی، ایران امروز، ترکیه و بالکان بودند. تقریباً برخلاف این سه یا چهار نحله، اسماعیلیه تنها گروه و تنها مرکز دولتی بودند که اساس زندگی دینی خودشان را بر عنصر باطنی گرایی پایه گذاری کرده بودند.

ورود اسماعیلیون به جهان اسلام و تشکیل دولت و حکومتی بسیار قوی، نه تنها معادلات را در حوزه سیاست و روابط بین الملل آن روز، هم در جهان اسلام و هم خارج از جهان اسلام با دولت های مسیحی از بین برد، بلکه صف آرایی های کلامی، فقهی، حدیثی و فلسفی و فکری را هم به هم زد.

از درون شیعیان اسماعیلی باطن گرا در آن زمان فردی به نام حاکم بامرالله، یکی از خلفای فاطمیون بود. بعضی ها معتقدند که حاکم بامرالله را کشته اند و بعضی ها معتقدند که حاکم بامرالله کشته نشده، بلکه او به غیبت رفته و به نوعی برای آنها امام زمان محسوب می شود. خیلی از اسماعیلیون این را قبول نکردند و انشعابی در اینجا صورت گرفت و نتیجه آن انشعاب، نحله یا فرقه ای با عنوان دروزی ها شد که معتقدند حاکم بامرلله ششمین خلیفه اسماعیلی، تجلی واقعی خداوند در روی زمین است. اینها به دروزی ها معروف شدند.

 


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , بین الملل , تاریخی , ,
:: برچسب‌ها: دروزی ها , اسماعیلیان , عقاید وریشه های تاریخی ,



بازدید : 1421
نویسنده : کامران وزیری

حزب الله

خبرگزاری تسنیم: مصطفی بدر الدین که بسیاری از سرویس های جاسوسی غربی وی را جانشین حاج عماد مغنیه در حزب الله لبنان معرفی می کنند، گفته است که تا زمان شهادت یا پیروزی دست از کار نخواهد کشید.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: حزب ا , , , لبنان , ناجی محور مقاومت ,



بازدید : 1457
نویسنده : کامران وزیری

علاوی

خبرگزاری تسنیم: رسانه های رسمی عربستان، سناریوی جدید رژیم آل سعود علیه دولت منتخب عراق با هدف سرنگونی آن را کلید زدند که آمریکا هم در این توطئه شوم مشارکت دارد.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عربستان , آل سعود , آل فتنه , ام الفساد جهان اسلام , توطئه علیه عراق ,



بازدید : 1328
نویسنده : کامران وزیری
گرت پورتر روزنامه‎نگار ارشد آمریکایی در یادداشتی با اشاره به «برجام» تصریح کرد که دولت کنونی آمریکا روایت دولت بوش در قبال برنامه هسته‌ای ایران را پذیرفته و آن را تغییر نداده است.
 
خبرگزاری فارس: اوباما روایت نادرست بوش درباره برنامه هسته‌ای ایران را پذیرفته/ ایران تنها کشوری است که به خاطر عقیده و مذهب سلاح کشتار جمعی را کنار گذاشته است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «گرت پورتر» روزنامه‌نگار مستقل آمریکایی در یاداشتی برای «میدل ایست آی» تاکید کرد که هرچند شاهد تغییراتی در رویکرد دولت باراک اوباما درباره برنامه هسته‌ای ایران بوده‌ایم، اما دولت او روایت بوش درباره برنامه هسته‌ای ایران را پذیرفته است.

متن یادداشت این روزنامه‌نگار ارشد و مستقل آمریکایی در متون زیر آمده است:

«خوشحالم که آمریکا و ایران پس از حدود دو سال مذاکرات و 35 سال دشمنی به یک توافق در وین رسیدند. ناکامی در این مساله با توجه به شرایط سیاسی جاری قطعا عواقب بدی برجای می‌گذاشت و این مذاکرات موفق با چنین توافقی که در آن هر دو طرف امتیازات قابل توجهی داده‌اند، باید به تلطیف خصومت شدیدی که طی سالها در آمریکا ایجاد شده کمک کند.

اما اشتیاق من برای توافق با این حقیقت روبرو می‌شود که فرایند سیاسی موجود در بحث ملاحظه کنگره می‌تواند اثر معکوس(برای تلطیف خصومت در قبال ایران) داشته باشد و قسمت اعظم این مشکل آن است که دولت اوباما بنا ندارد برای رد کردن این ایده افراطگرایانه از ایرانی که به دنبال حصول به سلاحهای هسته‌ای است، هر کاری کند. بلکه دولت در حال ملحق شدن به این ایده از ایران به عنوان کشور هسته‌ای سرکش  است.

 


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , ایران , انرژی هسته ای , توافق وین , , , , , , , , , , ! ,



بازدید : 1317
نویسنده : کامران وزیری

rt-77.jpgجنگنده‌های ترکیه بار دیگر حملاتی را علیه مواضع حزب کارگران کردستان ترکیه در شمال عراق و پایگاه‌های داعش در شمال سوریه انجام دادند.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خبرنگار شبکه خبری الجزیره در ترکیه اعلام کرد که جنگنده‌های این کشور پایگاه‌های حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) را در مناطق کوهستانی واقع در مثلث مرزی عراق، ایران و ترکیه بمباران کردند. این حملات پایگاه‌های پ.ک.ک در منطقه تحت کنترل اقلیم کردستان عراق را هدف قرار داد.

 جنگنده‌های ترکیه که به تازگی به پایگاه هوایی "دیاربکر" واقع در جنوب ترکیه منتقل شده‌اند علاوه بر مواضع پ.ک.ک پایگاه‌های داعش در سوریه را نیز هدف قرار دادند.

 این حملات در حالی انجام می‌شود که احمد داوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه اعلام کرده که عملیات علیه پ.ک.ک و داعش همچنان ادامه خواهد داشت و تمامی نیروهای ارتش که مکلف به تامین امنیت جنوب، جنوب شرق و شمال شرق ترکیه هستند، فراخوانده شده‌اند.

 نیروهای امنیتی ترکیه طی چند روز گذشته حدود 700 تن از جمله ده‌ها تبعه خارجی را در راستای عملیات خود علیه "تروریسم" در 24 استان بازداشت کردند.

 حزب کارگران کردستان اعلام کرده که چهار تن از نیروهایش در حمله هوایی جنگنده‌های ترکیه در شمال عراق طی سه روز گذشته کشته شده‌اند.

 این حزب روز یکشنبه مسئولیت کشتن دو سرباز ترکیه‌ای را برعهده گرفت. همچنین ارتش ترکیه حملات توپخانه‌ای خود به پایگاه‌های داعش را ادامه داد و مواضع این گروه در دو شهرک واقع در حومه شمالی حلب و در نزدیکی شهر "مارع" را گلوله باران کرد.

 گزارش‌ها حاکی از کشته شدن 9 عضو داعش در حملات هوایی و توپخانه‌ای ترکیه در حومه شمالی حلب است. نیروهای نظامی ترکیه در مرزهای این کشور با سوریه در حالت آماده باش قرار دارند.

 در همین راستا قرار است پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز سه شنبه نشست فوق العاده‌ای را به درخواست ترکیه در آنکارا برگزار کند.

در این نشست در خصوص عملیات نظامی ترکیه علیه داعش و پ.ک.ک گفت‌وگو خواهد شد.

 در حالی که سازمان ملل حمایت خود را از حملات ترکیه اعلام کرده، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواهان ادامه روند صلح میان دولت ترکیه و کردها شد.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ترکیه , پ , ک , ک , داعش , چالش دوگانه ,



بازدید : 1249
نویسنده : کامران وزیری

ظریف جعفریوزیر امور خارجه کشورمان ، گفت: دیدگاههای ما درباره تحولات سوریه، عراق و یمن ممکن است با بعضی از همسایگانمان اختلاف داشته باشد؛ اما با اطمینان و قاطعیت کامل می گوییم امنیت کشورهای منطقه، امنیت ما است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان امروز عصر و در ادامه سفر منطقه‌ای خود، با «ابراهیم جعفری» همتای عراقی خود دیدار کرد و سپس در نشستی خبری حاضر شد.

ظریف در این نشست خبری با اشاره به توافق هسته ای ایران و ۱+۵ گفت: ما معتقدیم یک پرونده ساختگی را به پایان رساندیم تا بر روی این موفقیت یک مبنای جدیدی را در منطقه آغاز کنیم.

وزیر امورخارجه ایران با بیان اینکه زمان آن رسیده است که صفحه جدیدی با همکاری کشورهای منطقه آغاز کنیم، اظهارداشت: ما مانعی برای گفتگو با کشورهای منطقه برای حل مشکلات نداریم. ما هیچ مشکلی با هیچ یک از همسایگان خود نداریم.

وی تاکید کرد: دیدگاههای ما درباره تحولات سوریه، عراق و یمن ممکن است اختلافاتی با بعضی از همسایگانمان داشته باشد؛ اما ما با اطمینان و قاطعیت کامل می گوییم امنیت کشورهای منطقه امنیت ما است. ما تلاش می کنیم این امنیت جمعی را تقویت کنیم.

همچنین ابراهیم جعفری وزیر امورخارجه عراق نیز در این نشست خبری، گفت: عراق آماده است به گسترش همکاری های سازنده کشورهای منطقه کمک کند.

وی افزود: عراق آماده گفتگو با همه کشورهای منطقه برای حل مشکلات است.

دیدار ظریف با رئیس جمهور عراق/ضرورت توسعه بیش از پیش مناسبات دو کشور

به گزارش مهر، پیش از این دیدار، محمد جواد ظریف با فواد معصوم رئیس جمهور عراق دیدار و گفتگو کرد.

فؤاد معصوم رئیس جمهور عراق در این دیدار با اشاره به همکاری‌های دوجانبه تهران و بغداد، توسعه بیش از پیش مناسبات دو کشور را خواستار شد.

 ظریف نیز، با تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای میان جمهوری اسلامی ایران و عراق، ضرورت همگرایی بیشتر برای مقابله با تروریسم و همچنین گفتگوهای منطقه‌ای در جهت مقابله با پدیده شوم تروریسم را یادآور شد.

دیدار با حیدر عبادی نخست وزیر، سلیم جبوری رئیس مجلس و حجت‌الاسلام سیدعمار حکیم، رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق از دیگر برنامه‌های وزیر امور خارجه کشورمان در سفر به عراق بود.

گفتنی است وزیر خارجه ایران در ادامه سفر منطقه‌ای خود شامگاه یکشنبه از طریق فرودگاه بین المللی امام علی (ع) در نجف اشرف، وارد عراق شد.

وی همچنین صبح امروز در نجف و پس از زیارت بارگاه امیرالمونین(ع) با حضور در بیت آیت الله سیستانی با ایشان دیدار و گزارشی از روند مذاکرات هسته ای ایران و ۱+۵ و توافق به دست آمده ارائه کرد.

ظریف سفر منطقه ای خود را به سه کشور کویت، قطر و عراق آغاز کرده و طی دیدار با مقامات عالی این کشورها علاوه بر آخرین نتایج مذاکرات هسته ای، پیرامون روابط دو جانبه و آخرین تحولات منطقه ای گفت وگو و تبادل نظر می کند.  این اولین سفر خارجی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از توافق هسته ای تهران با گروه ۱+۵ است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , عراق , روابط راهبردی ,



بازدید : 1245
نویسنده : کامران وزیری
نیروهای عراقی در عملیاتی علیه «داعش»‌ در حومه «سامراء» موفق به پاکسازی «التعاون» شدند؛ جایی که در آخرین پایگاه داعش در سامراء واقع شده است.
 
خبرگزاری فارس: آخرین پایگاه داعش در سامراء در شرف پاکسازی کامل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، عملیات اخیر نیروهای عراقی علیه افراد مسلح در سامراء، به پاکسازی برخی مناطق جنوبی این شهر منجر شد.

به گزارش فارس، شب گذشته گروهی از نیروهای ارتش عراق به کمک «گردان صلح» عملیاتی را برای پاکسازی مناطق باقی مانده در اطراف شهر سامراء آغاز کردند و در ساعات اولیه موفق شدند منطقه «التعاون» در الاسحاقی واقع در جنوب شهر سامراء را از وجود عناصر تروریستی داعش پاکسازی کنند.

بر اساس این گزارش، پس از پاکسازی منطقه التعاون، نیروهای عراقی پیشروی خود را به سمت منطقه «الحویش» واقع در جنوب غرب سامراء آغاز کردند و در همان ابتدای عملیات موفق شدند مسیر «وطبان» را پاکسازی کنند.

گروهی از عناصر تروریستی داعش در غرب منطقه الحویش بعد از اطلاع یافتن از ورود نیروهای عراقی، به مواضع آنان حمله ور شدند که نیروهای گردان صلح موفق شدند حملات افراد مسلح را دفع کرده و تروریست‌ها را به عقب برانند.

این گزارش حاکی است که در  عملیات پاکسازی دو روز گذشته ده‌ها تروریست داعشی کشته یا زخمی شدند.

منطقه الاسحاقی از آخرین مناطق آلوده به داعش در اطراف سامراء است و به دریاچه «الثرثار» واقع در شمال شهرهای الفوجه و الرمادی واقع شده است. تروریست‌های داعش در این منطقه قصد دارند از طرف شمال، محاصره شهرهای الفلوجه و الرمادی را بشکنند.

نیروهای عراقی در حال پاکسازی مناطق اطراف دریاچه الثرثار هستند تا از هر گونه تهدیدی در آینده از سمت این منطقه به الفلوجه و الرمادی جلوگیری کنند.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق , تروریسم تکفیری , حمایت مردم , شمارش معکوس شکست داعش ,



بازدید : 1345
نویسنده : کامران وزیری
شماری از عناصر سوری وابسته به گروهک «ارتش آزاد» که در شهر «زبدانی» سوریه محاصره شدند پس از تسلیم سلاح خود به ارتش سوریه پیوستند.
 
خبرگزاری فارس: پیوستن شماری از عناصر مسلح «ارتش آزاد» در زبدانی به ارتش سوریه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری از پیوستن عناصر جدا شده از گروه‌های تروریستی به ارتش سوریه خبر می‌دهند.

وبگاه خبری «الحدث نیوز» لبنان، گزارش داد، برخی از منابع میدانی در سوریه خبر دادند که شماری از عناصر مسلح در شهر «زبدانی» از گروه‌های خود جدا شده‌اند.

به گزارش این وبگاه، این افراد از جمله پیکارجویان محلی وابسته به گروه تروریستی «ارتش آزاد» بودند که پس از مذاکره با ارتش سوریه خودشان را تسلیم کردند.

«طارق الزین»، «علی مراد»، «أکرم الحورانی»، «منیر الآغا» و« عبد الله رحمة» از جمله عناصر ارتش آزاد هستند که پس از تسلیم به ارتش سوریه پیوسته‌اند.

 این عناصر اعلام کردند که برخی از تروریست‌های خارجی بر سر مذاکرات برای پایان جنگ در زبدانی کارشکنی می‌کنند و همچنین آنها را تهدید کرده‌اند در صورتی که با ارتش سوریه وارد مذاکره شوند آنها را خواهند کشت و همین مسئله سبب شد که به ارتش سوریه بپیوندند.

بنا بر این گزارش، در سایه تداوم اوضاع در زبدانی احتمالا بر شمار این افراد افزوده خواهد شد.

ارتش سوریه و مقاومت لبنان در حال حاضر شهر زبدانی را محاصره کرده‌اند و از تروریست‌ها خواسته‌اند که با تحویل سلاح تسلیم ارتش شوند.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , حزب ا , , , , خط مقدم مقاومت ,



بازدید : 1237
نویسنده : کامران وزیری
مقاومت چهار شهرک‌ شیعه‌نشین در سوریه که کاملا محاصره هستند و اکثریت مردم آن در شهر باقی مانده‌اند و از شهر خود دفاع می‌کنند، لابه‌لای اخبار جنگ سوریه گم شده است.
 
خبرگزاری فارس: 4 شهر اسطوره ای و 4 سال محاصره/ این مردم «تروریسم» را به زانو درآورده اند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقاومت چهار شهرک‌ شیعه‌نشین در سوریه که کاملا محاصره هستند و اکثریت مردم آن در شهر باقی مانده‌اند و از شهر خود دفاع می‌کنند، لابه‌لای اخبار جنگ سوریه گم شده است و تاکنون از توجه رسانه‌ای و خبری شایسته‌ای بهره‌مند نشده‌اند.

پیامدهای جنگ در شمال غرب سوریه همچنان ادامه دارد و گروه‌های تروریستی در سایه مقاومت ستودنی ساکنان شهرک‌های شیعه‌نشین «فوعه» و «کفریا» در ادلب و «نبل» و «الزهراء» در حلب، همچنان رؤیای تصرف این شهرک‌ها را فقط در سر دارند و توان عملی کردن آن را ندارند.

این روزها که پیشروی ارتش سوریه و مقاومت لبنان (حزب‌الله) در غرب سوریه و شرق لبنان و مشخصا در شهر مهم «الزبدانی»‌ سرعت گرفته است، و تروریست‌های النصره موفقیتی در متوقف کردن حزب‌الله نیافته‌اند، تلاش کردند با فشار بر شهرکهای محاصره شده شیعه، عامل فشاری بر حزب‌الله بیابند.

شلیک 60 موشک در نیم ساعت به شهرک‌های نبل و الزهراء و چند حمله خمپاره‌ای و راکتی شدید طی 10 روزگذشته به الفوعه و کفریا، بخوبی نشان‌دهنده حجم وسیع فشار تروریستی به این شهرک‌هاست و از سویی دیگر، نشان دهنده مقاومت و ایستادگی درخشان شیعیان محاصره شده است.

وبگاه خبری «العهد» لبنان نیز در مطلبی به بررسی مقاومت مردم این شهرک‌ها پرداخت و نوشت: گروه‌های تروریستی «جبهه النصره» و «جیش الفتح» همچنان به محاصره ظالمانه شهرک‌های فوعه و کفریا ادامه می‌دهند و به صورت گسترده دست از بمباران این مناطق و کشتار افراد غیر نظامی ساکن آن برنمی‌دارند.


:: موضوعات مرتبط: مذهبی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سوریه , قربانی تروریسم تکفیری , خط شکن محور مقاومت ,