نوشته شده در 19 / 3 / 1394
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محسن پاکآیین، سفیر کشورمان در جمهوری آذربایجان در گفتگویی خبری در پاسخ به سئوالی در مورد انتشار کتاب "مکالمات دیپلماتیک" در باکو و این که کسانی در جمهوری آذربایجان تلاش میکنند نادرشاه افشار را به عنوان پادشاهی غیر ایرانی معرفی کنند، گفت: من هنوز این کتاب را نخواندهام اما بلا تردید تمام مورخین شناخته شده جهان، نادر شاه را یک پادشاه ایرانی و بنیانگذار سلسله افشاری در ایران می دانند و نگارش چنین کتابهاییی نمی تواند، وقایع مستند تاریخی را خدشهدار کند. به گزارش ایسنا، چندی پیش آکادمی ملی علوم جمهوری آذربایجان، از کتاب تالیف شده توسط رامیز مهدی اف، رییس نهاد ریاست جمهوری این کشور که مدعی است جمهوری آذربایجان وارث دولت افشاری است، رونمایی کرد. در مراسم رونمایی این کتاب حاوی تحریف تاریخ دوره افشاریه ایران، عاکف علیزاده ، رییس آکادمی ملی علوم جمهوری آذربایجان این در حالی است که با انتشار این کتاب برخی از مورخین و تاریخ نویسان ایرانی اعتراض خود را نسبت به این مساله اعلام کرده و این کتاب را اقدامی در جهت تحریف تاریخ ایران دانسته اند. :: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , تاریخی , , :: برچسبها: فرهنگ ناب ایرانی , سرقت مفاخر تاریخی ایران باستان , نوشته شده در 19 / 3 / 1394
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بنده هم شخصا اعتقاد دارم که پرونده کرسنت مسائل و مشکلات زیادی را دارد و در آن سوءاستفادههای زیاد انجام شده و احیاناً ممکن است رشوههایی داده شده باشد.
![]() به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست علنی امروز مجلس، در جریان پاسخ به سوال سیدمسعود میرکاظمی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت: من فکر میکنم که اشکال بسیاری از دوستان در تقابل با این موضوعی است که نمایندگان سوال کننده مطرح میکنند، یعنی میگویند که شما در دوره وزارت خود زیادی به رسانهها آزادی میدهید و این موضوع به حد ولنگاری رسیده و آنها را رها کرده و اجازه میدهید که هر کس هر چه میخواهد بنویسد. وی افزود: آنچه که برای من ملاک است قانون اساسی است که آزادی بیان را برای مطبوعات تنظیم کرده، مگر در مواردی که مخل مبانی اسلام یا حقوق عمومی است. وزیر ارشاد همچنین اظهار داشت: ملاک ما قانون مطبوعات است و آزادی بیان در خصوص مطبوعات را به جز در مواردی که تخلف از قانون به شمار میرود و ممنوع شده، در سایر موارد رعایت میکنیم. «آنچه در سوال نمایندگان به آن تصریح شده این است که برخی از نمایندگان اظهاراتی را در روزنامهها دارند و به نمایندگان احیانا توهین میکنند و اتهاماتی مطرح میشود که این هم جزو مواردی است که به طور منظم مورد رسیدگی قرار میگیرد اگر فردی توهین کند قطعا باید مورد رسیدگی قانونی قرار گیرد.» وی افزود: نکته ابهامی که در این جا وجود دارد و ما در مورد آن از مجلس استفسار کردیم این است که در هیات نظارت بر مطبوعات یک نظر این است که توهین اگر به مقامات باشد، در آنجا منظور از مقامات فقط مقام معظم رهبری و روسای سه قوه هستند اما به نظر ما مقامات همان مواردی است که در قانون استخدام کشوری آمده و شامل نمایندگان مجلس، ورزا، استانداران، سفرا، معاونین وزرا میشود. وزیر فرهنگ و ارشاد همچنین تصریح کرد: لذا چون این ابهام وجود داشت و ما در هیات نظارت بر مطبوعات نتوانستیم به نتیجهای برسیم از حدود سه ماه قبل از هیات رئیسه مجلس کتباً استفسار کردیم که منظور از مقامات در قانون را به ما توضیح دهند که اگر این مقامات توضیح داده شود هر موردی که باشد میتواند در هیات نظارت مطرح و نهایتا به دادگاه ارجاع شود.
:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , , :: برچسبها: دولت اعتدال , امید و ناامیدی! , نوشته شده در 4 / 3 / 1394
نماینده مردم تهران در مجلس در مطلبی که در سایت شخصیاش منتشر کرد به وقایع جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر امور خارجه و معاون وی پرداخت و بخشی از اظهارات عراقچی را منتشر کرد. ![]() به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری فارس به نقل از سایت شخصی حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مطلبی با عنوان «آقای عراقچی و ظریف، خود شکنید آینه شکستن خطاست» به وقایع جلسه غیر علنی مجلس با ظریف وزیر امور خارجه و عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای پرداخت. مطلب منتشر شده از سوی حمید رسایی به شرح زیر است: آقای عراقچی روز گذشته نکاتی را در جلسه با نمایندگان بیان کرد، که در حقیقت به معنی توجیه عبور از خطوط قرمز بود اما وقتی با اعتراض نمایندگان و رسانه ها مواجه شد، ضمن تکذیب ادعای درست نمایندگان و رسانه های منتقد، آنها را به دروغگویی متهم کرد. ای کاش روابط عمومی مجلس این بخش از اظهارات عراقچی را - که تازگی هم نداشت- در دفاع از جایگاه نمایندگان منتشر می کرد.
:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , بین الملل , , :: برچسبها: ایران مقتدر، انرژی صلح آمیز هسته ای , نوشته شده در 4 / 3 / 1394
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه معاریو تاکید کرد: من تلاش کردم تا به وزرای خارجه سراسر جهان بگویم که بهترین کاری که آنها ممکن برای ارتقای صلح در خاورمیانه انجام دهند، این است که ما را فراموش کنند! تمام پیشنهادات و ایدههای آنها حاصلی جز ویرانی نداشته است. مداخله نکنید! ما میتوانیم در کنار عربستان، مصر و کشورهای حوزه خلیجفارس با ایران مقابله کنیم. ما میتوانیم با همکاری منطقه را توسعه دهیم. ما با کمک یکدیگر میتوانیم جهان را تغییر دهیم. وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر مذاکرات محرمانه با کشورهای حوزه خلیجفارس در اروپا گفت: زمانی که در پشت درهای بسته با آنها مذاکره میکنید، آنها دقیقا شبیه ما صحبت میکنند. زمانی که آنها با اوباما در کمپ دیوید گفتوگو کردند، دقیقا همانطوری درباره ایران حرف زدند که ما حرف میزنیم؛ حتی خشنتر. هماکنون تفاهم بسیاری میان ما و آنها وجود دارد. وی در ادامه گفت که کشورهای عرب حوزه خلیجفارس شاهد تحولات لیبی، سوریه و یمن بودهاند و چاقو درست بر روی گلوی آنها قرار دارد. لیبرمن گفت: آنها میبینند که ایالات متحده آمریکا چگونه با آنها برخورد میکند. واشنگتن به متحدانش خیانت میکند. ما هم علیه آن اقدام میکنیم. اگر کشورهای میانهرو در جهان عرب بخواهند بقای خود را حفظ کنند، باید مبارزه کنند. حملات هوایی به تنهایی کافی نیست. آنها باید بر روی زمین هم بجنگند. وی در ادامه با اطمینان گفت که آمریکا برای از سرگیری مذاکرات صلح خاورمیانه میان اسرائیل و فلسطین هیچ عجلهای به خرج نمیدهد. وزیر امور خارجه سابق سرزمینهای اشغالی تاکید کرد: در سال گذشته آمریکاییها منفعلانه عمل کردند؛ حتی جان کری (وزیر امور خارجه آمریکا). نگاه کنید که کری در ابتدای روی کار آمدنش چقدر به اینجا سفر میکرد و حالا اوضاع چگونه است. او به این نتیجه رسید که نمیتواند به همه چیز رسید. :: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , امنیتی , بین الملل , , :: برچسبها: رژیم صهیونیستی، اعراب حاشیه نشین، ایران هراسی ، منافع مشترک! , نوشته شده در 1 / 3 / 1394
|
|
|
غلامرضا کرد افشاری در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، گفت: در تقسیمبندی مزاجهای مختلف دو گروه از مزاجها در دسته سرد مزاجها قرار میگیرند که افراد دارای مزاج سرد و تر و سرد و خشک هستند. افرادی که دارای مزاج سرد و تر هستند معمولاً چاق، دارای پوست سفید و موهای کم پشتی هستند این افراد کمتر تشنه میشوند، کم انرژی، صبور و آرامند.
وی ادامه داد: افراد با مزاج سرد و خشک لاغر اندام، کمخواب و معمولاً با پوست تیره و خشک هستند و اغلب دقیق، منظم و محاسبهگر هستند.
این متخصص طب سنتی گفت: مواد غذایی که برای افراد با مزاج سرد و تر مضر است مصرف بیش از حد مواد لبنی، ترشی و سرکه، برنج، سیبزمینی، ماکارانی، سوپ جو، کلهپاچه، ماهی تازه، شیربرنج و حلوا است.
کرد افشاری گفت: میوههای ترش، نارنگی، کیوی، هندوانه، خیار، کاهو، گوجه، کدو، موز، آلو و اسفناج نیز برای این افراد توصیه نمیشود.
این متخصص طب سنتی گفت: در صورت زیادهروی در مصرف این نوع مواد غذایی علایمی مثل نفخ شکم، دردهای مفصلی، سینوزیت و مشکلات هضم برای این افراد مشاهده میشود.
وی گفت: بنابراین توصیه میشود این افراد غذاهایی که مزاج گرم دارد را بخورند مثلاً گوشت بره، گنجشک، بوقلمون، میوههای رسیده و شیرین مثل سیب، گلابی، نارگیل و انجیر و ادویههایی مثل هل، دارچین، زعفران، زنجبیل، نعنا، ریحان، جعفری و آویشن توصیه میشود.
کرد افشاری گفت: بادام، گردو، فندق، پسته، عسل، شیره خرمایی یا انگور نیز برای این افراد مفید است همچنین میتوانند سکنجبین، مرباهای مختلف، آبگوشتهای که با گوشت پرندگان تهیه میشود، روغن زیتون یا روغن گردو را مصرف کنند.
|
|
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعباس عراقچی پس از دیدار با یوکیو آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما در وین، در پاسخ به این سؤال که آمانو به تازگی موضوع درخواست دسترسی به تأسیسات نظامی ایران را پس از توافق هستهای مطرح کرده است، نظر شما در این باره چیست، گفت: من امروز ملاقات بسیار خوب و مفیدی با ایشان داشتم، این موضوع هم مطرح شد.
معاون وزیر امور خارجه افزود: آنچه به هر حال در مذاکرات مطرح است و آمانو هم در همان چارچوب صحبت کرده، دسترسیهایی است که در چارچوب پروتکل الحاقی داده میشود و چیزی فراتر از آنچه آژانس با بقیه کشورها اجرا میکند، مد نظر نبوده و نیست.
وی اضافه کرد: دسترسی به مراکز غیرهستهای که شامل مراکز نظامی هم میتواند باشد، طبق پروتکل الحاقی شرایط خاص خودش را دارد و در حقیقت، برای نمونهبرداریهای محیطی در یک دسترسی مدیریت شده است و این با آنچه در یک بازرسی یا بازدید از مراکز نظامی یا بازدید از یک مرکزی در ذهنمان هست که بیشتر یک مشاهده میدانی است، کاملا تفاوت دارد.
عراقچی ادامه داد: بنابراین در چارچوب پروتکل الحاقی، موضوع دسترسیها مطرح است؛ نه بیشتر از آن.
این عضو ارشد مذاکرهکننده هستهای ایران در پاسخ به این سؤال که پس از نشستهایی که از روز سهشنبه در وین جریان دارد و امروز هم آمریکاییها به این مذاکرات پیوستهاند، تا چه اندازه کار انجام شده است و آیا این احتمال وجود دارد که تا فردا جمعه، پیشنویس نگارش متن نهایی تمام شود؟ گفت: خیر، به این زودی تمام نمیشود و کار بسیار سختی است؛ اختلافات هم در موارد جزئی و هم در موارد یک مقدار کلیتر زیاد است.
وی تصریح کرد: فکر میکنم که ما یک تا دو هفته دیگر حتما باید ادامه بدهیم تا بتوانیم به یک متن واحد و به پیشنویسی برسیم که میزان اختلافات در آن حداقل باشد و بعد در جلسه وزیران نهایی شود؛ هنوز کار داریم تا به آنجا برسیم، ولی تلاش خودمان را انجام میدهیم، سرعت پیشرفت بهدلیل سختی کار کم است، اما با یک روال مستمر ادامه دارد.
|
|
به گزارش خبرنگار مهر، رئیس جمهور در همایش «انسان مهربان و دنیای آرام» که صبح امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به ویژگی های هلال احمر و همچنین صلیب سرخ ها، گفت: از ویژگی های هلال احمرها این است که فقط به درد و آلام انسانها و بشر می نگرند، فارغ از ملیت، نژاد، زبان، مذهب، ایمان و عقیده، هر کسی که دچار مشکل شود و نیاز به کمک داشته باشد به او کمک خواهند کرد.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر گرامی اسلام ادامه داد: پیامبر اسلام فرموده است: «هر انسانی که صدای مظلومیتش بلند شود و از دیگران کمک بخواهد اگر به این فریاد اعتنا نکردید بدانید که مسلمان نیستید» پس اگر ندای گرفتاری را شنیدید و پاسخ عملی و زبانی ندادید، دیگر خود را مسلمان ندانید. علاوه بر این همه آیات قرآن نیز ما را بر نیکوکاری، احسان، تعاون و کمک به دیگران دعوت می کند.
رئیس جمهور جمعیت هلال احمر را آرامش بخش جامعه نامید و گفت: هر کجا که پرچم هلال احمر است به مردم آرامش می دهد و احساس می کنند که تنها نیستند و اگر حادثه ای برایشان پیش آمد این حس را دارند که یک گروهی هستند که خودشان را برای کمک به او آماده کرده اند و چقدر لذت بخش و زیباست زمانی که شما جان یک انسان را نجات می دهید.
روحانی، امدادگران جمعیت هلال احمر را فرشتگان نجات نامید و گفت: در جامعه ایران و جوامع مختلف شما امدادگران کار عظیم و بزرگی انجام می دهید.
حجتالاسلام حسن روحانی در بخشی دیگر از سخنانش در همایش «انسان مهربان و دنیای آرام» با اشاره به کمکهای جمعیت هلالاحمر ایران به یمن، گفت: متاسفانه سیاست آنقدر پررنگ میشود که حتی بر کمکهای نوعدوستانه هم سایه میافکند.
وی افزود: این جنگی که در یمن پیش آمده، البته جنگ که نیست؛ حمله ناجوانمردانه یک همسایه به آنهاست. به جای آنکه به یک کشور فقیر در حال توسعه کمک کنند، با هواپیماهایی که از کشورهای بزرگ که نمیگویم چطور خریدهاند، پولش را از کجا آوردهاند و چه کسی به آنان آموزش داده است، بر سر مردم بمب میریزند.
|
|
نظریه : کو گوش شنوا و یا چشم بینا؟! که این جنایات را ببیند و این فریادها را بشنود.اینها تا حالا هرچه تصمیم گرفته اند به نفع ظالم و به ضرر مظلوم بوده است.مگر همین ها به آل سعود برای حمله به یمن کمک نکردند و انصارالله را تحریم نکردند، حالا چه انتظاری است که بخواهند به درخواست های این نامه عمل کنند.
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
|