<دیداری با اوباما نخواهم داشت/ اتهاماتی که به ایران می زنند، توهم است.
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1259
نویسنده : کامران وزیری
 
رییس جمهوری در نشست با مدیران رسانه‌های امریکا در پاسخ به شبکه ان بی سی در خصوص امکان دیدار دکتر حسن روحانی با باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا گفت: برای این دیدار برنامه ریزی و طراحی نشده و قاعدتا دیداری انجام نخواهد گرفت.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی  روز سه شنبه در نیویورک و در جمع مدیران رسانه های آمریکایی تصریح کرد: بمباران توسط یک یا چند کشور و یا حتی یک ائتلاف، بدون پشتوانه حقوقی و قانونی معنا ندارد و می تواند تجاوز تلقی شود.
 
*مرزهای سیاسی، تروریست‌ها را راضی نمی‌کند
رییس جمهوری ، با تاکید بر اینکه سوریه بیشترین آزار را از سوی تروریست ها متحمل شده است، تصریح کرد: مرزهای سیاسی، تروریست ها را راضی نمی کند و هر کجا هستند مردم را آزار می دهند، قانون را زیر پا می گذارند، خودسری می کنند و برخوردهای وحشیانه ای با زنان و کودکان دارند که همه اینها غیر قابل تحمل است.
 
روحانی گفت: دولت و مردم سوریه خواهان رهایی از دست تروریست ها هستند چرا که بیشترین آزار و صدمه را از این تروریست ها دیده اند.
رییس جمهوری در ادامه این پرسش را مطرح کرد که آیا این رفتار تناقض آمیز نیست که کشوری می گوید من در سوریه می خواهم با یک گروه تروریستی بجنگم و از سوی دیگر علیه دولت مرکزی گروههای مسلح و تروریستی ایجاد می کند؟
 
روحانی گفت: این رفتار تناقض آمیز قابل درک نیست که کشوری بگوید من با تروریسم مبارزه می کنم و همزمان از لحاظ سیاسی به گروههای مخالف دولت مرکزی یک کشور کمک و حتی عده ای را در خارج از کشور آموزش دهد و برای مبارزه و جنگ با دولت مرکزی به آن کشور بفرستد. این کار حتما به موفقیت منجر نخواهد شد.
 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سازمان ملل،مجمع عمومی،نیویورک،روحانی،اوباما،حاشیه برتر ازمتن! ,



بازدید : 1405
نویسنده : کامران وزیری
 یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت: «آمریکا در مبارزه علیه داعش، از ایران کمک خواست.»
 
 
خبرگزاری فارس: واشنگتن پست: آمریکا خواستار کمک ایران برای مقابله با داعش شد

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی با اشاره به اظهارات جان کری در نشست شورای امنیت نوشت: «آمریکا از ایران برای مبارزه با داعش کمک خواست.»

این روزنامه روز شنبه به اظهارات وزیر خارجه آمریکا در نشست شورای امنیت سازمان ملل که وی در آن گفته بود «ایران هم مثل همه کشورهای دیگر برای مقابله با داعش می‎‌تواند نقش ایفا کند»، نوشت: «آمریکا از ایران برای مقابله بات داعش کمک خواست.»

‌واشنگتن پست در ادامه گزارش خود افزود: «اگرچه آمریکا مانع حضور ایران در نشست روز دوشنبه پاریس (درباره موضوع عراق و داعش) شد، اما اکنون در تلاش برای تشویق ایران جهت استفاده از نفوذ و تاثیرش روی عراق و سوریه است.» ‌

این روزنامه ضمن تاکید بر اختلافات بیش از سه دهه‌ای تهران و واشنگتن پس از انقلاب اسلامی سال 1357، مدعی شد: «ایران و آمریکا اکنون در یک جبهه علیه جنگجویان سنی قرار دارند؛ ‌همسویی که خودشان در آن راحت نیستند.»

ادعاهای این روزنامه در حالی مطرح شده که آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب به همراه رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ایران صراحتا هرگونه همکاری و همسویی با آمریکا در قبال ائتلاف موسوم به «مقابله با داعش» رد  کرده‌اند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا , تروریسم تکفیری , داعش , ایجاد ائتلاف جهانی!!! ,



بازدید : 1346
نویسنده : کامران وزیری
 
 
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی «علم و فناوري» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستهای کلی «علم و فناوري» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند.

متن سیاستهای کلی علم و فناوري که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به این شرح است:

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , علمی وفن آوری , بیانات مقام معظم رهبری , ,
:: برچسب‌ها: مقام معظم رهبری , ابلاغ سیاست‌های کلی «علم و فناوري» ,



بازدید : 1361
نویسنده : کامران وزیری

 رئیس جمهور گفت: این بشارت را در حرم رضوی می‌دهم که تورم تا پایان سال جاری به کمتر 20 درصد خواهد رسید.

خبرگزاری فارس: بشارت می‌دهم تورم تا پایان سال ‌به کمتر از 20 درصد برسد‌/ایران ‌بزرگترین خدمت را برای ایجاد امنیت‌ عراق انجام داد

 

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت‌الاسلام حسن روحانی لحظاتی پیش در جریان هشتمین سفر استانی هیئت دولت در جمع مردم شهید پرور و ولایت‌مدار خراسان‌رضوی و در جمع زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) اظهار داشت: بسیار خرسندم که در دهه کرامت و در سالروز میلاد بابرکت حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) میهمان مردم سرزمین ولایت‌‌مدار و شهید پرور خراسان رضوی هستم.

روحانی بیان داشت: شاید برای امام هشتم(ع) سفر به خراسان با فشاری که دولت عباسیان زمان بر وی آورده بود کار سخت و دشواری بود اما امام رضا(ع) پیام حاکم زمان خود را نه رد کرد و نه پذیرفت و فشار مأمون به پایتخت آن زمان جهان اسلام یعنی مرو برای امام رضا(ع) امکان‌پذیر بود و همچنین رد آن نیز با وجود مشکلات نیز امکان‌پذیر بود اما امام هشتم(ع) اعتدال را انتخاب کرد و راهی بر مبنای تدبیر برگزید.

وی ادامه داد: امام رضا(ع) بر شعار تندرویان نیز نترسید و پیام آنها را رد نکرد و امام در زندگی سیاسی خود به ما راه وحدت و اعتدال را آموخت و ایشان نارضایتی خود را از این اقدام به گوش جهانیان رساند البته ایران سرزمین عشق به خاندان رسالت بود و یکی از دلایلی که مأمون اصرار داشت امام رضا(ع) به ایران سفر کند جذب ایرانیان عاشق رسالت بود و خراسان هیچگاه با زور و شمشیر ایمان نیاورد و ایران یک بخش کوچکی از آن با عشق به اسلام و با فهم بلند در شناخت دین راستین، اسلام و عشق به امیرالمومنین را برگزیدند.

رئیس جمهور اظهارداشت: ایرانیان شرافتمندانه، آزادانه و با هوشیاری خود برترین دین و راه که راه رسالت بود را انتخاب کردند و امام رضا(ع) نیز در مسیر راه خود به خراسان فرصتی یافت تا خود را در شهر نیشابور و سرخس و مرو به جهانیان ابراز دارد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: دولت یازدهم , سفر استانی , خراسان رضوی , روحانی , وعده کاهش تورم ,



تا زنده ایم ، رزمنده ایم
نوشته شده در 28 / 5 / 1393
بازدید : 1294
نویسنده : کامران وزیری

http://nmedia.afs-cdn.ir/v1/image/PVWoWb6uq3epq_15vCNYHa4lqXATHPLmfI-TwIiU_HJgHO1IiqXniA

 

عشق یعنی یک خمیـنی سادگی
عشق یعنی بــاعــــلی دلـــــدادگی
عشق یعنی لا فــــــــتی الا عـــــلی
عشق یعنی رهـــــــبرم ســـید عــــلی

 

:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , مذهبی , ,
:: برچسب‌ها: ولایت فقیه , امام خامنه ای عزیز , رهروان عدالت , فدائیان ولایت ,



بازدید : 1311
نویسنده : کامران وزیری
 
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: یکی از مهمترین تعهداتی که 1+5 خواهد داشت این است که به شورای امنیت مراجعه کند و از طریق مکانیزم های موجود شورای امنیت تحریم ها را لغو کند.
 

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پس از دیدار دو جانبه با معاون وزیر خارجه رومانی در مرکز مطالعات وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره مذاکرات دو جانبه با کاترین اشتون در اوایل سپتامبر گفت: هنوز این مذاکرات قطعی نشده ولی حتما یک دور قبل از مذاکرات ایران و 1+5 مروری با خانم اشتون بر موضوعات خواهیم داشت.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: همانطور که دوستان عنوان کردند مذاکرات دو جانبه متعددی با اعضای 1+5 از سوی دوستان صورت خواهد گرفت تا در زمان مجمع عمومی سازمان ملل، جلسه رسمی ایران و 1+5 برگزار شود.

ظریف در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در این باره که گفته شده است اعضای 1+5 قادر به لغو تحریم های شورای امنیت نیستند و آیا بر این اساس در توافق جامع تحریم های شورای امنیت برداشته نمی‌شود گفت: 1+5 خودش نمی تواند تحریم های شورای امنیت را لغو کند. 5 عضو دایم شورای امنیت که عدد 5 از همان جا می‌آید موظفند که در هر توافقی تحریم ها را لغو کنند یعنی این که هیچ توافقی عملیاتی نخواهد شد مگر این که اعضای 1+5 تعهد خود را در مورد لغو تحریم های شورای امنیت اجرایی کند.

وی گفت: بنابراین از نظر حقوقی این مطلب درست است و این نکته در همه مذاکرات نیز مشخص بوده است، یکی از مهمترین تعهداتی که 1+5 خواهد داشت این است که به شورای امنیت مراجعه کند و از طریق مکانیزم های موجود در شورای امنیت تحریم ها را لغو کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران،1+5،مذاکرات هسته ای ,



بازدید : 1147
نویسنده : کامران وزیری
 

 
تمدید مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای 1+5 به مذاق تندروهای آمریکایی خوش نیامده از همین رو این افراد در صدد هستند تا به نوعی شرایط گفتگوهای آتی را تغییر داده و قدرت کپیتال هیل در برابر کاخ سفید در خصوص توافق نهایی با جمهوری اسلامی را افزایش دهند.

 

به گزارش خبرگزاری مهر، واشنگتن پست در گزارش خود به قلم جنیفر روبین می نویسد: جنگ غزه همچنان ادامه دارد. عراق درگیر جنگ طایفه ای است. سوریه نیز هنوز درگیر جنگ داخلی است اما مهمترین و بزرگترین مسئله که بر روی تمامی این سه مورد تاثیر دارد ایران است. 

دولت اوباما دوره توافق اولیه 1+5 با ایران را برای چهار ماه دیگر تمدید کرده است. اما آیا کسی هست که باور نکند در سه ماه و نیم باقی مانده تا پایان این دوره جدید ایران با توجه به میزان پولی که از پول های بلوکه شده خود دریافت می کند در پی انجام تحقیقات بیشتر و توسعه سانتریفیوژها و همچنین موشک های بالستیک خود نباشد؟ آیا این کشور تصمیم می گیرد که فعالیت سانتریفیوژهای خود را متوقف کند؟ این امر غیر عادی است چون ایران در حال برنده شدن در مذاکرات است. 

ایران توانسته در مقابل انجام برخی اقدامات برگشت پذیر برخی از تحریم های غرب را لغو کند. این کشور شرایطی را تصور می کند که تمام تحریم ها و محدودیت ها علیه برنامه هسته ای آن پایان بیابد. به نظر می رسد اگر غرب اراده ای برای متوقف کردن برنامه غنی سازی در ایران نداشته باشد توافق ابتدایی این موضوع (رفع تمامی تحریم ها) را به رسمیت بشناسد. ایران در مذاکرات به گونه ای عمل کرده که هم اکنون دست برتر را در اختیار دارد. 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران،آمریکا،روابط دوجانبه،معادله مجهول!؟ ,



بازدید : 1299
نویسنده : کامران وزیری
وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران همواره مواضع خوبی در قبال آرمان فلسطین داشته و از مبارزات ملت فلسطین حمایت کرده است.
 

 خبرگزاری فارس: وزیر خارجه فلسطین: ایران همواره از مبارزات ملت ما حمایت کرده است

 

به گزارش خبرگزاری فارس، «ریاض المالکی» وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در حاشیه نشست روز گذشته کمیته فلسطین جنبش عدم تعهد در تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگاران درباره نشست تهران گفت: در حقیقت این نشست نشستی خوبی بود ولی ما همواره خواستار تلاش‌های بیشتر هستیم. هنگامی که از یک جنبشی با 120 عضو سخن می‌گوییم شاید این تنها چیزی باشد که به آن دست می‌یابیم. اعضای این جنبش متفاوت با مواضع مختلف بوده ولی آنچه در این نشست به آن دست یافتیم در سطح قابل قبول بوده و بایستی از آن برای آینده استفاده شود.

وی در پاسخ به سئوالی درباره مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال آرمان فلسطین گفت: ایران همواره مواضع خوبی در این زمینه داشته است. از مبارزات ملت فلسطین حمایت می‌کند ولی بایستی این اقدامات همواره با هماهنگی سازمان آزادی بخش و «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین صورت بگیرند.

المالکی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر ارزیابی شما درباره مواضع کشورهای عربی در قبال حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه چیست؟ گفت: مواضع کشورهای عربی شناخته شده است. 10 روز گذشته نشستی در اتحادیه عرب برگزار شد و مواضع کشورهای عربی در بیانیه پایانی مطرح شد. مواضع کشورهای عربی حمایتی و تایید کننده است ولی ما در مرحله جاری به ابزارهای اجرایی مهم و قوی جهت کمک کردن به ملت فلسطین بویژه در زمینه مساعدات انسانی و مالی نیاز داریم.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: فلسطین , ایران , حامی راستین ,



بازدید : 1386
نویسنده : کامران وزیری

فرارو نوشت: مشاور وزیر خارجه ایران، سخنان علی رضا زاکانی، نماینده تهران همزمان با ادعای معاون وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه ساخت و سازهایی برای تغییبر کاربری سایت فردو در حال انجام است را مصداق بارز تشویش اذهان عمومی دانست.

به گزارش ایسنا، فرارو در ادامه افزود: ایران و آمریکا کم اختلاف داشته‌اند، مواضع آن‌ها در داخل کشورشان هم به شمار اختلافات دو کشور اضافه شد. مواضعی که حول محور توافق احتمالی روی تاسیسات هسته‌ای فردو و راکتور آب سنگین اراک است. از معاون وزیر خارجه آمریکا، اصرار و از معاون وزیر خارجه ایران، انکار.

ایران تاکید دارد که روی راکتور اراک و تأسیسات فردو هیچ توافقی حاصل نشده است.

این را عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران پس از طرح ادعاهای وندی شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا و بیان کرد.

وندی شرمن که ریاست هیات مذاکره کننده آمریکا در گفت‌وگوهای اتمی گروه ۱+۵ با ایران را بر عهده دارد، در نشست کمیته روابط خارجی سنای آمریکا ضمن ارایه گزارشی از آنچه در آخرین دور گفت‌و‌گوهای دو طرف در وین ۶ گذشت گفته بود: «می‌توانم به شما بگویم که ظرف شش ماه گذشته، پیشرفت‌های محسوسی داشتیم. ما به تبادل ایده‌ها پرداختیم، اختلافات بر سر مسائل کلیدی را کم کرده و حوزه‌هایی که نیازمند کار بیشتر هستند را مشخص کردیم. به عنوان مثال، ما گفت‌وگوهای سازنده‌ای داشتیم درباره اینکه چگونه باید خطرات تاسیساتی چون فردو و اراک را کاهش دهیم.»


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , آمریکا , مذاکرات هسته ای , توافق ژنو , بازی دوسر باخت ایران!؟ ,



بن‌بست مذاکرات شکسته شده است
نوشته شده در 26 / 4 / 1393
بازدید : 1337
نویسنده : کامران وزیری

 
 

یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: طی چند روز گذشته علائمی ظهور و بروز پیدا کرده است که حکایت از آن دارد که بن بست مذاکراتی ایران و گروه 1+5 شکسته شده است و مذاکرات یک روند رو به پیشرفتی را طی می کند.

به گزارش ایسنا، علی بیگدلی، استاد روابط بین الملل دانشگاه، در گفتگو با فرارو، ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه اثبات جدیت آمریکا برای رسیدن به توافق با ایران یکی از این نشانه ها بود گفت: اقامت سه روزه جان کری وزیر خارجه آمریکا در وین در حالی که سایر وزرای خارجه کشورهای عضو گروه 1+5 دچار نوعی دلزدگی از مذاکره شده بودند و همچون وزرای خارجه روسیه و چین حاضر نشدند تا به وین بیایند و یا همچون وزیر خارجه آلمان که اعلام کرد به خاطر فوتبال حاضر نیست وقت بیشتری برای مذاکرات بگذارند، نشان داد که دستیابی به توافق هسته ای تا چه اندازه برای آمریکایی ها حائز اهمیت است.

 وی با بیان اینکه انتشار گزارش کنگره بریتانیا همزمان با برگزاری مذاکرات، یکی دیگر از این نشانه ها بود گفت: گزارش کنگره یک گزارش 3 بعدی بود که در یک بعد آن از روحانی به عنوان یک رییس جمهور یاد شده بود که کنگره خواستار اعتماد به او شده است.

 بیگدلی افزود: در بعد دیگر این گزارش، وزیر خارجه بریتانیا مورد انتقاد قرار گرفته بود که چرا در مسیر بهبود روابط با ایران گام های موثری برنداشته است و بعد سوم هم انتقاد از دیپلماسی بریتانیا در مذاکرات هسته ای با ایران و پیروی از سیاست های آمریکا بود.

 وی ادامه داد: پس از این گزارش هم شاهد تغییر در وزارت خارجه بریتانیا و کنار رفتن ویلیام هیگ وزیر خارجه این کشور بودیم که این تغییر می توانست حکایت از آن داشته باشد که آمریکا در مذاکرات هسته ای با ایران یکی از همراهان خود را از دست داده است و از این به بعد به دلیل انتقاد کنگره نمی تواند روی حمایت های انگلیس برای همراهی در اعمال فشار به ایران حساب باز کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , آمریکا , انرژی صلح آمیز هسته ای , گذر از بحران ,