|
|
نوشته شده در 13 / 4 / 1395
بازدید : 1356
نویسنده : کامران وزیری
|
|
با فرارسیدن چهاردهم تیرماه، سی و چهار سال از اقدام تروریستی مزدوران رژیم صهیونیستی در ربودن چهار دیپلمات جمهوری اسلامی ایران (سید محسن موسوی، احمد متوسلیان، تقی رستگار مقدم و کاظم اخوان) در خاک لبنان میگذرد در حالی که ملت ایران و خانوادههای گرامی آنان همچنان چشم به راه بازگشت آنها به میهن اسلامی هستند.
به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در سالهای گذشته از سوی دولت لبنان و برخی نهادهای مسئول بین المللی در پیگیری موضوع از جمله نامه مورخ 13 سپتامبر 2008 دولت لبنان به دبیرکل وقت سازمان ملل در تایید ربوده شدن آنان در خاک لبنان، بار دیگر بر شرایط اشغال لبنان توسط رژیم صهیونیستی در آن زمان و نقش و مسئولیت حقوقی آن رژیم در این رابطه تاکید نموده و با توجه به شواهد و قرائن موجود مبنی بر ربایش این افراد توسط مزدوران رژیم صهیونیستی و انتقال آنان به داخل سرزمینهای اشغالی، از دبیرکل سازمان ملل، صلیب سرخ جهانی و دیگر نهادهای حقوق بشری میخواهد تا به وظیفه قانونی خود در این راستا عمل نموده و با اعمال فشار به رژیم صهیونیستی زمینه آزادی این عزیزان را فراهم سازند.
وزارت امور خارجه امیدوار است به زودی شاهد آزادی همه اسراء و زندانیان دربند رژیم اشغالگر قدس به ویژه چهار دیپلمات جمهوری اسلامی ایران از زندان های رژیم صهیونیستی و تعقیب و محاکمه عوامل جنایتکار صهیونیستی در این زمینه باشیم.
جمهوری اسلامی ایران مجددا پیشنهاد قبلی خود مبنی بر تشکیل یک کمیته حقیقت یاب بین المللی برای روشن شدن ابعاد این حادثه را مورد تاکید قرار میدهد.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
حوادث ,
امنیتی ,
,
:: برچسبها:
رژیم صهیونیستی ,
تروریسم دولتی ,
ربایش دیپلماتهای ایرانی ,
سکوت سازمان ملل ,
نوشته شده در 10 / 4 / 1395
بازدید : 1033
نویسنده : کامران وزیری
|
|
رئیس شورای عالی امنیت ملی از بررسی احتمال ترور بیولوژیک مرحوم علی دادمان در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خبر داد.
به گزارش ایسنا، علی شمخانی در حاشیه مراسم ترحیم مرحوم علی دادمان در جمع خبرنگاران درباره احتمال ترور بیولوژیک آن مرحوم اظهار کرد: این مسئله در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بررسی خواهد شد. بنده دستور بررسی این موضوع را ابلاغ کردم تا ابعاد آن مشخص شود. چون درباره افراد دیگری هم این موضوع مطرح شده بود.
وی ادامه داد: از دیروز کلید بررسی این موضوع زده شده است و اگر اثبات شود که چنین مسئلهای وجود دارد باید دید عامل این کار کدام دولت است. چون طبیعتاً ابعاد حقوقی فراوانی دارد که باید دنبال شود و ما آن را دنبال خواهیم کرد.
شمخانی همچنین درباره تشکیل هیئت نظارت بر برجام گفت: جلسات این هیئت تشکیل میشود و هفته گذشته نیز جلسه این هیئت برگزار شد. از زمان شکلگیری تا کنون چهار جلسه داشتهایم تا گشایشها و چالشهای برجام را بررسی کنیم.
وی افزود: مسائل مالی و گشایشها در ابعاد مختلف پولی، بانکی، سرمایهگذاری خارجی، حمل و نقل و چالشهای ناشی از متن برجام و تفسیر غلط آمریکا و به اصطلاح چالشهای درون و برون برجام در جلسات این هیئت بررسی میشود که بحث دوم آن در دستور کار جلسه بعدی قرار دارد.
رئیس شورای امنیت ملی همچنین درباره نتایج سفر خود به مسکو یادآور شد: در این سفر مسائل سیاسی، امنیتی و دفاعی در ارتباط با سوریه را بررسی کردیم و این سفر در ادامه سفر وزیر دفاع روسیه به تهران صورت گرفته است. اجلاس سه جانبهای شکل دادیم تا مسائل میدانی، سیاسی و امنیتی سوریه از نزدیک مورد کنکاش قرار بگیرد.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
حوادث ,
امنیتی ,
,
:: برچسبها:
خطر راهبردی، مرحوم دادمان، فوت یا ترور؟ ,
نوشته شده در 4 / 4 / 1395
بازدید : 417
نویسنده : کامران وزیری
|
|
بسیاری از فعالان فضای مجازی معتقدند اگر حتی بخشی از دلارهایی که صرف خرید هواپیما از بویینگ و ایرباس شده، هزینه اصلاح ناوگان حملونقل عمومی میشد شاید 13 سرباز وطن، امروز در آغوش گرم خانواده بودند.
این حادثه تلخ که باعث پرکشیدن 13 جوان رعنا و آینده ساز میهن اسلامی بود، بار دیگر لزوم اصلاح ناوگان حمل و نقل جادهای را به مسئولان گوشزد کرد؛ موضوعی که در فضای مجازی نیز سرو صدا به پا کرد.
بسیاری از فعالان فضای مجازی معتقدند که دولت به جای صرف هزینههای میلیارد دلاری برای خرید هواپیما از بوئینگ و ایرباس، باید این هزینه را صرف نوسازی اتوبوس های فرسوده و به طور کل ناوگان حمل و نقل جادهای کند که جامعه آماری بسیار بیشتری با آن سروکار دارند.
در ادامه نیز واکنش تعدادی از این فعالان فضای مجازی را مشاهده میکنید:
* آقای رئیس جمهور! بخشی از پول خرید بوئینگ و ایرباس را هم صرف اصلاح حمل و نقل جاده ای کنید
سیدیاسر جبرائیلی:حادثه دلخراش جان باختن 19 تن از سربازان ارتش جمهوری اسلامی ایران در سانحه جاده ای، مجددا این پرسش اساسی را پیش کشیده است که برنامه دولت محترم برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی چیست.
استحضار دارید که 90 درصد جابجایی بار و مسافر در کشور از طریق جاده ها صورت می گیرد و طبق برآورد خود دولت، سالانه حدود 10 هزار میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه مورد نیاز است. روا نیست دولت 52 میلیارد دلار یعنی حدود 18 برابر اعتبار مورد نیاز برای حوزه راهداری کشور را صرف خرید هواپیما از بوئینگ و ایرباس کند و ما شاهد مرگ سالانه 27 هزار نفر از هموطنان عزیزمان در جاده ها باشیم. تجدید نظر در این قراردادها و قرار گرفتن حوزه 90 درصدی حمل و نقل کشور در اولویت، بلاتردید خشنودی و رضایتمندی مردم از دولت یازدهم را در پی خواهد داشت.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
نظامی ,
حوادث ,
,
:: برچسبها:
سوگنامه فراموشی سربازان وطن ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
! ,
نوشته شده در 4 / 3 / 1395
بازدید : 1125
نویسنده : کامران وزیری
|
|
همسر یکی از دیپلماتهای ایرانی ربوده شده در لبنان در مورد انتشار برخی اخبار مبنی بر دستیابی به اسناد جدیدی در ارتباط با زنده بودن چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی در لبنان در سال 1361 گفت: ما نیز این اخبار را از طریق رسانهها شنیدهایم و تلاش داریم که این موضوع را از منابعی که آن را اعلام کردهاند ، پیگیری کنیم.
مریم مجتهدزاده همسر سید محسن موسوی، کاردار ربوه شده سفارت ایران در بیروت با بیان اینکه از قبل نیز سندی دال بر شهادت این عزیزان وجود نداشت و صحبت هایی که در این ارتباط مطرح میشد متناقض بود در گفت وگو با ایسنا ، ادامه داد: اگر یک موضوع به شکل حقیقی رخ داده بود، همه از آن مطلع میشدند ولی در مورد این عزیزان و مباحثی در ارتباط با کشته شدن آنها به نظر میرسد که یک سناریوی ساختگی ارائه دادند چنانکه در این سناریو نتوانستند یک تاریخ واحدی مبنی بر زمان شهادت آنها ارائه دهند.
وی با بیان اینکه اخباری که به تازگی بار دیگر مبتنی بر زنده بودن این دیپلمات ها مطرح شد خوشایند و مسرت بخش است و امیدواریم که این موضوع باعث انجام پیگیری های بیشتری شود، اظهار کرد: البته به این موضوع نیز توجه داریم که دشمن طرف مقابل ما صهیونیستها هستند که به هیچ چیز اعتقاد ندارند.
مجتهد زاده از رفتار دو گانه سازمان ملل در مورد موضوع ربایش این دیپلمات ها انتقاد کرد و افزود: این عزیزان اولین قربانیان گروگانگیری در لبنان بودند و متاسفانه موقعی که این عزیزان مفقود شدند سازمان ملل اقدامی عملی در راستای پیدا کردن آنها نکرد در حالیکه روال این است که وقتی افرادی ربایش می شوند به خصوص دیپلماتها ، سازمان ملل از اهرم های مختلفی برای پیگیری وضعیت آنها استفاده میکند.
وی با بیان اینکه صحبت های اخیر وزیر دفاع افق جدیدی را برای پیگیری این موضوع باز کرده گفت: ما خود نیز تلاش داریم که از طریق آقای سردار دهقان که این موضوع را مطرح کردهاند پیگیری بیشتری در این ارتباط داشته باشیم.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
حوادث ,
امنیتی ,
بین الملل ,
تاریخی ,
,
:: برچسبها:
رژیم صهیونیستی ,
ربایش دیپلماتهای ایرانی دربیروت ,
سکوت جامعه جهانی! ,
نوشته شده در 1 / 2 / 1395
بازدید : 1124
نویسنده : کامران وزیری
|
|
بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
به گزارش ایسنا، مهرداد اولادی بازیکن سابق تیمهای فوتبال پرسپولیس و استقلال و بازیکن کنونی تیم ملوان بندرانزلی در بیمارستان شهدای تجریش تهران درگذشت.
خبرنگار ایسنا در تماس با بیمارستان شهدای تجریش کسب اطلاع کرد که اولادی در بخش اورژانس بیمارستان به دلیل ایست قلبی درگذشته است.
اولادی متولد 1364 و مجرد بود و به گفتهی تیم پزشکی بیمارستان وی ساعت 14:30 دقیقه روز سهشنبه 31 فروردین به اورژانس بیمارستان منتقل شده است و در پس از انتقال فاقد علایم حیاتی بوده است.
مهرداد اولادی، در چهارم خرداد 1364 در قائمشهر به دنیا آمد. او فوتبال را از سنین پایین آغاز کرد و اولین حضور رسمی در فوتبال را با تیم جوانان پرسپولیس قائمشهر تجربه کرد. او در سال 1381 به پرسپولیس تهران پیوست و سه سال در این تیم ماند. او در این مدت 43 بازی برای سرخپوشان انجام داد و 9 گل نیز به ثمر رساند.
در سال 2006، اولادی با قراردادی قرضی به الشباب امارات پیوست و سال بعدش قرارداد رسمی با این تیم بست. اولادی در سال 2007، این بار به صورت قرضی به پرسپولیس آمد و در پایان فصل باز هم به الشباب رفت. او در سال 1388 برای گذراندن دوران خدمت سربازی به ملوان بندرانزلی پیوست و دو سال در این تیم بازی کرد؛ 32 بازی و 16 گل، حاصل کار اولادی در ملوان بود.
اولادی در سه سال بعد از آن به ترتیب در تیمهای پرسپولیس، ملوان و نفت تهران بازی کرد و در اقدامی جالب توجه در تاریخ بیستم آبان ماه سال 92 با امضای قراردادی یک سال و نیمه به تیم استقلال پیوست؛ او در این تیم هفت بازی انجام داد ولی نتوانست گلی به ثمر برساند.
آخرین حضور مهرداد اولادی در فوتبال، به حضورش در ملوان مربوط است؛ حضوری که بسیار کمرنگ بود و اخیرا در اردوی تیم نیز کمتر حضور مییافت.
سوابق ملی:
اولادی در رده ملی هم حضور داشته و برای تیمهای ملی جوانان، امید، تیم "ب" ایران و تیم ملی بزرگسالان بازی کرد. کارنامه ملی اولادی یک گل ملی نیز دیده میشود. او 13 بازی برای تیم ملی ایران انجام داد و به همراه این تیم در بازیهای آسیایی 2006 حضور داشت.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
ورزشی ,
حوادث ,
,
:: برچسبها:
انا لله وانا الیه راجعون ,
نوشته شده در 13 / 1 / 1395
بازدید : 919
نویسنده : کامران وزیری
|
|
از جشن پوریم چه می دانید؟ هولوکاست واقعی را یهودیان در کجا و علیه چه کسانی اجرا کردند؟ آیا از کشتار دهها هزار ایرانی به دست یهودیان اطلاعی دارید؟ آیا روز "13 بدر" نوروز و خروج از خانهها ریشه در قتل عام ایرانیان باستان دارد؟ با گزارش ویژه مشرق از پایکوبی صهیونیستها در سالروز کشتار ایرانیان همراه شوید. گروه گزارش ویژه مشرق - به مناسبت روز سیزدهم فرودین و فرا رسیدن روز طبیعت و با توجه به استقبال مخاطبان از گزارش ویژه مشرق با عنوان "جشن پوریم" که به زمینه های وقوع تاریخی این روز و چگونگی نحسی این روز برای ایرانیان پرداخته بود، نگاهی دوباره به این رویداد تاریخی مهم می اندازیم. جشن «پوریم» یکی از سنتهای قدیمی قوم یهود است که در دهههای اخیر و پس از تشکیل رژیم جعلی اسرائیل در سرزمینهای اشغالی، رنگ و بوی متفاوتی به خود گرفته است. این به اصطلاح جشن که همزمان با سیزدهمین روز از سال جدید خورشیدی برگزار میشود، در حقیقت جشن و پایکوبی بر خون دهها هزار نفر از مردم ایران است که با توطئه و دسیسه دو یهودی نفوذی در دربار خشایارشاه کشته شدند.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
حوادث ,
بین الملل ,
تاریخی ,
,
:: برچسبها:
سیزده بدر، پوریم، روز نحس ایرانیان ,
نوشته شده در 2 / 1 / 1395
بازدید : 1202
نویسنده : کامران وزیری
|
|
توسعه تحقیقات در زمینه باروری و ناباروری ، تولید، تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و بهرهگیری از آن برای درمان بیماریهای صعب العلاج، از جمله دستاوردهای مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی است که رهبر انقلاب اسلامی در فرمایشات نوروزی خود در حرم امام رضا (ع) در سال جدید از وی با عنوان "شهید" یاد کردند.
به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، دکتر سعید کاظمی آشتیانی رئیس سابق پژوهشکده رویان و جهاد دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دارای درجه دکترای تخصصی جنین شناسی از دانشگاه تربیت مدرس بود که پس از تشکیل پژوهشکده رویان، در رشد طب تولید مثل، فناوری سلولهای بنیادی و همانند سازی در کشور نقش بسزایی داشت.
وی در اول فروردین سال ۱۳۴۰ در تهران متولد شد. آشتیانی در سال ۱۳۵۸ در رشته فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی ایران تحصیلات دانشگاهی خود را آغاز کرد. تعطیلی دانشگاهها همزمان با انقلاب فرهنگی اندکی در تحصیل او وقفه ایجاد کرد و با حضور وی در جبهههای جنگ ایران و عراق این وقفه طولانیتر شد.
دکتر آشتیانی سرانجام پس از ۱۱ سال، در سال ۱۳۶۹ مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته فیزیوتراپی اخذ کرده و از دانشکده علوم توانبخشی فارغ التحصیل شد.
وی با همکاری دو تن از همکارانش در سال ۱۳۶۱، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرده و تا سال ۱۳۷۰ مسئولیت بخش طرحها و تحقیقات آن را بر عهده داشت. از سال ۱۳۷۱ همراه با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی در سمت ریاست جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران به فعالیت پرداخت که این فعالیت تا آخر عمرش ادامه داشت.
وی در طی این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راه اندازی کرد که یکی از آنها پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی است که در سال ۱۳۷۰ فعال شد.
کاظمی آشتیانی همزمان با مدیریت جهاد دانشگاهی و پژوهشکده رویان در مقطع دکترا در رشته علوم تشریح با گرایش جنینشناسی در دانشگاه تربیت مدرس ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۷۶ درجه دکترای خود را اخذ کرد.
چاپ دهها مقاله در مجلات علمی داخلی و بینالمللی، انجام چندین طرح تحقیقاتی ملی، تدریس در دانشگاهها، نگارش کتاب، راهاندازی گروههای پژوهشی در شاخههای مختلف علوم پزشکی، برگزاری چند دوره جشنواره بینالمللی رویان، داوری جشنوارههای علمی و سردبیری مجله علمی پژوهشی یاخته از جمله اقدامات علمی وی به شمار میرود.
وی سرانجام در ۱۴ دی سال ۱۳۸۴ در سن ۴۴ سالگی بر اثر سکته قلبی در بیمارستان بقیه ا… الاعظم(عج) تهران دعوت حق را لبیک گفت.
:: موضوعات مرتبط:
فرهنگی و اجتماعی ,
حوادث ,
علمی وفن آوری ,
امنیتی ,
بیانات مقام معظم رهبری ,
بین الملل ,
تاریخی ,
,
:: برچسبها:
شهید دکتر کاظمی آشتیانی ، شهید ترور، خالق رویان ,
نوشته شده در 27 / 12 / 1394
بازدید : 1137
نویسنده : کامران وزیری
|
|
مدیر حقوقی دیدهبان حقوقبشر سازمان ملل میگوید آمریکا با حمایت اطلاعاتی و لوجستیک از جنگندههای عربستان، بر اساس قوانین بینالملل به همدست سعودیها در حمله به سمن تبدیل شده و باید به خاطر امنیت قضایی خود، موارد احتمالی جنایت جنگی در یمن را بررسی کند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «جیمز راس» مدیر امور حقوقی و سیاستگذاری دیدهبان حقوقبشر امروز با انتشار مطلبی نسبت به تبعات حقوقی حمایت آمریکا از حمله عربستان به یمن هشدار داد.
در این مطلب که در نیویورکتایمز منتشر شده، راس ابتدا به گفتههای «رابرت مالی» مشاور خاورمیانه «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا در خصوص حمایت از اقدام نظامی سعودیها در یمن اشاره کرده و جوانب حقوقی آن را سنجیده است.
مدیر امور حقوقی دیدهبان حقوقبشر نوشته: «بر اساس قوانین بینالملل، حمایت آمریکا از ائتلاف تحت رهبری عربستان از طریق کمک به تعیین اهداف و سوخترسانی هوایی به جنگندههای ائتلاف، ایالاتمتحده را به یکی از طرفین درگیر در این منازعه تبدیل میکند.»
راس میافزاید: «این امر واشنگتن را ملزم میسازد که در خصوص حملات هوایی ائتلاف تحقیق کند؛ ممکن است در این حملات، جنایت جنگی واقع شده باشد و ممکن است نیروهای آمریکایی هم در این مسئله، مسئول شناخته شوند.»
جیمز راس در انتها «غیرقانونی» بودن حمله سعودیها به یمن را یادآور میشود و میگوید: «با توجه به حملات غیرقانونی مکرر به یمن در طول یک سال گذشته که دیدهبان حقوقبشر هم آنها را مستند کرده، ایالاتمتحده باید یا فروش بمب به عربستان سعودی را متوقف کند و یا خطر همدستی در کشته شدن غیرنظامیان را به جان بخرد.»
دیروز در حمله جنگندههای عربستان به بازاری محلی در شهر «حجه» یمن 107 نفر کشته شدند.
:: موضوعات مرتبط:
سیاسی ,
فرهنگی و اجتماعی ,
حوادث ,
امنیتی ,
بین الملل ,
,
:: برچسبها:
آمریکا، عربستان، متجاوزان به یمن، نسل کشی، سکوت حقوق بشر! ,
نوشته شده در 26 / 12 / 1394
بازدید : 1147
نویسنده : کامران وزیری
|
|
نوشته شده در 3 / 12 / 1394
بازدید : 437
نویسنده : کامران وزیری
|
|
|
|
|